~~Kowalsky | |
|
|
Witam,
Chciałbym poznać Wasze opinie na temat pewnego pomysłu. Mianowicie myślę o założeniu serwisu, na którym każdy mieszkaniec powiatu stalowowolskiego mógłby umieszczać własne zdjęcia związane z miejscowością, z której pochodzi, a tym samym przyczynić się do jej promocji. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dla mnie fajna opcja, dobrze byłoby tylko gdyby ten serwis miał dobrą moderację, no i pojawiały się tam zdjęcia zrobione przez dodających, a nie skopiowane z różnych stronek o naszym mieście.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~Kowalsky | |
|
|
Miałem na myśli stronę o bardziej przejrzystej formie, z oddzielnym forum i galerią, gdzie znajdowałyby się zdjęcia o wyższych walorach artystycznych ("surowo" moderowane). Być może to pozwoliłoby niektórym osobom na pochwalenie się swoją twórczością.
Na takiej stronie nie znalazłyby się na pewno zdjęcia wykonane niedokładnie lub w jakimś sensie obraźliwe. |
|
|
~~wwwmaker | |
|
|
Cos takiego jest juz praktycznie zakonczone, rusza juz niedlugo
|
|
|
~~wow | |
|
|
i wklejac zdjecia samochodów parkujacych na miejscach dla niepełnosprawnych
|
|
|
~~!@#$%^ | |
|
|
wszystkie irytujace was miejsca w stalowej woli np. zle parkowane samochody mozna wysylac pod tym adresem:
http://www.stalowemiasto.pl/wyslijto |
|
|
~~.... | |
|
|
Niedlugo ruszy porzadna galeria zdjec zwiazana z naszym regionem.
Beda zarowno zdjecia uzytkownikow jak i autorow galerii. Start okolo 15 czerwca. Oczywiscie galeria bedzie moderowana: bede dodawane tylko bardzo dobre zdjecia: czyli te o bardzo dobrej jakosci oraz te o gorszej jakosci ale za to majace inne walory. |
|
|
~~asa | |
|
|
CYTAT Niedlugo ruszy porzadna galeria zdjec zwiazana z naszym regionem. Beda zarowno zdjecia uzytkownikow jak i autorow galerii. Start okolo 15 czerwca. Oczywiscie galeria bedzie moderowana: bede dodawane tylko bardzo dobre zdjecia: czyli te o bardzo dobrej jakosci oraz te o gorszej jakosci ale za to majace inne walory. też słyszałem że StaloweMiasto szukuje cos ekstra |
|
|
~~Mariusz | |
|
|
Dzisiaj znalazlem fajnego bloga widze ze walsnie sa na nim fotki ze Stalowej Woli - http://blog.(...)ne-cz-I/ - miejmy nadzieje ze bedzie ich wiecej.
|
|
|
~~xyz | |
|
|
|
|
|
|
|
|
moze sie i czepiam ale miloby bylo jakby osoby ktore obsluguja stalowe miasto pisalyby na forum zarejestrowane :]
a nie z jakichs xyz, !@#$%^ lub jakichkolwiek innych fajna robote zrobiliscie robicie i nie ma sie czego wstydzic ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~edek | |
|
|
A moim marzeniem jest, zeby polaczyc wszystkie nieoficjalne strony o naszym miescie i stworzyc jeden ale konkretny serwis. Z wlasnym forum itp. itd.
|
|
|