|
|
|
Takie przekaźniki telefonii komórkowej czy wzmacniacze rozgłośni radiowych są na Mostostalu, Metalowcu, Kościele Matki Bożej Królowej Polski, na stadionie ZKS, na szkole przy ul. Energetyków i nikt z tych mieszkańców pobliskich nie świeci na fioletowo nocami. No ale radni Prawa i Sprawiedliwości wyczuli interes partyjny i zawsze pchają się tam gdzie można manipulować społeczeństwem. Wciskają ludziom szkodliwość telefonii komórkowej. A może Ojciec Dyrektor Rydzyk, postawił by swój przekaźnik telefonii to też były by protesty ? przecież nadajniki radia Maryja są w stalowej i to na kościołach. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (...)radni Prawa i Sprawiedliwości wyczuli interes partyjny(...) Dąbkowski - radny, młody gościu a z ludzi durni robi. Dąbkowski nie startował w wyborach z PiS-u. Reszta się zgadza. |
|
|
|
|
PiSStalowa Wola z tego co wiem to nikt nie podawał z radnych argumentów o szkodliwości masztu , a tylko i wyłącznie o zakłóceniu ładu przestrzennego - 40 metrowy masz wśród niskiej zabudowy Charzewic .
rozumiem, że Twoją rolą jest szukanie tematów i próba manipulowania mieszkańcami, że wszystko to wina PiS... więc dla jaśnie nam u-platforiannego PiSstalowa Wola wklejam tutaj oficjalną wypowiedź - nawet cytat dnia - lidera stalowowolskiej PO - Dariusza Przytuły: CYTAT Uważam, że stawianie masztów na terenie osiedli, a tym samym blisko domostw zmiejsza atrakcyjność działek i ich wartość. Dlatego sprzeciwiłem się jako radny lokalizacji masztu na budynku przy al. Jana Pawła II w centrum miasta. Tak samo sprzeciwiam się lokalizacji masztu na osiedlu Charzewice. Dariusz Przytuła, stalowowolski radny PO wypowiedz pochodzi z portalu tw24 i jest cytatem dnia... więc może to już manipulacja PO ? |
|
|
|
|
oj Vinci Vinci wszyscy już tutaj znamy twoją zapalczywość i PiSofobie oczywiście musisz odejść od tematu i przejść do Rydzyka w między wiersze wpisać wredni pisowcy bo w samym temacie nigdy sobie nie poradzisz...
ale proszę raz spróbuj nie manipulować i podaj cytat radnego PiS, który mówi o szkodliwości tego nadajnika, każdy z nich wskazywał na to samo co Przytuła - a więc na ingerencje w architekturę osiedla. co do samego przebiegu inwestycji to wciąż nie chcesz przyjąć do wiadomości, że pierwszą zgodę wydał prezydent Szlęzak interpretując plan miejscowy na korzyść operatora P4 czyli Play a nie mieszkańców - uznając, że taka wieża może stać pomimo, że przekracza 10 metrów zabudowy i na tej podstawie później starosta czy chciał czy nie musiał wydać pozwolenie dla Ciebie jednak fakty się nie liczą wolisz oczywiście manipulować oskarżając innych o manipulację ... tzn nie innych tylko oczywiście PiS ;) |
|
|
|
|
A mogę się dowiedzieć w jaki sposób przeszkadza 40 metrowy maszt w niskiej zabudowie osiedla Charzewice??? I co on przeszkadza w atrakcyjności działek?????
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Cytat Pana Radnego Przytuły jest uzasadniony i chyba nie cały, ponieważ maszt miał być postawiony obok Bazyliki Mniejszej czyli tak zwanego Dużego Kościoła. Sam prezydent Andrzej Szlęzak sprzeciwił się temu, ponieważ atrakcyjność terenów miasta w centrum spadła by, wiec PiSowskie manipulatory, czyli Panie Nadbereżny, który tak tu rzucasz łajno na PO nie rozumiesz całego sedna sprawy, byłem na spotkaniu i słyszałem co mówili przedstawiciele PiSu jak wypowiadał się ten śmieszny Dąbkowski nierób z Wodexu
|
|
|
|
|
cytat jest w pełni kompletny jest przecież informacja o maszcie na Jana Pawła czyli przy bazylice i właśnie cały problem polega na tym, że tam Szlęzak się sprzeciwił a w Charzewicach NIE !
poza tym nie łącz mnie z Nadbereżnym - nie tylko on w tym mieście myśli - i nigdzie w swojej wypowiedzi nie uderzałem w PO, więc twoje PiSofobiczne zachowania naprawdę są już niebezpieczne, może wizyta u lekarza by się przydała ? cały Twój problem polega na tym, że radny Przytuła udzielił takiej wypowiedzi i teraz już tak trudniej uderzać w PiS, skoro tak samo myśli i mówi lider PO w Stalowej Woli |
|
|
|
|
Starosta siembida licencjat z Wyższej Szkoły Ekonomicznej nie zna się na prawie, tak samo jak radna Sagatowska, Zaborowski powiedział, wszystko jest zgodne z prawem, ale PiSowi do prawa daleko, pokazał to jak rządził w Polsce. Podkarpacie to jedyny bastion PiSu dlatego nasze miasto pozostaje bez inwestorów strategicznych
|
|
|
|
|
PiSStalowa Wola prezentujesz właśnie swój poziom, ale rozmawiamy na argumenty albo będzie używać takich pisofobicznych stwierdzeń jak bastion pisu itp... Rzeszów może jest bastionem PiS ? Stalowa Wola jest bastionem PiS w której rządzi antypisowski prezydent Szlęzak i ma swojego posła z PO ?
a jakie chcesz mieć inwestora strategicznego ? uważasz budowę masztów komórkowych za inwestycje strategiczne dla Stalowej Woli ? to może faktycznie niech rządzi PiS niż PO która nas zamasztuje prowadząc przy tym świetny PR że to inwestycja strategiczna ... Stalowa Wola nie będzie miała inwestora nowego strategicznego dopóki na tronie będzie Szlęzak, który wszystkich obraża i zrobił tak negatywny PR Stalowej Woli w kraju, że dlugo będzie musieli się z tego podnosić ... |
|
|
|
|
a druga i chyba najbardziej istotna sprawa, to kto powiedział, że ja jestem z PO ?? na stalowowolskiej scenie politycznej jest jeszcze SLD i SiP jestem sympatykiem a nie członkiem.
a PiS walczy i chce skompromitować Andrzeja Szlęzaka i podjudza ludzi przeciw niemu. Szlęzak robi wszystko zgodnie z prawem. a że ma czasami słabości w rządzeniu, to chyba jak każdy. |
|
|
|
|
Widze, że klakierstwo z platformy dostało z centrali inne wytyczne!! Przytuła jedno, reszta drugie, "są za masztem a nawet przeciw". Ale oszołomy, juz sami nie wiedzą jak sie zachowac, co wypisywac. Zakłamańcy. Czekam, kiedy DAP na SM oficjalnie da głos.
|
|
|
|
|
powiem Ci: PiSStalowaWola Vinci Verba Commonwelth DAP ... , że nie tylko jesteście za PO, ale jesteście jedną i tą samą osobą, którą doskonale można rozpoznać po tym co pisze i jak pisze...
to dzięki Twojej wieloosobowości na tym forum próbujesz tworzyć klimat PiSofobii, ale muszę Ci powiedzieć, że to ludzi męczy Twoje ciągłe naginanie wszystkiego pod PiS... a jeżeli Szlęzak dla środowiska PO jest takim dobrym włodarzem, to nie czekajcie i nie szukajcie swojego kandydata tylko POprzyjcie jego osobę w wyborach... |
|
|
|
|
już nie masz czego się chwycić tylko podjudzać i snuć manipulacje, to tak samo mogę powiedzieć, że MiastoStalowe,Strup, wyborcaPO,CudakiZPOto ta sama osoba człowieku nie masz już argumentów PiSowcu
|
|
|
|
|
CYTAT Stalowa Wola nie będzie miała inwestora nowego strategicznego dopóki na tronie będzie Szlęzak, który wszystkich obraża i zrobił tak negatywny PR Stalowej Woli w kraju, że dlugo będzie musieli się z tego podnosić ...[/b] No teraz MiastoStalowe to już przesadziłeś. Chyba szybciej piszesz niż myślisz? Jacy to strategiczni inwestorzy pchają się do Stalowej Woli, tylko Szlęzak ich odstrasza? Może Rydzyk chciałby trochę powiercić w ziemi? Szlęzak, który protestuje przeciwko bezprawnemu dysponowaniu miejskim gruntem przez księży rzeczywiście może Rydzyka odstraszyć i zamiast w Stalowej Woli zacznie wiercić np. w Tarnobrzegu. Życzę powodzenia. |
|
|
|
|
Ja bym nazwał manipulacją przez DUŻE M to co robi PO przed wyborami Manipuluje potencjalnymi wyborcami jakieś tam CUDA obiecając a potem chowa głowe i nic nie robi dla dobra ludzi Stalowej a zaangażowanie radnych z PiS u, w tym przypadku jeśli chodzi o sprawę masztu nazywa manipulacją
ParanOja obudźcie się i zacznijcie coś robić jak to PiS czyni |
|
|
|
|
Wyborco PIS DAPie Verbo PiSStalowa Wola i Commonwealth ... to zazwyczaj Tobie brakuje argumentów - więc używasz zaklęć słów manipulacja, bastion wredni ... itp kto normalny posługuje się takim słownictwem ... czy w szkole nauczyciele wciąż mówili do Ciebie Ty wredny ... może nie miałeś się do kogo Przytułić w szkole ? i stąd dzisiaj tyle w Tobie jadu... dlaczego nie potrafisz wypowiadać się na tym forum bez obrażania innych a tylko i wyłącznie argumentować swoimi racjami ?
Potrafisz kopiować wiadomości z innych poratli, kręcić filmy prezentacyjne ( może otrzymasz Oskara - za najlepszy krótki film powiatu stalowowolskiego w kategorii horror - oczywiście film będzie opiowadał o krwiopijcach z PiS którzy nie chcą masztu bo ich sygnał może doprowadzić do utarty ich piekielnych mocy ... ) czy to jest właśnie wykształcony człowiek z PO ? doktoranci z PO używają tak niskiego języka bliskiego chodnika ? |
|
|
|
|
MiastoStalowe, trafiłeś w sedno. Właśnie nie ma kto przytulić i stąd ten jad.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
a pod jakim nickiem ukrywa się teraz radny Nadbereżny, kiedyś tak tu pisał odważnie podpisując się swoim imieniem i nazwiskiem, ale dostał upomnienie od Błądka i teraz anonimowo wypowiada się, a może Nadbereżny sam tu wciska takie bzdury? PO i PiS walczą ze sobą więc zawsze można głosować na tą trzecią opcję
|
|
|
|
|
Jak dotąd byłem strupem tylko na dupie niejakiego wyborcyPiS, którego chciałbym ponownie zapytac czy dostał juz tak oczekiwaną przez niego podwyżke czynszu od Spółdzielni Mieszkaniowej? Ale jak chcesz to moge byc i twoim PiSiestalwola, bo macie podobną mentalnośc. Uważacie internet za narzędzie walki i myslicie, że jak jestescie anonimowi to możecie brednie wypisywac. Wasze nicki świadczą o tym, że jesteście klakierami na usługach PO. Jeszcze jakbyście podejmowali dyskusje na argumenty, byłoby ok, bo tak sie rozmawia w cywilizowany sposób. Jednak wy tego nie potraficie. Z wielką przyjemnością będę was wyśmiewał i obnażał wasza głupote i zakłamanie.
Od dzisiaj na zawsze twój - strup. |
|
|
|
|
dla mnie możesz być nawet gówienkiem z muchą
|
|
|
|
|
Temat dotyczy masztu na osiedlu Charzewice.
Więc ponownie pytam co on ma wspólnego z atrakcyjnością działek w tamtym rejonie. I jeszcze jedno, po co wpier....ją się w to politycy..... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
PiSstalowa, mogę cię zapewnić, że ja nie jestem radnym Nadbereżnym, ani w ogóle żadnym politykiem, urzędnikiem, czy kimś mającym coś z tym miastem wspólnego
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Po raz kolejny Pisstalwola pokazałeś swój poziom intelektualny, a zarazem poziom dyskusji lokalnej platformy. Nerwy puszczają, bo nie wiesz jak masz się już zachowac. Przytuła przeciw masztowi, ty za. Oj bidoku, bidoku.
|
|
|
|
|
Powiem Wam tylko tyle...Prezydent moze dac zgode ale ostatecze slowo ma Starostwo i jak wyda pozwolenie na budowe to mozna budowac a jak nie to nie mozna wiec nie miejcie pretensji do prezydenta tylko do starosty a najbardziej do niedouczonego w prawie budowlanym Powiatowego Inspektora budowlanego. Posluchajcie jak ktos jest radnym gminy Rudnik to go wali czy w stalowej i okolicach bedzie stal maszt czy nie on nie jest mieszkancem powiatu i nie bedzie sobie zawracal glowy problemami naszego powiatu. Niech starosta dalej zatrudnia ludzi spoza powiatu bedzie git
Pozdrawiam. |
|