|
|
|
Schodze rano do auta a tam jakiś głąb oderwał antenę cb i odciął kabel. Anteny nie zdejmowałem bo zamrzła kilka tygodni temu do auta i czekałem na odwilż. Niby antena fajna ML145 ale:
- Lutowana 3 razy bo kabel wyrwany był - W kilku miejscach pobrudzona farbą pomarańczową - W środku klejona białym silikonem, potem brązowym uszczelniony kabel - Każda śrubka inna ( dwie wklejone na silikon ) - 4 łebki śrub miały zjechane łebki - Miała 4 lata i wyglądała jak siedem nieszcześć - Trzy razy prostowany pręt I ktoś to ukradł, albo ślepy, albo desperat.A z bagażnika wyciągnąłem nową i dziala o niebo lepiej "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Uwiedła mnie Twoje historyja w dziale " Porozmawiajmy o Stalowej Woli ".
|
|
|
|
|
LOL
skoro miałeś nowa to po co używałeś starej ? ta historia jest naciągana i zupełnie niepotrzebna |
|
|
|
|
Bo zmieniałem siostrze antene na lamaną i nowa wrzuciłem do bagażnika. A jeździłem z tą bo przymarzła a garażu niestety nie posiadam pod blokiem.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
nic prostszego nie trzeba było czekać na odwilż tylko skoczyć po szklane gorącej wody i po kłopocie można tez było zastosować odmrażacz do szyb ... a tak z lenistwa musisz zasuwać teraz na nowa antenę ..
|
|
|
|
|
Widzę że kolega b01ec nie wie co czyta
CYTAT A z bagażnika wyciągnąłem nową i dziala o niebo lepiej CYTAT a tak z lenistwa musisz zasuwać teraz na nowa antenę ..
|
|
|
|
|
A kradzież własnei na policje zgłosiłem bo bez sensu odpuszczać podobno całkiem sporo znajdują ich
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hehe
ale prostactwo, ukraść antenę CB dobrze, że radiowych nie kradną kiedy ten naród dorośnie i przestanie jeden drugiemu zazdrościć, niszczyć i żałować?? Errare humanum est. |
|
|
|
|
zjebista była ta lista "znaków szczególnych"
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Antena jak antena... ale nawet kołpaki połamane kradną Łupy złodzieji parkingowych są naprawdę na wysokim poziomie Niedlugo zaczną zabierać choinki zapachowe
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
jak nie kradną mi ukradli antenę od radia teleskopowa ;/ musiałem kupić nowa w sklepie koszt 40 -50 pln
|
|
|
|
|
Btw policjant mówiłże kołpaki są na potęge kradzione zwłaszcza markowe. To samo anteny samochodowe zwykłe - taka nowa do Toyotki w salonie 200 zł a wykrecic chwila...
Btw lista miażdzyła cech szczególnych, ale neistety wszystkie elementy do naprawienia w 5 minut. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Mi takze ukradli antene od radyjka , co do kołpaków byłem świadkiem jak koleś przymierzał się do przejęcia towaru, siedziałem w kabinie więc mnie nie widział, jak zabrał się do sciagania ,wyskoczyłem za nim ale był szybszy, delikatnie się zdziwił - łebek miał 17-20 lat.
|
|
|
|
|
CYTAT Uwiedła mnie Twoje historyja w dziale \" Porozmawiajmy o Stalowej Woli \". Jacku 85 faktycznie urzekająca historia jak codzień siedziałeś w domu a żona nie chciała juz cię słuchać to postanowiłeś przelać swoje troski do netu skoro ją ukradli to widocznie dało się zdjąć bez czekania na odwilż, wystarczyło schować i nie kusić złodzieja, jak to był taki złom to tym bardziej powinieneś się cieszyć że fachowcy usunęli ją z twojego dachu fajna historia - piszę bo lubię coś pisać a swoją drogą twoje auto napewno zyskało na wyglądzie bez wsiowego bata na dachu |
|
|
|
|
pewno jak jezdzisz po stalowej z batem na dachu to wiocha ale szpan jest szpan chowaj do bagaznika i bedzie z glowy skoro stara byla prawie smieciem to po co zglaszales na policje ze ci zginela okresl sie cieszysz sie czy sie smucisz
|
|
|
|
|
gdzie stroja radia cb i mają pojęcie o tym !!!
|
|
|
|
|
co to, nie ma nikogo z rni lub rst co się znaja na tym!!!
|
|
|
|
|
Ja stroiłem u grabosia na Edukacji...
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
daj znać to ci za free zestroję , a raczej sprawdzę SWR bo dobry miernik to ok 1000 pln kosztuje . większości stroić nie trzeba , a już napewno nie Presidenta tak szeroko chodzą że na 1000 może 1 sztukę trzeba poprawić ale jeśli masz np Sirio to już inna historia ,
Piszę bo wiem z doświadczenia W RST nie ma serwisu CB a na edukacji drogo i za radia i za strojenie. a antenę najlepiej na uchwyt albo w dziurkę po antenie od Radia , zakładasz spliter antenowy i na jednej antenie CB masz CB radio i radio samochodowe |
|