NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
POlske sprzedam tanio,
ff
Wysłany: 19 Maja 2010r. 09:09  
ten temat jest "umoczony" w wielką politykę o której nigdy nie będziemy wiedzieć wszystkiego, ale odchodząc od gazu łupkowego to gorszym przekrętem dla mnie jest kontrakt Pawlaka - wyliczono, że nas będzie kosztował ok 100 mld dla Gazpromu do 2037 roku...? nawet w Unii opadły niektórym szczęki, to jest budowanie partnerstwa.

I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Maja 2010r. 09:09  

I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 19 Maja 2010r. 09:17  
CYTAT
Nie martw się Wiktorku. Jak wygra Jarosław to wszystkie prywatne zakłady znacjonalizuje. Państwowe zawsze lepsze, jest gdzie kolesi i kuzynów ulokować. Tak jak w TVP, Orlenie i KGHM kuzyn Kaczyńskich pracował w każdej z w/w firm na pełnym etacie.

Wiem przypierdalam się bo jestem wrednym PełOwcem.

Jestem za prywatyzacją natomiast jestem przeciw wyprzedawaniu za marne grosze tego co wypracowały pokolenia polaków.
Wezmy dla przykładu taką firmę jak TP.sa była firmą panstwową została sprywatyzowana a kupiła ja francuska państwowa firma france telekom więc co to za prywatyzacja skoro państwo polskie zrzekło się zarzadzania na rzecz państwa francuskiego takich dziwnych prywatyzacji jest bardzo dużo jak np zaklady papiernicze w Kwidzynie, warte 600 milionow dolarow, sprzedane zostaly za 120 milionow dolarow.

Oczywiście by żyło się lepiej ...

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »