|
|
|
Leżą dwa siurki na plaży, jeden mówi:
- Popilnuj mi torby idę popływać |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nasi na wiocha.pl
|
|
|
|
|
jusek jestes cudowny!!!! Dawno tak się nie uśmiałam jak z twoich dowcipów, a od dzis chodze do kauflandu po karme dla psa. Pozdo od babuni.
|
|
Dołączył: 28 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT . Pozdo od babuni. Pozdro przyjęte.Wesołych Świąt-smacznego Dyngusa i mokrego jajka. ------------------------------------ Rozmawiają trzy babcie o tym która przeżyła największy ból. Pierwsza-Przy porodzie.Omal z bólu nie zemdlałam. Mówi druga-Podczas prania we\"Frani\".Kiedy cycek mi się w wyżymaczkę wkręcił, popuściłam w majtki! Na co trzecia-Podczas jazdy rowerem.Kiedy mi się \"kuciapka\" wkręciła w łańcuch,z bólu dzwonek odgryzłam. ------------------------------------ Zona do męża: -Może na Swięta przyjechałaby do nas moja mamusia? On-A chodzisz do kościoła i słuchasz Ewangelii? -Tak. -To pamiętaj-Nie czyń bliźniemu,co tobie niemiłe! ------------------------------------ W restauracji. Facet podchodzi do stolika i pyta. -Proszę pani,czy mogę się przysiąść? Może Pan. -Czy mogę postawić pani kawę? Może pan. -Czy pani się gdzieś spieszy? -Tak.Idę do domu. -Czy może pani zadzwonić do domu i powiedzieć,że się spóźni ,gdyż restauracji została pani zgwałcona? Mogę.A czy mogę powiedzieć,że zgwałcono mnie 10 razy? -Ile?10 razy? -A czy pan się gdzieś spieszy? ------------------------------------ Ona wraca z pracy. Drzwi otwiera mąż ubrany w elegancki garnitur.Na stole szampan,świece,bukiet kwiatów,w tle dyskretna muzyka... Ona-Kochanie z jakiej to okazji? Święto,moja Droga.Swięto... -A jakie? -Twoja mamusia umarła... ------------------------------------ Ukraina.Czernobyl. Mama wyszła z dzieckiem na spacer. -Widzisz synku,tu kiedyś była cukiernia.I pogłaskała go po głowie. A tam była kiedyś elektrownia atomowa...i pogłaskała go po drugiej głowie. ------------------------------------ Jaś do ojca: -Tato.Co by się stało,gdyby ci urwało nogę. Nie mów tak.Nie mógłbym chodzić do pracy! -Tato.Co by się stało gdyby mamie urwało rękę? Nie mów tak.Nie mogłaby nam gotować obiadów! -Tato.Co by się stało gdyby pociąg rozjechał babcię? Ojciec przytula syna i wzdycha-Ech, ty mój mały marzycielu... ------------------------------------ ... 10 kwietnia 2010.W samolocie Tu-154 lecącym do Smoleńska pasażerowie przeglądają rosyjskie gazety. Jeden z nich mówi-Czytał pan,panie ministrze artykuł na pierwszej stronie?Jest informacja o katastrofie jakiegoś samolotu! -Tak czytałem panie generale.Jesteśmy na liście ofiar. Różnica dwóch godzin pomiędzy Warszawą a Moskwą a tyle zmienia... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Lekcja w szkole, pani kazała dzieciom powiedzieć jakieś zdanie o zimie. Zgłasza się Asia
- W zimie jest bardzo zimno. Zgłasza się Zosia i mówi - Zimą na dworze jest dużo śniegu i wszystko jest białe. I tak kolejno zgłaszają się dzieci tylko Jasiu siedzi spokojne. W końcu pani mówi - Jasiu, teraz twoja kolej. Jasiu wstaje i mówi - W zimie na jeziorze jest lód a na tym lodzie wilki się pierd..lą. - Jasiu! ŹLE! - Pewnie ze źle, bo się im łapy ślizgają. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Okazja !!
http://otomo(...)029.html |
|
|
|
|
Jaki jest najmniejszy sklep na świecie?
- yyyyyyyyyyyyyyyyyyy ... jak klient wchodzi to torbę zostawia na zewnątrz |
|
|
|
|
Wpada mąż do domu
i widzi jakiś chłop w łóżku leży nic tylko żona go zdradza trudno pogodzony z tym faktem mówi do gościa ja się schowam w szafie i po patrze jak wy to robicie że żona woli z tobą kochanek nie mając wielkiego wyboru zgadza się mąż chowa się do szafy i patrzy żona przychodzi z łazienki gdzie robiła się na bóstwo staje w drzwiach i mówi zerżnij mnie tak żebym się zeszczała a kochanek do niej otwórz szafę to się zesrasz |
|
|
|
|
Pan nauczyciel pyta się dzieci w szkole, czy znają pojęcie słowa rarytas:
- No dzieci, co jest dla was rarytasem? - Banany, pomarańcze - mówi Staś - Bułka z masłem i szynką - dodaje Małgosia - Tyłeczek 16-letniej dziewczyny - mówi Jaś Nauczyciel wyrzuca z sali Jasia i każe mu przyjść następnego dnia z ojcem. Nazajutrz Jasio przychodzi do szkoły i siada w ostatniej ławce: - Dlaczego nie przyszedłeś z ojcem i dlaczego siedzisz w ostatniej ławce? - pyta się nauczyciel - Bo tata mi powiedział, że jeśli dla pana tyłeczek 16-letniej dziewczyny nie jest rarytasem to pan jest pedał i mam się od pana trzymać z daleka! |
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Spotykają się dwa psy:
- nie uwierzysz, ja dziś szczekałem - to dziwne bo ja szczę moczem ------------------------------------------------------ Co oznaczają odrosty u blondynki? - mózg jeszcze walczy ------------------------------------------------------ Czym różni się kobieta od ślimaka? -Nogami a dlaczego? - bo jakby nie miała nóg to by zostawiała takie same ślady na drodze ------------------------------------------------------ Co myśli pająk, jak opuszcza się na pajęczynie nad jeziorem? - jak się spuścić, żeby nie wpaść |
|
Dołączył: 27 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
killer |
|
|
|
|
mao tse tusk!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
roger jak poszukasz foto patrioty juz było. Z naszą elytą lokalną. Ciekawy który z nich zwyzywał dzisian palikota
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jacuś - ty tam pewno robiłeś za "bramkarza"
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek- fajne to wygrzebałeś
------------------------------------------------- W pierwszej klasie szkoły podstawowej podczas lekcji pani pyta dzieci: -Jakie dźwięki wydaje krowa?? Małgosia podnoisi rękę: -Muuuuuu,proszę pani. -Bardzo dobrze,Gosiu a jaki dźwięk wydają koty?? Grześ podnosi rękę. -Miauuuuu,proszę pani. -Bardzo dobrze Grzesiu,bardzo dobrze. -A jaki dźwięk wydają psy?? Jaś podnosi rękę. -No Jasiu powiedź-zachęca pani. -Na ziemię skur***ynu,ręce na głowę i szeroko nogi!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czym się różni kobieta od dubeltówki?
niczym i to i to łamiesz w pół i ładujesz od tyłu ------------------------------------------- A czym się różni kobieta od lodowki? -do lodówki jeszcze jaja wchodzą |
|
|
|
|
Pani mówi: Jasiu wymień zdanie z ptakiem.
Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. Pani: Teraz z dwoma ptakami. Jasiu: Tata przyszedł nawalony jak szpak i wywinął orła. Pani: A jak wymienisz z pięcioma dostaniesz szóstkę. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła po czym wyleciały mu dwa gile, puścił pawia i poszedł dalej nawalać na sępa. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|