NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »
« 1 2 3 4 »
ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO AKTU APOSTAZJI,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 19:57  
aqq, to mój tekst jezyk Zanim coś napiszesz, przeczytaj łaskawie cały temat. Pozdrawiam.

Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 19:57  

~~XDisc
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 20:33  
Korupcja dobrze gada - polać mu

ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 21:25  
Należy w tych wyliczeniach brać pod uwagę wyłącznie praktykujących katolików.

a czy jest coś takiego jak praktykujący katolik?? bo jezeli sie nie myle to właśnie ci co praktykują są katolikami a reszta to poprostu chrześcijanie.
a memory to hyba jakiś świadek jehowy.

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

~~Memory
ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 22:29  
Boża miłość jest nieskończona. Wam także Bóg wskazuje drogę, byście nie zbłązili. Jezus Chrystus mówi wyraźnie: Ja jestem Drogą, Prawdą i Życiem.

ff
Wysłany: 3 Cze 2008r. 23:06  
Drogi Adminie, o ile jeszcze w ogóle istniejesz, który z wielką skutecznością wprowadzasz zmiany o które prosiłem już rok temu, miej litość i zamknij ten temat, który nie pasuje ani do działu, ani nie prowadzi do niczego konkretnego, zamknij, to naprawdę nie jest dużo. :zawstydzony:

Prywatna wiadomość 

~~kajko
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 03:39  
CYTAT
Podejrzewam, że jemu nie chodziło o czyjeś poglądy, ale o głupi pomysł tego apelu o apostazję i całą sztucznie rewolucyjną działalność KORUPCJI na tym forum w ostatnich dniach mającą na celu wywołanie jak największej kłótni pomiędzy użytkownikami.

Głupi pomysł? Jest to bardzo dobry pomysł, z uwagi na wpływ kościoła katolickiego na prawo pozytywne stanowione w Polsce. Prawo aborcyjne, prawo regulujące badania naukowe, kodeks rodziny itd. Często i gęsto hierarchia kościelna mówi o większości katolickiej ,stanowiącej 90% ogółu obywateli, wali tą statystyką jak z pancerfausta w przeciwników zapisywania w ustawach religijnych dogmatów i aberracji umysłowych. Ten argument cenią sobie bardzo, szantażują nim w każdej dyskusji, powołują się ciągle na tą większość, czyli ochrzczone dzieci. I tak ilość polanych święconą wodą dzieci ma przesądzać np. o tym czy kobieta ma być traktowana jak zwierzę, które istnieje tylko po to aby rodzic jak najwięcej dzieci i ma rodzic bez względu na wpływ porodu na jej zdrowie i życie, czy o kierunku rozwoju badań genetycznych.

Czas wytrącić biskupom z ręki ten pseudo argument i dokonać korekty w statystykach kościelnych, o czy pewnie nie wiele osób wie, że można tego dokonać na drodze prawa kościelnego.

Co ma temat forum do kłótni? Jesteś jakimś znerwicowanym dogmatykiem czy innym ajatollahem, który musi omijać pewne tematy bo dostaje białej gorączki, kiedy zostaną one poruszone? Jak Ci to nie odpowiada to się nie odzywaj i czekaj na temat który wywoła wzajemną miłość i pojednanie, a wtedy cała grupa będzie mogła udać sie na paradę miłości.

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 10:36  
CYTAT
Drogi Adminie, o ile jeszcze w ogóle istniejesz, który z wielką skutecznością wprowadzasz zmiany o które prosiłem już rok temu, miej litość i zamknij ten temat, który nie pasuje ani do działu, ani nie prowadzi do niczego konkretnego, zamknij, to naprawdę nie jest dużo. :zawstydzony:

nie polecam ^^ admin zostanie oskarzony o homofobie i wyladuje w strasburgu

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

~~wredny
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 10:42  
Korupcja vel ania i ktos jeszcze realizuje swoje jakieś cele. Ale przyznam, że bardziej ciekawe są wpisy fryzjerek, niż te pseudointelktualne brednie. Niech się tam sekularyzuje, to jego brocha. Fryzjereczki, to jest to.

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 10:47  
~kajko masz jakieś problemy w czytaniu ze zrozumieniem? Czy może po prostu wcześniej nie zaglądałeś na forum? Poczytaj może zrozumiesz. Nie jestem dogmatykiem (określenie zupełnie nie na miejscu, chyba nie znasz jego znaczenia) i do wielu rzeczy podchodzę ze zdrowym dystansem, ale jak byś częście zaglądał na forum to byś zauważył, że niektórym przy pisaniu postów piana prawdopodobnie pysk zalewa. Myśl chłopie, myslenie ma przyszłość, to dla Ciebie wielka szansa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 11:46  
A Ajatollah to Twój stary !good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 11:53  
Do ~kajko: a Ty masz pewnie na imię Dżihad smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 12:05  
Przyłączam się do apelu o zamknięcie tego jałowego już tematu

Prywatna wiadomość 

~~very big dick
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 12:27  
Jak można decydować o tym, który temat ma być otwarty, a który zamknięty? I to jedna strona sporu się tego domaga? Co za paradoks historii, że grupa która walczyła z komuną w swoim obecnym zachowaniu przedstawia najgorsze jej cechy?

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 12:40  
Hę? Jaka grupa? Która komuna? Człowieku nie pij tego co pijesz.

Prywatna wiadomość 

~~very big dick
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 12:50  
Grupa broniąca pozycji kościoła, mądralo, jeśli nie umiesz wyciągać wniosków z treści postów. Kim ty jesteś, że nawołujesz do cenzury?

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 12:57  
Tak poza tematem, masz jakiś kompleks, że używasz takiego nicka ?

Przechodząc do rzeczy, w żadnej ze swoich wypowiedzi nie broniłem pozycji kościoła. Lubisz pisać bajki ? A jeśli chodzi o wyciąganie wniosków z treści postów, to kto jak kto, ale Ty na pewno tego nie potrafisz.

Prywatna wiadomość 

~~very big dick
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:02  
CYTAT
Tak poza tematem, masz jakiś kompleks, że używasz takiego nicka ?

Przechodząc do rzeczy, w żadnej ze swoich wypowiedzi nie broniłem pozycji kościoła. Lubisz pisać bajki ? A jeśli chodzi o wyciąganie wniosków z treści postów, to kto jak kto, ale Ty na pewno tego nie potrafisz.

A kto zachęcał autora wątku do eutanazji? No i zamknięcia tematu? To jest oczywiście bezstronność?
Czemu pytasz o nick? Jesteś gejem?

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:07  
Ty się chyba z tym big dickiem na rozum zamieniłeś.

Prywatna wiadomość 

~~very big dick
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:11  
CYTAT
Ty się chyba z tym big dickiem na rozum zamieniłeś.

Czy jeśli brakuje rzeczowych argumentów mają wystarczyć prostackie odzywki?

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:24  
CYTAT
Co za paradoks historii, że grupa która walczyła z komuną w swoim obecnym zachowaniu przedstawia najgorsze jej cechy?

Czy powyższy wpis można uznać za rzeczowy, sensowny i na miejscu? Raczej chciałeś napisać coś błyskotliwego, ale średnio Ci wyszło.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:28  
Szkoda wypowiadać się, no ale dobra.
Wiesz dlaczego zamknięcie tematu, ew. przeniesienie ? Zwróć uwagę gdzie (w jakim dziale) jest on napisany, wiem to trudne, żeby zauważyć, że coś jest nie tak.

Zachęcanie do eutanazji to według Ciebie mój drogi, obrona interesów kościoła ? Zabawny jesteś, czekam na kolejne argumenty .smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:28  
Gdyby sam KORUPCJA uważał swoje argumenty za rzeczowe, to by się pewnie wypowiedział jeszcze, a nie zniknął zaraz po stworzeniu tematu.

Prywatna wiadomość 

~~very big dick
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:29  
CYTAT
CYTAT
Co za paradoks historii, że grupa która walczyła z komuną w swoim obecnym zachowaniu przedstawia najgorsze jej cechy?

Czy powyższy wpis można uznać za rzeczowy, sensowny i na miejscu? Raczej chciałeś napisać coś błyskotliwego, ale średnio Ci wyszło.

Jesteś mało inteligentny, skoro nie kojarzysz. Kto uszczęśliwiał ludzi na siłę, wbrew ich woli? Jaki ustrój?
Kto dziś chce to robić, dostosowując prawo do tzw. wartości chrześcijańskich?

ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:33  
Panie ~bardzo duży fiucie widzę, że jesteś zagorzałym zwolennikiem tej całej apostazji, więc mam pytanie - dokanałeś już tego aktu? Zamierzasz może? Poprzyj swoje argumenty dobrym przykładem.

Prywatna wiadomość 

~~very big dick
ff
Wysłany: 4 Cze 2008r. 13:35  
CYTAT
Szkoda wypowiadać się, no ale dobra.
Wiesz dlaczego zamknięcie tematu, ew. przeniesienie ? Zwróć uwagę gdzie (w jakim dziale) jest on napisany, wiem to trudne, żeby zauważyć, że coś jest nie tak.

Zachęcanie do eutanazji to według Ciebie mój drogi, obrona interesów kościoła ? Zabawny jesteś, czekam na kolejne argumenty .smiech2

Osoba neutralna nie wypowie się wcale. Natomiast przedstawianie takich argumentów jednoznacznie pokazuje opowiedzenie się po jednej ze stron. Chyba, że ktoś nie ma pojęcia o logicznym myśleniu, stwierdzi inaczej.

Teraz przeniesienie wątku? Nie widziałem tego apelu wcześniej. To jakaś zmiana?

« 1 2 3 4 »

NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »