|
|
|
cze mam takie pytanie , chcialbym zapisac sie na basen a nie potrafie plywac czy indywidualnie na basenie jakis instruktor mnie nauczy?????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak
|
|
|
|
|
a to jest juz w cenie godziny basenowej czy musze za to oddzielnie zaplacic? ile wogole kosztuje godzina na basenie mosir w stalowce?
|
|
|
|
|
basen jak na taka miescine to mamy naprawde drogi :] 9 zeta normalny, ulga 7 cena za godzine, za lekcje placisz dodatkowo,
zebym nie oklamal ale bylo to kolo 20 ;] obadaj ich stronke, sporo informacji http://www.mosir.stalowawola.pl/ CYTAT Nauka pływania dla młodzieży i dorosłych. Osoby dorosłe i młodzież powyżej lat 12 zachęcamy do zapisywania się na naukę pływania. Zapisy przyjmowane są w sekretariacie MOSiR. Dodatkowe informacje pod numerem: tel. 015 842 25 62 Serdecznie zapraszamy. |
|
|
|
|
dzieki stary
|
|
|
|
|
Nic z tego, nie wiem na jakiej podstawie udzielono Ci takiej odpowiedzi. OD roku ratownicy mają zakaz udzielania lekcji indywidualnych. Są grupowe zajęcia, również dla dorosłych i na nich możesz się nauczyć pływać.
|
|
|
|
|
mozliwe ze robia to w swoim wolnym czasie czytaj po robocie :] teraz na basen nie smigam na jesieni bylo to 3-4 razy w tygodniu, wiem jak wygladaja ratownicy i widzailem ze uczyli :]
|
|
|
|
|
Też jestem ciekawy jak to jest? Czy jest mozliwość nauki w normalnym przybyciem na basen, czy muszę zapisywać sie na jakies śmieszne kursy...?
|
|
|
|
|
kajetn w szkole cię nie uczyli
|
|
|
|
|
Jest starszy koles który za kasę uczy.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
moge nauczyc plywania - jestem rat. WOPR ( papiery do wgladu jesli ktos sobie zyczy) ale nie pracuje na basenie - nie docenia sie tego zawodu u nas ( bo wkoncu sie tylko siedzi a nie pilnuje naszych dzieci, braci, siostr itd..) :( - kontakt gibiceps_(at)_interia.pl gg 2264581 - wszystko w ramach rozsadku
pozdr Tomasz anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
Jasne za 9 zł/h basen + instruktor i nauka nieźle to sobie policzyłeś Józef gratulacje takie rzeczy to tylko w ERZE
|
|
|
|
|
DO gibiceps ratownik wopr i umie uczyć. to nie są papiery na naukę. pokaż coś jeszcze. min.licencjat wf, instruktor pływania, staż . znalazł się trener od siedmiu boleści
|
|
|
|
|
ale dyskusja rozgorzala. ja bede dzwonil do mosiru i chcial sie zapisac na grupowy kurs orietuje sie ktos ile to moze kosztowac i ile to trwa zeby umiec plywac w miare kraaulem?
|
|
|
|
|
CYTAT DO gibiceps ratownik wopr i umie uczyć. to nie są papiery na naukę. pokaż coś jeszcze. min.licencjat wf, instruktor pływania, staż . znalazł się trener od siedmiu boleści kolezanka pewnie potrafi cos ugotowac, jezeli ktos zapyta jak to zrobilas pewnie dasz rade wytlumaczyc a jestes kucharzem ? :] w szkole pewnie ktos z kolegow/kolezanek nieraz cos tlumaczyl powiedzailas zeby sie poszedl/szla kochac bo nie jest pedagogiem ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT DO gibiceps ratownik wopr i umie uczyć. to nie są papiery na naukę. pokaż coś jeszcze. min.licencjat wf, instruktor pływania, staż . znalazł się trener od siedmiu boleści kolezanka pewnie potrafi cos ugotowac, jezeli ktos zapyta jak to zrobilas pewnie dasz rade wytlumaczyc a jestes kucharzem ? :] w szkole pewnie ktos z kolegow/kolezanek nieraz cos tlumaczyl powiedzailas zeby sie poszedl/szla kochac bo nie jest pedagogiem ? szkoda sobie glowe zawrcac - zawsze znajdzie sie ktos najmadrzejszy -po pierwsze nie chce nikogo trenowac ! ewentualnie nauczyc plywac a po drugie to tylko zapytam: czy na nartach na przyklad - trzeba miec instruktora zeby sie nauczyc jezdzic, a na rowerze to pewnie w szkole nauki jazdy ? ja nie pisalem ze jestem instruktorem ale jak mialem czas - okolo 500 h spedzilem na basenie gdzie uczono plywac od dzieci po szkoly srednie a poza tym swoje wyplywalem ( i o dziwo z instruktorem !) - generalnie nikomu sie nie narzucam chcialem ewentulanie pomoc ale jak mam ci cos jeszcze pokazac to zapraszam na basen pozdr ps na basenie sa trenerzy, instruktorzy wiec zawsze mozna zaplacic i bedzie napewno z papierem w reku - pozdro dla kolegow trenerow anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
Czy ktoś słyszał o zajeciach na basenie dla kobiet w ciąży w naszym pięknym mieście ??
|
|