~~Edzio | |
|
|
"A o reszte parku trzeba dbac ... po obu stronach torow... jest tam masa terenow ktore nie sluza niczemu, moznaby je ozywic ..." - i bardzo dobrze, oby tak się stało. Już dawno pisałem, że jak dla mnie to EOT, ale zawsze jakaś ***** podjudzi, żeby ciągnąć dalej. No! kończcie flaszkę i do domu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~przegladalem???? | |
|
|
edzio!przegladalem wszystkie twoje wypowiedzi !!!!ty masz studia,trzemu krytkujesz kul ,i to twoje slownictwo ,popatrz sam,ci wszyscy ktorzy sa wyksztalceni zarzucasz ze daja lapowki??masz biuro moze to twoja reklama....czego.Powiem tak jestes trudny popracoj nad soba a moze brat ci pomoze,glowa do gory jestes,bedziesz w porzo.....
|
|
|
~~ | |
|
|
"..ty masz studia,trzemu krytkujesz kul.."
Nie czytasz uważnie. Ja nie krytykuję KUL, bo żeby coś krytykować, trzeba samemu być lepszym. KUL ma świetną bibliotekę (szkoda tylko, że w Lublinie). Ale mówię coś, o czym mieszkający i szukający pracy w większych miastach doskonale wiedzą - pracodawca szanującej się firmy, po tym jak usłyszy, że kandydat kończył KUL tylko się uśmiechnie i skwituje "odezwiemy się do pani/pana". KUL sam z siebie stara się na siłę zrobić renomowaną uczelnię, i nie przeczę - poziom mają stosunkowo wysoki i naprawdę trzeba się uczyć, żeby zdać/zaliczyć. "..i to twoje slownictwo,popatrz sam,ci wszyscy ktorzy sa wyksztalceni zarzucasz ze daja lapowki??.." - a kto dzisiaj nie daje?? "masz biuro moze to twoja reklama....czego" - nie, nie mam biura, ani tym bardziej jego reklamy ;-). "Powiem tak jestes trudny popracoj nad soba a moze brat ci pomoze,glowa do gory jestes,bedziesz w porzo.." - to akurat można powiedzieć każdemu, no chyba, że ktoś czuje się doskonały :-). Acha, brata też nie mam. A na koniec mała rada ode mnie - popracuj nad ortografią, chociaż dzisiaj tylu dyslektyków, dysorto-cośtam i jeszcze dysmaniaków Pozdruffka. |
|
|
~~Edzio | |
|
|
poprzedniego postu nie podpisałem. To pisałem ja, Edzio. Szalony Rzeźnik trzeciej kategorii
|
|
|
~~hhhhhh!!! | |
|
|
masz dobrego wujka ktos pisze za ciebie!! pozdro
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Nie, wszystko ok, ja napisałem, tylko się nie podpisałem. Dlatego w następnym poście to wyjaśniłem. :-)
|
|
|