~~Dejvid Bekam | |
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/2757622/gallery/5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aż mi sie bekneło ze śmiechu ale wiocha
|
|
~~buhahahaha | |
|
|
CYTAT http://nasza-klasa.pl/profile/2757622/gallery/5 OMFG |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ale jaja!!! Lucek bije wszystkich na łeb! buahahaha
Errare humanum est. |
|
~~belfegor | |
|
|
CYTAT ale jaja!!! Lucek bije wszystkich na łeb! buahahaha najpierw myslalem ze ktos sie podszywa i probuje z niego zrobic geja. a tu prosze... lucus sam sie ujawnia |
|
|
~~Yeye | |
|
|
To jest beszczelne, to co piszecie! popatrzcie jakie inni mają zdjęcia na Naszej Klasie! popatrzcie się na siebie, a może nie macie lustra w domu ?
|
|
|
~~Marian | |
|
|
CYTAT To jest beszczelne, to co piszecie! popatrzcie jakie inni mają zdjęcia na Naszej Klasie! popatrzcie się na siebie, a może nie macie lustra w domu ? a co mnie obchadza inni? ten czlowiek jest osoba publiczna i sam sobie buduje taki komiczno-gejowaty wizerunek |
|
|
Dołączył: 22 Lip 2008r. Skąd: Kraków, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jakby nie było Lucjusz N. jest osobą sprawującą funkcję publiczną. Wypadałoby mu się zachowywać poważniej. A on ozdabia ulubieńca gejów swoją podobizną wykonaną w Photoshopie lub czymś podobnym. W ten sposób ośmiesza funkcje radnego. Później ludzie dziwią się, że mamy takich, a nie innych polityków.
|
|
~~Yeye | |
|
|
Jagodowy Książe - Twój nick wszystko o tobie mówi ...
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
Co za dziwna "tolerancja" POpaprańców? Gej, gej, gej. A nawet jeśli byłaby to prawda, to co? Co za obłuda POkręcona.
|
|
|
~~Parker | |
|
|
CYTAT Jagodowy Książe - Twój nick wszystko o tobie mówi ... no. od razu widac ze jest z jagodowej stolicy polski ;] |
|
|
Dołączył: 22 Lip 2008r. Skąd: Kraków, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jagodowy Książe - Twój nick wszystko o tobie mówi ... Tzn co? Nie rzucaj hasełkami. Konkrety poproszę. A poza tym ja nie jestem radnym i nie planuję być. Mam dużo lepsze zajęcie. |
|
~~niePO | |
|
|
CYTAT Co za dziwna \"tolerancja\" POpaprańców? Gej, gej, gej. A nawet jeśli byłaby to prawda, to co? Co za obłuda POkręcona. dlaczego od razu PO? |
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT CYTAT Co za dziwna \\\"tolerancja\\\" POpaprańców? Gej, gej, gej. A nawet jeśli byłaby to prawda, to co? Co za obłuda POkręcona. dlaczego od razu PO? No to czyja? |
|
|
~~Mucha | |
|
|
|
|
|
~~ReSeT | |
|
|
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "Kurwa, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka-kaloryfer, wysportowany, a na klacie grają mięśnie. Facet w szafie myśli: "Kurwa, ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu pała aż do kolan. Facet w szafie myśli: "O żesz kurwa, Rysiek to zajebisty buhaj!" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się brzuch z cellulitisem i obwisłe piersi aż do pasa. Facet w szafie myśli: "Ja pierdolę! Ale wstyd przed Ryśkiem" |
|
|
~~ReSeT | |
|
|
Listonosz odchodzi na emeryturę. Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy ma swój własny pomysł.
Przychodzi do pierwszego domu, a tam otwiera facet, który bierze listy i wręcza mu czek na 200zł. W drugim domu dostaje pudelko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej whisky. Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka. Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga do sypialni. Jeden, dwa; pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniałe danie. Na sam koniec podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet z lekka zblazowany drapie się po głowie. To co pani dla mnie zrobiła było wspaniałe, ale po co mi te dziesięć złotych? - Zastanawiałam się co panu dać w związku z odejściem na emeryture. W końcu mąż mi doradził: P...dol go - daj mu dychę! A kawę sama wymyśliłam |
|
|
|
|
|
hehe zachowywac powaznie :] przeciez nie jest tam w robocie, pokazal troche dystansu do siebie, mniejsza z jakich powodow ta fotke zamiescil jak dla mnie fajnie wyszlo :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~ReSeT | |
|
|
Na medycynie odbywały się ćwiczenia z mikroskopem. Studenci mieli obserwować próbki
własnej śliny. Dowcipnisie podmienili jakiejś dziewczynie ślinę na próbkę spermy. Panienka, gdy spojrzała przez mikroskop, zgłupiała i zawołała profesora. Profesor przyłożył oko do mikroskopu, patrzy, patrzy, w końcu pyta: - Czy myła pani dzisiaj zęby? |
|
|
~~1993 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jasiu - pyta sie pani - biorąc pod uwagę twoje lenistwo, jakim zwierzęciem chciałbyś być?
- Wężem. - A dlaczego? - Bo leże i idę... iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~jkk | |
|
|
Lucek bawił sie stroną photofun jak poszukacie to sami bedzieci mogli miec takie zdjecia
|
|
|
~~zak | |
|
|
Bacy spaliła się obora i mówi: "To sie łowiecki do chołopy psyprowadzi i se bedziemy radzić" - Baco, ale to przecież straszny smród?? - na to baca - "To sie psyzwycajom!" )))
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT Lucek bawił sie stroną photofun jak poszukacie to sami bedzieci mogli miec takie zdjecia Właśnie miałem mówić, bo Lucek - co tu kryć - na zaawansowanego fotoszopka nie wygląda |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
przychodzi turysta do bacy i pyta:
"baco nie macie jakiegoś wolnego miejsca do spania? całe zakopane obszedłem i nic nie znalazłem jesteś moją ostatnią deską ratunku na co baca no nimom panocku, ale jak chces mozes spać u mnie na wyrku z babą turysta nie mając wyjścia zgodził się po jakimś czasie leżą we trójke w łózku turysta delikatnie trąca bacę i pyata baco co tak śmierdzi?? a no panocku moja baba ma krótko skóre -krótką skóre?? a no! jak zamknie łocy to jej sie dupa odpiro!! Errare humanum est. |
|