~~stefka | |
|
|
panie w urzędzie na poczcie głównej co niektóre są bardzo nie miłe a i zadbać też powinny bo czasami nie można przy okienku wytrzymać tak cuchnie potem a złaszcza przy jednym może kupić mydło w prezencie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~sistar | |
|
|
Stefcia,idź na pocztę na Al.Jana Pawła,tam dopiero lachony siedzą,padniesz.
|
|
|
~~kama | |
|
|
CYTAT panie w urzędzie na poczcie głównej co niektóre są bardzo nie miłe a i zadbać też powinny bo czasami nie można przy okienku wytrzymać tak cuchnie potem a złaszcza przy jednym może kupić mydło w prezencie dzisiaj własnie rozmawiałwm z koleżanką o tym,że w sklepie spozywczym jednym takim duużym na Staszica tak zajeżdza potem......................... a drugie miejsce to poczta główna.......i nawet szyba dzieląca nie pomaga........odrobina higieny.......niezbędna jak się chce z ludzmi przebywać.....a tu upały za pasem....... |
|
|
~~channel | |
|
|
Nie chcę być adwokatem Pań z poczty ale gdyby mi ktoś kazał włożyć taki stylonowy anzug służbowy to chyba bym się zwolnił. Ubrania robocze powinny być przewiewne a nie takie, w których ciało nie oddycha. Przypominają mi się fartuchy szkolne sprzed 25 lat i skarpetki stilonki... obrzydlistwo! Ktoś mógłby pomyśleć jak projektuje ubrania bo często higiena jest bez szans w walce z debilizmem projektanta.
|
|
|
~~ania | |
|
|
a'propos obsługi.....uwaga na ALDIKA....juz nie pierwszy raz zostałam oszukana celowo badź nie.....nie wiem.Zakupiłam najdrozszą bułkę w swoim życiu za 4,90zł!!!!!!
:wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły:,zwykła mała z ziarnami która pewnie kosztuje około 70gr! Dopiero w domu zerknęłam na rachunek.....i okazło się ze zakupiłam pizze......której w ogóle nie bralam...... kiedyś była inna pomyłka ale tez na moją niekorzyść równiez w tym sklepie. Mam nauczkę teraz będę sprawdzac co mi panie nabijają i za co płacę |
|
|
~~olek | |
|
|
kazdy moze sie pomylic
|
|
|
~~enigma | |
|
|
CYTAT panie w urzędzie na poczcie głównej co niektóre są bardzo nie miłe a i zadbać też powinny bo czasami nie można przy okienku wytrzymać tak cuchnie potem a złaszcza przy jednym może kupić mydło w prezencie Stefka,chyba się tego potu nawąchałaś i teraz tlenu Ci brakuje, bo wywaliłaś cały tekst jednym tchem tak, że aby zrozumieć o co Ci właściwie chodzi musiałem przeczytać Twój post 2 razy. Trochę kultury języka na forum i zamiast krytyki słownik w rękę. |
|
|
~~pot | |
|
|
ale potem czuć czy już czuć???
|
|
|
~~Joanna | |
|
|
enigma, słuszna uwaga;)
|
|
|
~~bimbo | |
|
|
w Dyskoncie na Al.JP II też potem zalatuje,a "na kasie"często nie ma nikogo.
|
|
|