~~maryś | |
|
|
W Telewizji Miejskiej od jakiegoś czasu występuje kosmeyczka,która na wizji wykonuje różne zbiegi.Niestety pani ta dzieli się też z nami swoją "wiedzą".Gada jak nakręcona niestety same bzdury,radzę przed występem zajrzeć do słownika sprawdzić co to jest np.hormon,co to znaczy struktura itd.Pewność siebie to,droga panienko nie wszystko,wypowiadaj zdania,które mają jakiś sens,bo to co mówisz tak zdecydowanym głosem to jeden bełkot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~anty-tv | |
|
|
droga maryś, każdy telewizor ma taki pstryczek "OFF", można go bez obaw pstryknąć i już telewizor zamknięty vel. zgaszony. nikt nie każe ci oglądać telewizora 24 h na dobę.
pa |
|
|
~~ciekawy | |
|
|
A jak sie nazywa ta kosmetyczka?
|
|
|
~~emka | |
|
|
"maska na całą strukturę oczu"?
|
|
|
~~~!@ | |
|
|
CYTAT droga maryś, każdy telewizor ma taki pstryczek \\\\\\\"OFF\\\\\\\", można go bez obaw pstryknąć i już telewizor zamknięty vel. zgaszony. nikt nie każe ci oglądać telewizora 24 h na dobę. pa Niektórzy myślą o innych i chcą ich ostrzec przed niekompetencją tejże kosmetyczki |
|
|
~~maryś | |
|
|
ona niekoniecznie jest niekompetentna,tylko nie wie co mówi
|
|
|
~~kkk | |
|
|
e-tam ta laska jest tak przekonana o swojej wyjątkowości i swojej mądości, i ze jest przepełniona taką wiedzą,którą musi pzekazać "durnemu ludowi".....tylko czy w tej tv nie ma inteligentnych ludzi?nie widzą swojej kompromitacji?
żenua!!!!!!!!!!!!!jestem kobietą,ale żałuje ze ta pani też. |
|
|
~~kaci | |
|
|
Dziwię się pani Litwin,że z takim namaszczeniem słucha tych bzdur.Czy w TVM nikt pracują same matoły,nieznające j.polskiego?Przykładem może być wytrawna dziennikarka p.Szczurek,która w wywiadzie z dyr Kłapciem pytała go czy lubi oglądać telewizor!a innym razem opowiadała o adopcji strychu.Przyłady te można mnożyć i mnożyć.
|
|
|
~~ifeelgoogso | |
|
|
CYTAT Dziwię się pani Litwin,że z takim namaszczeniem słucha tych bzdur.Czy w TVM nikt pracują same matoły,nieznające j.polskiego?Przykładem może być wytrawna dziennikarka p.Szczurek,która w wywiadzie z dyr Kłapciem pytała go czy lubi oglądać telewizor!a innym razem opowiadała o adopcji strychu.Przyłady te można mnożyć i mnożyć. P-a-n-i Sz-czu-rek na.......emeryture........!!!!!!!!!!!!!!!!! Już czas................... |
|
|
~~selin | |
|
|
"pory międzykomórkowe zawarte w keratynie"
Przecież to bełkot ona nie ma pojęcia co to keratyna,a co to komórka.Kompromitacja. |
|
|
~~niżanka | |
|
|
czy zwrócił ktoś uwagę że ona pracuj bez rekawiczek!!!!
Gdzie sanepid - pewnie znowu sie obija i szuka dziury w całym tylko tam gdzie nie trezba |
|
|
~~hehe | |
|
|
\"Dziwię się pani Litwin,że z takim namaszczeniem słucha tych bzdur.Czy w TVM pracują same matoły,nieznające j.polskiego?\"
Hehe, tak właśnie jest !!! A najśmieszniejsze jest to, że "pani redaktor naczelna" Litwin jest polonistką !!! P.S. Szczurkowa już od kilku miesięcy nie pracuje w TVM! |
|
|
~~moni s | |
|
|
A gdzie jest Szczurkowa,ciągle nagradzana w W-wie,czyżby nastąpił transwer do TVN ?
|
|
|
~~moni s | |
|
|
transfer,oczywiście,ale jak myślę o tej pani ą i ę,to tak mi się napisało
|
|
|
~~zzz | |
|
|
Pani Szczurek to teraz "Inspektor ds. promocji powiatu i kontaktów z mediami" w Starostwie w Stalowej.
|
|
|
~~Anka | |
|
|
CYTAT czy zwrócił ktoś uwagę że ona pracuj bez rekawiczek!!!! Gdzie sanepid - pewnie znowu sie obija i szuka dziury w całym tylko tam gdzie nie trezba Dzisiaj znowu widzialam ja w TV bleee, apeluje do SANEPIDU....weżcie sie do roboty...macie ewidentnie naruszenie przepisów!!!!! |
|
|
~~mkk | |
|
|
CYTAT Pani Szczurek to teraz \\\"Inspektor ds. promocji powiatu i kontaktów z mediami\\\" w Starostwie w Stalowej. O,fajowo ciekawe ile czasu jej to zajmie?\"godzinę czasu\"?a może popracuje \"rok czasu\"? To jej ulubione miary czasu,jakby można nimi zmierzyć coś jeszcze. |
|
|
~~ifeelgoodso | |
|
|
to najmilsza wiadomosc jaką przeczytałam na tym forum.....ze już Pani Szuczurkowej nie zobaczę w tv,cudownie.....a w Starostwie zdaje się ze mają same "ciepłe" posadki,bo kiedy tam jestam same znajome twarze widzę.....pogratulować,tez marzę o państwowej posadzie
|
|
|
~~osi | |
|
|
Dzisiaj panna kosmetyczka"rozpulchniała wodę".
|
|
|
~~mkk | |
|
|
Ciekawe kiedy zademonstruje "zabiegi rytualne z powitaniem"dla panów.
|
|
|
~~Ela | |
|
|
CYTAT Dzisiaj panna kosmetyczka\"rozpulchniała wodę\". no cóż na głupote rady nie ma:haha::haha::haha: |
|
|
~~ifeelgoodso | |
|
|
CYTAT Dzisiaj panna kosmetyczka\"rozpulchniała wodę\". nie no-napiszcie prawdę-zazdrościcie jej tego "słowotwórstwa" i lania wody....a raczej pociskania bzdetów....... a na czymż polega "rozpulchnianie wody" jak żyje takiego kretynizmu nie słyszałam!!!!!!!!!!!!!!! czy inne kosmetyczki pozwolą zeby ktoś tak kompromitował zawód kosmetyczki?to jednak rzutuje.......reszta tez taka wykształcona? |
|
|
~~maryś | |
|
|
No,dobra może jej zazdroszczę tego słowotwórstwa,a pewności siebie to już na pewno,ale nie rozumiem,jak TVM może sobie pozwalać na taką kompromitację.Jeszcze powtarzają te bzdety bez końca.
|
|
|
~~Men | |
|
|
Niech zmieni sobie modelkę,bo ta mi sie zupełnie nie podoba...
|
|
|
~~2513 | |
|
|
Hej men,a co powiesz na "zbiegi rytualne z powitaniem"dla panów,może się skusisz i nam opowiesz o co come on?
|
|
|