|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
Najukochańsza żoneczko!
Z radością korzystam z okazji, by do kobietki mojego serca parę słów napisać. Jak się masz? Czy myślisz o mnie równie często, jak ja o tobie? Nawet przez chwilę nie przestaję patrzeć na twój portret, trochę z radością, trochę ze smutkiem. Dbaj o swe szlachetne zdrowie - dla mnie! I miej się dobrze, kochana! Nie martw się o mnie, ponieważ wszelkie niewygody i dolegliwości podróży tym razem zostały mi oszczędzone - poza jedną, że nie ma tu ciebie. Ale tak musi być i nic się na to nie poradzi. Piszę te słowa ze łzami w oczach. Adieu. Z Pragi napiszę więcej i bardziej czytelnie, bo tam nie będę się musiał tak spieszyć. Adieu. Całuję cię najczulej milion razy, twój wierny do śmierci sługa. sługa Mozart Drezno, 1789 r. o wpół do 12-tej w nocy @@@ |
|
|
|
|
Nie dubluj postow!!
|
|
|
|
|
A ja mam takie proste, ale romantyczne i w wersji unisex...
Na gorze roze, Na dole fiolki, Mam nozyk do tapet, Wiec sciagaj majtki Wszystkim zakochanym, zafascynowanym i rozmarzonym, a takze tym co akurat bez pary, po rozstaniu mniej lub bardziej burzliwym, najlepszego z okazji Walentynek Niech strzala Amora ugodzi wszystkich raz a porzadnie Rok Tygrysa jak mowia ma byc rokiem milosci, bo zaczyna sie 14/12/2010 wlasnie I kto powie, ze Chinczycy nie gonia Zachodu Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nigdy nie zapomnę ze kiedyś byłaś ze mną,
już do końca będziesz moja królewną. Najchętniej ofiarował bym Ci siebie, a wszystko co robię jest ze względu na Ciebie. Gdy jesteś blisko to ja jestem w niebie, dla mnie zawsze będziesz numerem 1... Serce moje jest w Twym areszcie, pozwól mu kochać,spójrz na mnie wreszcie! Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
@@@ |
|