~~kika | |
|
|
Niewierzący człowieku mógłbyś nie ochrzcić swoich dzieci, gdybyś mógł je mieć, ale to niemożliwe przy obu partnerach tej samej płci, ale wiedź, że wyrządził byś tym swojemu dziecku krzywdę i wychował go na takiego bezbożnika jakim sam jesteś!!Przykre to
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~??? | |
|
|
CYTAT Niewierzący człowieku mógłbyś nie ochrzcić swoich dzieci, gdybyś mógł je mieć, ale to niemożliwe przy obu partnerach tej samej płci, ale wiedź, że wyrządził byś tym swojemu dziecku krzywdę i wychował go na takiego bezbożnika jakim sam jesteś!!Przykre to a skąd wiesz?? jakoś nie widzę co ma chrzest do tego kim jesteś trącisz trochę betonem pzpr - kto nie z nami - przeciw nam |
|
|
~~~~~ | |
|
|
CYTAT Niewierzący człowieku mógłbyś nie ochrzcić swoich dzieci, gdybyś mógł je mieć, ale to niemożliwe przy obu partnerach tej samej płci, ale wiedź, że wyrządził byś tym swojemu dziecku krzywdę i wychował go na takiego bezbożnika jakim sam jesteś!!Przykre to Czy ja w którymkolwiek miejscu napisałem, że jestem niewierzący? Przykre jest to w jaki sposób Ty oceniasz ludzi. Aby nie było niedomówień: nie jestem homoseksualistą, mam żonę i dzieci. Jedno niestety ochrzczone, drugie już nie. Nie jestem również członkiem żadnej organizacji wyznaniowej. Wierzę w Boga, lecz nie jest mi do tego potrzebny kościół Katolicki. Pozdrawiam |
|
|
~~login | |
|
|
o matko nie ochrzcić własnego dziecka, to tak z przekory czy własne widzimisię? na pewno Ci za to kiedyś "podziękuje", to na razie taki mały diabełek z niego rośnie? Straszne to
|
|
|
~~Bdn | |
|
|
CYTAT Wszystko to spowodowane jest tym, że CZARNI twierdzą iż mają ponad 90% wiernych w Polsce. Za wiernego uważają każdego ochrzczonego. Chrzci się niemowlęta, co jest niezgodne z Biblią (nie mylić z nauką kościoła katolickiego - to dwie odrębne i jakże różne rzeczy). Chrzest powinno przyjmować się ŚWIADOMIE. Rzeczywiście ochrzczonych ludzi w Polsce jest około 90%. Jednak prawdziwych katolików jest według szacunków między 30 a 40%. Dzieje się tak, gdyż ludzie chrzczą nadal dzieci bądź to z niewiedzy, bądź jeśli wiedzą o co w tym wszystkim chodzi po prostu boją się reakcji otoczenia - bo co powiedzą ludzie? Zachęcam więc wszystkich, którzy nie czują się katolikami, a co ważniejsze nie chcą być uwzględniani w statystykach do dokonania oficjalnego aktu APOSTAZJI - to jest oficjalnego wystąpienia ze struktur kościoła Katolickiego. Jak tego aktu dokonać można się dowiedzieć z takich serwisów jak www.apostazja.info bądź www.apostazja.pl Na tym kończę i pozdrawiam wszystkich Bidne te komentatory ateisty. Nie mają czasu zajmować się swoim ateizmem, tylko warują by na zawołanie pluć i szczuć. Brak im zupełnie czasu na praktykowanie obrządku ateistycznego. Ale bidota. Aż żal patrzeć. Taki ich los. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT o matko nie ochrzcić własnego dziecka, to tak z przekory czy własne widzimisię? na pewno Ci za to kiedyś \"podziękuje\", to na razie taki mały diabełek z niego rośnie? Straszne to z Twojej wypowiedzi wynika, że chrziłbyś też i cudze... dobry z Ciebie Samarytanin, ale może, o zgrozo!!!, nie wszyscy tego chcą |
|
|
~~Rdestox | |
|
|
CYTAT Wszystko to spowodowane jest tym, że CZARNI twierdzą iż mają ponad 90% wiernych w Polsce. Za wiernego uważają każdego ochrzczonego. Chrzci się niemowlęta, co jest niezgodne z Biblią (nie mylić z nauką kościoła katolickiego - to dwie odrębne i jakże różne rzeczy). Chrzest powinno przyjmować się ŚWIADOMIE. Rzeczywiście ochrzczonych ludzi w Polsce jest około 90%. Jednak prawdziwych katolików jest według szacunków między 30 a 40%. Dzieje się tak, gdyż ludzie chrzczą nadal dzieci bądź to z niewiedzy, bądź jeśli wiedzą o co w tym wszystkim chodzi po prostu boją się reakcji otoczenia - bo co powiedzą ludzie? Zachęcam więc wszystkich, którzy nie czują się katolikami, a co ważniejsze nie chcą być uwzględniani w statystykach do dokonania oficjalnego aktu APOSTAZJI - to jest oficjalnego wystąpienia ze struktur kościoła Katolickiego. Jak tego aktu dokonać można się dowiedzieć z takich serwisów jak www.apostazja.info bądź www.apostazja.pl Na tym kończę i pozdrawiam wszystkich Najwyższy czas, abyś dokonał apostazji z PZPR-u. Idź do Napieralskiego i Olejniczaka, bo właśnie oczyszczają szeregi. |
|
|
~~LJJJJJJ | |
|
|
Nikt cie nie zmusza gamoniu abys dawał pieniadze!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~1234 | |
|
|
CYTAT Nikt cie nie zmusza gamoniu abys dawał pieniadze!!!!!!!!!!!!! Problem w tym, że kler dostaje z budżetu państwa. |
|
|