Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
co polecacie w nie wielkiej cenie czyli do 3500 pln
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Errare humanum est. |
|
|
~~picza zet | |
|
|
Nie bierz chińskiego badziewia, tyle.
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
Nie kupowac chinszczyzny a gdzie jej nie znajdzoeszw stalowej wszedzie jest to gów..
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
A poza tym jesli chcecie kupic badziewie do lazienki i miec promieniowanie to prosze barzdo jesli ktos wie gdzie takie maja chinskie badziewie to zapraszam do konwersacji na oddzielnym temacie pod tytulem Chinskie promieniowanie oraz wyposazenie łazienek ja wiem gzie to mozna kupic wiec nie zaskoczycie mnie niczy wasze watpliwosci okaza sie nie wiedza na temat wyposazenia oraz doboru urzadzen w lazience i domu.
|
|
|
~~picza zet | |
|
|
to weź jakiś porządny używany skuterek?
|
|
|
~~picza zet | |
|
|
prezes, co jarałeś?
|
|
|
|
|
|
a gdzie taki pożądny używany i dobry można kupić w stw??
Errare humanum est. |
|
~~zzz | |
|
|
CYTAT a gdzie taki pożądny używany i dobry można kupić w stw?? http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=949 |
|
|
~~picza zet | |
|
|
Z tego co mi wiadomo, bo trochę w temacie siedziałem, to wszystkie porządne, które były w stalowej poszły już w świat. Wystrzegaj się też skuterów ze stróży pod kraśnikiem, bo to przeszczepy jakich mało. Sprawdź u P.Dubiela w Jaśle www.skutery.net.pl . Pzdr.
|
|
|
~~rePrezes | |
|
|
--------------
A poza tym jesli chcecie kupic badziewie do lazienki i miec promieniowanie to prosze barzdo jesli ktos wie gdzie takie maja chinskie badziewie to zapraszam do konwersacji na oddzielnym temacie pod tytulem Chinskie promieniowanie oraz wyposazenie łazienek ja wiem gzie to mozna kupic wiec nie zaskoczycie mnie niczy wasze watpliwosci okaza sie nie wiedza na temat wyposazenia oraz doboru urzadzen w lazience i domu. -------------- ale o co chodzi z tym bełkotem ? |
|
|
~~FIGO FAGO | |
|
|
STARY ZA TAKIE PIENIADZE DOBRZ POPATRZYSZ I MASZ PIAGIO X9 ZOBACZ CO MA W SOBIE,JA TAKIM POJEZDZAM I COS PIEKNEGO NIECALE 3L NA 100
|
|
|
|
|
|
objechałem dzisiaj całą stalówke wszędzie chińczyki nawet romet to chinczyk z polskim szyldem ale najatrakcyjniejsze ceny ma gościu na malcach tylko do firmy kingway nie bardzo jestem przekonany. może ktoś z was ma na ten temat jakiekolwiek zdanie? dzieki pozdro!
Errare humanum est. |
|
~~mati | |
|
|
Oprócz sklepu na Malcach i obok Centrum wie ktoś gdzie można jeszcze w okolicy Stalowej kupić skuter? No i jescze pytanko na co zwrócić szczegółna uwagę przy kupnie skutera?
(budżet do 2600zł). Z góry dzięki |
|
|
|
|
|
W sklepie obok Motosu. Oprócz tego mediaexpert na al. JPII ma niedługo zacząć sprzedawać skutery. Z wiarygodnego źródła wiem natomiast, że większość tych skuterków po 3-4 tys. to zwykłe kawałki gówna są, tj. awaryjne.
Edit: przesadziłem z tymi 4 tysiącami, ale skuter poniżej 4 kawałków to niezbyt dobry produkt. |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a gdzie taki pożądny używany i dobry można kupić w stw?? Witam jesli chcesz kupic jakis dobry skuter to gosc na hutniku, sprzedaje takowe cuda jak: Peugeot, Piaggio, Suzuki, Yamaha itp. najlepiej zadzwonic do niego i spytac co i jak. Gość nazywa sie Przemek tel 516163739, ponoć Kingway to tez dziadostwo jakich malo w sumie jesli chcesz dobry skuter kupic musisz jakby nie bylo troszke wydac ja mysle ze u tego goscia cos wybierzesz pozdrawiam |
|
~~Prezes | |
|
|
CYTAT A poza tym jesli chcecie kupic badziewie do lazienki i miec promieniowanie to prosze barzdo jesli ktos wie gdzie takie maja chinskie badziewie to zapraszam do konwersacji na oddzielnym temacie pod tytulem Chinskie promieniowanie oraz wyposazenie łazienek ja wiem gzie to mozna kupic wiec nie zaskoczycie mnie niczy wasze watpliwosci okaza sie nie wiedza na temat wyposazenia oraz doboru urzadzen w lazience i domu. Nie podszywaj sie pod mojego nicka |
|
|
~~Stiven | |
|
|
Do prowadzenia skutera o pojemnosci 125 ccm potrzebuje prawko kat. A czy tam A1. Jak z tym jest?
|
|
|
|
|
|
~~Prezes nie wiem czy zauważyłeś więc ci pomogę, post, który zacytowałeś został napisany rok temu w czerwcu więc po prostu odpuść sobie .
|
|
~~ktos | |
|
|
CYTAT ~~Prezes nie wiem czy zauważyłeś więc ci pomogę, post, który zacytowałeś został napisany rok temu w czerwcu więc po prostu odpuść sobie . nie podniecaj sie |
|
|