NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
Pływalnia w stalowej woli,
ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 13:07  
cze mam takie pytanie , chcialbym zapisac sie na basen a nie potrafie plywac czy indywidualnie na basenie jakis instruktor mnie nauczy?????????

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 13:07  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 14:41  
tak

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 21:55  
a to jest juz w cenie godziny basenowej czy musze za to oddzielnie zaplacic? ile wogole kosztuje godzina na basenie mosir w stalowce?co

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 22:11  
basen jak na taka miescine to mamy naprawde drogi :] 9 zeta normalny, ulga 7 cena za godzine, za lekcje placisz dodatkowo,
zebym nie oklamal ale bylo to kolo 20 ;]
obadaj ich stronke, sporo informacji
http://www.mosir.stalowawola.pl/

CYTAT

Nauka pływania dla młodzieży i dorosłych.

Osoby dorosłe i młodzież powyżej lat 12 zachęcamy do zapisywania się na naukę pływania.
Zapisy przyjmowane są w sekretariacie MOSiR.
Dodatkowe informacje pod numerem:
tel. 015 842 25 62

Serdecznie zapraszamy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 22:22  
dzieki starygoodgoodgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 22:28  
Nic z tego, nie wiem na jakiej podstawie udzielono Ci takiej odpowiedzi. OD roku ratownicy mają zakaz udzielania lekcji indywidualnych. Są grupowe zajęcia, również dla dorosłych i na nich możesz się nauczyć pływać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lut 2010r. 22:37  
mozliwe ze robia to w swoim wolnym czasie czytaj po robocie :] teraz na basen nie smigam na jesieni bylo to 3-4 razy w tygodniu, wiem jak wygladaja ratownicy i widzailem ze uczyli :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 00:36  
Też jestem ciekawy jak to jest? Czy jest mozliwość nauki w normalnym przybyciem na basen, czy muszę zapisywać sie na jakies śmieszne kursy...?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 17:11  
kajetn w szkole cię nie uczyli

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 17:25  
Jest starszy koles który za kasę uczy.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 19:21  
moge nauczyc plywania - jestem rat. WOPR ( papiery do wgladu jesli ktos sobie zyczy) ale nie pracuje na basenie - nie docenia sie tego zawodu u nas ( bo wkoncu sie tylko siedzi a nie pilnuje naszych dzieci, braci, siostr itd..) :( - kontakt gibiceps_(at)_interia.pl gg 2264581 - wszystko w ramach rozsadku umiech
pozdr
Tomasz

anioly sa cale zielone
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 21:05  
Jasne za 9 zł/h basen + instruktor i nauka nieźle to sobie policzyłeś Józef umiech gratulacje takie rzeczy to tylko w ERZE umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 21:09  
DO gibiceps ratownik wopr i umie uczyć. to nie są papiery na naukę. pokaż coś jeszcze. min.licencjat wf, instruktor pływania, staż . znalazł się trener od siedmiu boleści

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 21:15  
ale dyskusja rozgorzala. ja bede dzwonil do mosiru i chcial sie zapisac na grupowy kurs orietuje sie ktos ile to moze kosztowac i ile to trwa zeby umiec plywac w miare kraaulem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2010r. 21:33  
CYTAT
DO gibiceps ratownik wopr i umie uczyć. to nie są papiery na naukę. pokaż coś jeszcze. min.licencjat wf, instruktor pływania, staż . znalazł się trener od siedmiu boleści

kolezanka pewnie potrafi cos ugotowac, jezeli ktos zapyta jak to zrobilas pewnie dasz rade wytlumaczyc a jestes kucharzem ? :] w szkole pewnie ktos z kolegow/kolezanek nieraz cos tlumaczyl powiedzailas zeby sie poszedl/szla kochac bo nie jest pedagogiem ?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lut 2010r. 10:07  
CYTAT
CYTAT

kolezanka pewnie potrafi cos ugotowac, jezeli ktos zapyta jak to zrobilas pewnie dasz rade wytlumaczyc a jestes kucharzem ? :] w szkole pewnie ktos z kolegow/kolezanek nieraz cos tlumaczyl powiedzailas zeby sie poszedl/szla kochac bo nie jest pedagogiem ?smiech2

szkoda sobie glowe zawrcac - zawsze znajdzie sie ktos najmadrzejszy -po pierwsze nie chce nikogo trenowac ! ewentualnie nauczyc plywac a po drugie to tylko zapytam: czy na nartach na przyklad - trzeba miec instruktora zeby sie nauczyc jezdzic, a na rowerze to pewnie w szkole nauki jazdy ? ja nie pisalem ze jestem instruktorem ale jak mialem czas - okolo 500 h spedzilem na basenie gdzie uczono plywac od dzieci po szkoly srednie a poza tym swoje wyplywalem ( i o dziwo z instruktorem !) umiech- generalnie nikomu sie nie narzucam chcialem ewentulanie pomoc ale jak mam ci cos jeszcze pokazac to zapraszam na basen umiech
pozdr
ps
na basenie sa trenerzy, instruktorzy wiec zawsze mozna zaplacic i bedzie napewno z papierem w reku umiech - pozdro dla kolegow trenerow

anioly sa cale zielone
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lut 2010r. 10:56  
Czy ktoś słyszał o zajeciach na basenie dla kobiet w ciąży w naszym pięknym mieście ??

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »