~~karolcia123.22 | |
|
|
Witam serdecznie jestem tutaj nowa forumowiczka i mam do was wszystkich ogromna prośbe piszę prace magisterska o stalowej woli i potrzebuje kilka opinii na temat naszego miasta jesli tylko mielibyscie chwilke i pomogli mi odpowiedziec krotko na kilka pytan, bylabym bardzo wdzieczna a mianowicie:
1. Z czym najbardziej kojarzy Ci się Stalowa Wola? 2. Dlaczego? 3. Które miejsce uważasz za centrum miasta? 4. Jak opisałbyś to miejsce? 5. Z czym kojarzy Ci się huta? 6. Dlaczego? 7. Gdzie najczęściej spędzasz wolny czas? 8. Czy to miejsce jest dla Ciebie wystarczające? Jeśli nie to, czego Twoim zdaniem brakuje w Stalowej Woli? bardzo prosze o przeslanie na adres odpowiedzi karolcia123.22_(at)_o2.pl z gory dziekuje!!!. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~karolcia123.22 | |
|
|
przepraszam ale podalam zly adres prawidlowy to karolcia123.22_(at)_o2.pl pozdrawiam
|
|
|
~~WNUCZEKA | |
|
|
CYTAT Witam serdecznie jestem tutaj nowa forumowiczka i mam do was wszystkich ogromna prośbe piszę prace magisterska o stalowej woli i potrzebuje kilka opinii na temat naszego miasta jesli tylko mielibyscie chwilke i pomogli mi odpowiedziec krotko na kilka pytan, bylabym bardzo wdzieczna a mianowicie: 1NAJBARDZIEJ KOJARZY MI SIE Z DZIECINSTWEM,BO KIEDY DZIADEK WRACAL Z PRACY TO PRZYWOZIL NAM OBWAZANKI I MOWIL ZE NAJLEPSZE SA ZE STALOWEJ WOLI I TO DLATEGO.3.TOALETY MIEJSKIE TAM DO TEJ PORY CZUJE SIE ZAPACH MINIONYCH LAT.4.JEST OK.5HUTA MOJEMU DZIADKOWI DO TEJ PORY KOJARZY SIE Z 1 I 15 DNIEM KAZDEGO MIESIACA A CO ZA TYM IDZIE Z WIELKIM PICIEM I ROBIENIEM AWANTURY MOJEJ BABCI.8 W STALOWEJ BRAKUJE METRA!!
1. Z czym najbardziej kojarzy Ci się Stalowa Wola? 2. Dlaczego? 3. Które miejsce uważasz za centrum miasta? 4. Jak opisałbyś to miejsce? 5. Z czym kojarzy Ci się huta? 6. Dlaczego? 7. Gdzie najczęściej spędzasz wolny czas? 8. Czy to miejsce jest dla Ciebie wystarczające? Jeśli nie to, czego Twoim zdaniem brakuje w Stalowej Woli? bardzo prosze o przeslanie na adres odpowiedzi karolcia123.22_(at)_o2.pl z gory dziekuje!!!. |
|
|
~~WNUCZEKA | |
|
|
CYTAT Witam serdecznie jestem tutaj nowa forumowiczka i mam do was wszystkich ogromna prośbe piszę prace magisterska o stalowej woli i potrzebuje kilka opinii na temat naszego miasta jesli tylko mielibyscie chwilke i pomogli mi odpowiedziec krotko na kilka pytan, bylabym bardzo wdzieczna a mianowicie: 1NAJBARDZIEJ KOJARZY MI SIE Z DZIECINSTWEM,BO KIEDY DZIADEK WRACAL Z PRACY TO PRZYWOZIL NAM OBWAZANKI I MOWIL ZE NAJLEPSZE SA ZE STALOWEJ WOLI I TO DLATEGO.3.TOALETY MIEJSKIE TAM DO TEJ PORY CZUJE SIE ZAPACH MINIONYCH LAT.4.JEST OK.5HUTA MOJEMU DZIADKOWI DO TEJ PORY KOJARZY SIE Z 1 I 15 DNIEM KAZDEGO MIESIACA A CO ZA TYM IDZIE Z WIELKIM PICIEM I ROBIENIEM AWANTURY MOJEJ BABCI.8 W STALOWEJ BRAKUJE METRA!!
|
|
~~ankieter | |
|
|
1. z Mają i z Mariuszkiem
2. wciąż się ich spotykało z tą róznica ze ja pijaną a jego ganiajacego za dziewczynami 3. centrum 4 4. wspaniałe centrum handlowe z widokiem na 4-ry strony świata 5. z HSV 6. podobny skrót 7. na trawiastych boiskach przyblokowych 8. w miarę wystarczające , w dzień można pograć w piłe a wieczorem posiedzieć przy winku. Jedynie czego mi brakuje to szalet miejskich bo po winku chce nam sie siusiu i musimy to robić pod drzewkiem i z pomalutku wysychają no i za kilka lat bedzie mi ich również brakowało. |
|
|
~~aga | |
|
|
ja moze odpowiem tylko na ostatnie pytanie...
w stalowej woli prakuje porzadnego parku w ktorym mozna sie odprezyc wyjsc ze znajomymi, posiedziec na lawkach w cieniu , i powinno byc znacznie więcej drzew |
|
|