|
|
|
[moderowano]
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
[moderowano]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chciałbym być taki spokojny jak ten dziadek, ciekawe co pali A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nowość w Tesco Zdjęcie zrobione z terazniejszej (albo i wczesniejszej) gazetki TESCO
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
wow
kupuj w Tesko ze co ? |
|
|
|
|
jak coś robisz to rób fachowo
|
|
|
|
|
W barze siedzi młody mężczyzna i dziewczyna....
Koleżanka się spieszy? - zagaduje mężczyzna. Nie, koleżanka się nie spieszy - przekornie odpowiada dziewczyna. Koleżanka napije się kawy? Tak, napiję się kawy... Koleżanka wolna? Nie, mężatka... Mężatka? A koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że została zgwałcona w barze? Tak, koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że ją zgwałcili 10 razy. 10 razy???!!! Kolega się spieszy ?! ze co ? |
|
|
|
|
Media Markt nie dla idiotów?
http://www.public.sygnity.pl/forum/download.php?id=956 |
|
|
|
|
Jezus i terminator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stary rekin uczy synka jedzenia:
- Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową, okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci. Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść. - Tato! Anie można od razu? - Skoro wolisz z gównem... |
|
|
|
|
Prezent w Tesco na Dzień Ojca:
http://wiadomosci.onet.pl/1994208,12,item.html |
|
|
|
|
Hans do Żydów podczas kopania rowu:
-Mam dla was nowa zabawę. Pobawimy się w chowanego. Każdy, którego nie znajdę, będzie wolny, reszta zostanie rozstrzelana. Liczę do trzech! Raz Dwa Trzy! -Widziałem, widziałem, schowałeś się za łopatą. WYCHODZIĆ! AAAAA, to tu cala piąteczka się chowa. ;] http://www.youtu(...)y7fweUBg iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przy bramie Niebios spotykają się trzy kobiety.
Pukają.Otwiera im Święty Piotr. Pyta pierwszej z nich: - Jak używałaś swojego organu na ziemi ? - W 80% do seksu i w 20% do sikania. - No, to wejdź, proszę, zapraszam. Pyta drugiej: - A Ty? Jak używałaś swojego organu ? - W 50% do seksu i w 50% do sikania, Święty Piotrze. - No, to wejdź. Pyta ostatniej: - Jak używałaś swojego organu ? - Ja, Święty Piotrze, to 90% do sikania i 10% to seksu. - No, to idź stąd, przykro mi, ale nie mogę Cię wpuścić. - ...no, ale dlaczego Święty Piotrze ? - Bo tu, moja droga, jest Raj , a nie toaleta. ;) Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Fragment wywiadu z Holoubkiem:
"Przytoczę taki obrazek obyczajowy, który moim zdaniem dobrze ilustruje to, co się teraz dzieje w polskiej polityce. W jednym z teatrów na próbie Kalina Jędrusik zapaliła papierosa. Na scenie nie wolno palić papierosów. Zbliżył się strażak i powiedział: "Proszę zgasić papierosa, bo tu nie wolno palić". A Kalina jak Kalina - z wdziękiem odparła: "Odpierdol się strażaku". I on strasznie się zamyślił, poszedł za kulisy i tam trwał jakiś czas. Potem nabrał powietrza, wrócił na scenę, ale tam już nie było Kaliny, tylko Basia Rylska. On jednak tego nie zauważył, bo oczy zaszły mu bielmem z wściekłości, i krzyknął do Rylskiej: "Ja też potrafię przeklinać, ty kurwo stara!". Kompletnie zdumiona Basia pobiegła do Edwarda Dziewońskiego, który był reżyserem spektaklu, i powiedziała mu, że strażak zwariował, bo ją zwyzywał bez żadnego powodu. Dziewoński strasznie się zezłościł, poszedł do strażaka i powiedział: "A pan jest chuj!". Z tym, że strażak był inny. Więc tak wygląda życie polityczne w naszym kraju Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
dziekuje
znam odpowiedz ale nie bede psul zabawy :] wysylalem odpowiedzi i prawie wygralem bilet na olimpiade do pekinu ale mnie dziady nie wylosowali :] W szpitalu: - Dlaczego do tej pory nie odwiedziła pana żona? - Bo ona też leży w szpitalu. - Tragedia rodzinna? - Tak, ale ona pierwsza zaczęła. - Czemu płaczesz kochanie? - Upiekłam ciasto dla ciebie i postawiłam na stole, a nasz Burek je zjadł! - Nie martw się kochanie, kupimy nowego psa. dla tych co w csa graja uwazajcie bo ktos moze nagrywac :] http://www.teams(...)le_id=25 swietny dzieciak, wyczekajcie do konca jak dacie rade :] http://www.youtu(...)=related ostry zawodnik :} http://www.youtu(...)=related i tele 2 :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Pewien gosc, wlasciciel sklepu, bardzo nie lubil Chinczykow. Jednego
dnia przyszedl do niego Chinczyk i pyta: - Ma Pan Whiskas? Potrzebuje go dla moj kot. - A gdzie masz tego kota? – odpowiada sprzedawca. - No ja kot zostawic w domu, ja go nie brac ze soba do sklep. - To jak go przyniesiesz, to ja ci sprzedam ten Whiskas. Chinczyk rad nie rad poszedl po kota do domu, a gdy wrocil otrzymal Whiskas. Dwa dni pozniej przychodzi ponownie, ale tym razem prosi: - Ja chciec kupic Pedigripal dla moj pies Sprzedawca odpowiada: - A gdzie masz tego psa? Bez niego ci nic nie sprzedam! Chinczyk oburzony: - Ja nie chodzic z pies na zakupy! - Bez psa nie wracaj! – burknal sprzedawca. Tak sie i stalo, po przyjsciu z psem, Chinczyk otrzymal swoj Pedigripal. Nastepnego dnia Chinczyk przychodzi do sklepu z duza papierowa torba i mowi do sprzedawcy: - Pan tu wlorzyc reka. - A po co? - Pan wlozyc Sprzedawca wklada reke do torby, a Chinczyk mowi: - Pan pomacac! Miekkie? - No tak… - Cieple? - No tak.. Na to Chinczyk uprzejmym glosem prosi: - Ja chciec kupic papier toaletowy Jedzą dwie świnie z koryta i nagle jedna się zerzygała, na to druga: -Nie dolewaj, bo nie zjemy... - Jak pomóc tonącemu emo? - Podać mu brzytwę. *** - Co zrobić, żeby emo nie zaschło? - Spryskiwacz i wycieraczki, bo potem tylko skrobaczka. *** - Dlaczego emo mają popieprzone fryzury? - Bo tną się sami. *** - Kto jest sponsorem narodowej drużyny Emo? - Gilette ... i... ostatnie... choć dla mnie był ikoną i Królem... i nie wierzę w to wszystko co mu zarzucają... to nie mogę się powstrzymać... IFG... myślę że Ci się spodoba ;] Ostatnie zdanie M.Jacksona przed śmiercią ? - Zabierzcie mnie na oddział dziecięcy ! Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
a to maly zolty kombinator :]
mj bardzo si ^^ przebic ciezko w najblizszym czasie bedzie ;] ja tak lajtem Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam... jak sie nazywa ulubiony program zydow ? ukryta komora iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Arab at the airport:
- Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast ! Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki. ************** Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia ************** Jeśli laska ma króciutką spódniczkę, to facetowi wisi czy jej torebka pasuje do butów ************** Ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie, kobieta swoje możliwości ************** Uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko, ale jest to bardzo kosztowne ************** Jeśli zaprosiłeś dziewczynę do tańca, a ona się zgodziła, to się tak nie ciesz. Najpierw będziesz jednak musiał z nią zatańczyć ************** Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna! ************** Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć ************** Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000 ************* Kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..." ************** Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem ************** Niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik. Najpierw go nakręci, ale skończyć nie da Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
nie no to sa jaja czyscic usmiechnij sie tylko dlatego ze ktos wstawil w dowcip twojego nicka ? tak cie ruszaja takie podmianki ? przypominam kilkaset dowcipow wczesniej byly o reikerze z....j zrobic z tym porzadek ;]
rozmawia zomo z callem -wczoraj in vx uszkodzil glowny server w 5 minut -jest hakerem ? -nie debilem iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
cicho tam... ;)
kto wytrzyma do końca i sie nie zaśmieje? http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|