|
|
|
hej wiecie moze czy jeszcze jest otwarta wesola akademia ??? i od ktorej i w jakie dni dzieki
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT hej wiecie moze czy jeszcze jest otwarta wesola akademia ??? i od ktorej i w jakie dni dzieki chyba codziennie, z wyjątkiem poniedziałku, o ile pamietam. od południa do 20.00 (to wiem na pewno ) |
|
|
|
|
W czasie ferii wesoła akademia czynna jest od poniedziałku do soboty od godziny 10 do 20 ,a w niedziele od 12 do 20 .A tak to czynna jest od wtorku do niedzieli od 12 do 20.
|
|
|
|
|
A czego mialaby byc nie czynna? dzieciakow zawsze tam pelno moga sie wyskakac wylatac i wykrzyczec...
|
|
|
|
|
CYTAT A czego mialaby byc nie czynna? dzieciakow zawsze tam pelno moga sie wyskakac wylatac i wykrzyczec... pytam bo sama dzieci nie mam a chcę chrześniakowi ferie zorganizowac i niewiem czy sie utrzymało to w Stalówce ale widzę że tak dzięki wielkie za info
|
|
|
|
zna ktoś cennik?
NON SERVIAM |
|
|
|
|
Ja jak tam chodziłam (sama z dzieckiem)to płaciłam 9 zł za godzinkę.
Jak szłam ja moja pociecha i ktoś jeszcze dorosły to płaciłam 12 zł za godz. Może teraz się coś zmieniło.. Pier***ol System Lecz Rób To Stylowo :) |
|
|
|
|
W dni od poniedziałku do piątku 9 złotych za godzine od dziecka , za dwie godziny 15 złotych a bez ograniczen 20 zlotych dorosli nie płacą tylko dzieci
A w soboty niedziele i swieta 12złotych za godzine za dwie godziny 18 a bez ograniczen 25 złoych . |
|
|
|
|
Warto zabrać dzieci do "Wesolej akademi" ludzie, którzy zajmują się tym dbają o czystość i jakość lokalu, szczególnie za tą czystość wielki plus. Poza tym dzieci mogą się wyszaleć do woli ceny, tak jak powyżej napisano. ;)
Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Jeżeli ktos chce się dowiedziec cos o wesołej akademi to jest nowa stronka www.wesolaakademia.pl
|
|
|
|
|
Idę jutro pograć w bilard
|
|