Dołączył: 11 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witajcie
Może ktoś wie gdzie w Stalowej jest porządna sauna, najlepiej fińska w rozsądnej cenie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotel Stal ma fajną saunę fińską. Jest tam teraz promocja 15zł od osoby
|
|
|
|
|
CYTAT Hotel Stal ma fajną saunę fińską. Jest tam teraz promocja 15zł od osoby 15 zl od osoby a za jaki czas? |
|
|
|
|
nie polecam sauny przy basenie u Goli, koło Statoilu - stara, zniszczona, wszędzie wystają gwoździe, w dodatku przewija się tam bardzo duzo ludzi - takie toarzystwa znajomków i robią oborę- i warunki sanitarne poza tym tez pozostawiają wiele do zyczenia
|
|
|
|
|
jest jakas sauna INFRARED w Healt Beauty na Poniatowskiego
ale cholera go wie co to tam jest , ale z tego co słyszałam to drogo |
|
|
|
|
CYTAT Witajcie Jest Nowa na basenie sucha i mokra 0,60gr za min warto zajrzec
Może ktoś wie gdzie w Stalowej jest porządna sauna, najlepiej fińska w rozsądnej cenie |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Polecam INFRARED.Można dłużej w niej wysiedzieć,a co się z tym wiąże,bardziej wypocić.Poza tym nie wszyscy dobrze znoszą gorące,wilgotne powietrze.
|
|
Dołączył: 11 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A w hotelu stal płaci się 15 zł za godzine? Za dowolna ilość czasu? Czy jak?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witajcie Jest Nowa na basenie sucha i mokra 0,60gr za min warto zajrzec Może ktoś wie gdzie w Stalowej jest porządna sauna, najlepiej fińska w rozsądnej cenie wszystko fajnie sauna jest i to nowiutka i świetna tylko dla bardzo bogatych chyba - ja spędzam w saunie średnio 30-40 minut raz w tygodniu a 60gr jest za minutę - czyli 30 minut 18PLN + wejściówka obowiązkowa 9PLN = 27 PLN - jak na chwilę raleksu to trochę drogo...u Goli może i jest sauna trochę zużyta ale tam 45 minut kosztuje 12 PLN a nie tyle co na MONSiR; w Tarnobrzegu za 60 minut płaci się 7 czy 8 PLN za wejściówkę na basen i można korzystać w ramach tego z sauny a w Stalowej zawsze musi być tak drogo... |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Witajcie Jest Nowa na basenie sucha i mokra 0,60gr za min warto zajrzec Może ktoś wie gdzie w Stalowej jest porządna sauna, najlepiej fińska w rozsądnej cenie nie kosztuje 0,6zł tylko 0,9zł/min a poza tym chyba oszukują trochę (jak byłam to z karnetu więcej mi zjadło) i chyba wejście jest powiązane z wejściówką na basen Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|