|
|
|
CYTAT Nowopowstajacy Salon Fryzjerski da prace fryzjerkom męskim - jednak nie jest to tylko zwykle strzyzenie - a na żczyenie strzyzenie w bieliznie / bikni (do tego rodzaju uslugi jest przeznaczone drugie pomieszczenie - bez szyby wystawowej). Wysokie zarobki. Wiek do 35 lat. Poszukujemy 3 fryzjerek. CV oraz dobrej jakosci zdjecia prosze wyslac na adres: fryzjer.stw_(at)_onet.pl K o n t a k t : - E-mail.: fryzjer.stw_(at)_onet.pl co o tym myślicie bo nie ładnie to małpować pomysłowy zaczerpniętych z mediów i z innych zakładów ciekawe ile będzie kosztować tak niezwykła usługa obcięcia włosów hahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego od razu malpowac? to, ze powstala nowa pizzeria biesiadowo to od razu ze zmalpowali od quattro, avanti albo rusticy....? To, ze jedna fyzjerka robi pasemka baleage czy jak to sie psize nie znaczy ze druga oferujac ta sama usluge od niej malpuje
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A czemu fryzjerki a nie fryzjerzy ??? Chętnie by się babki do takiego fryzjera wybrały zapewne co robi cudeńka z włosami w stringach no niech i by w bokserkach...dla mężczyzn już jest dość atrakcji typu striptizy,prasa itd a dla kobiet jednak jest tego tak mało,że ze świecą szukać by trza było
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Anulka, no to otwórz taki salon:-))))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku - nie moja branża no i brak kasy otwarcie takiego salonu ale gdyby znalazł się ktoś kto by wyłożył kaskę na taki zakład to czemu nie - mogę się tym zająć
|
|
|
|
CYTAT A czemu fryzjerki a nie fryzjerzy ??? Chętnie by się babki do takiego fryzjera wybrały zapewne co robi cudeńka z włosami w stringach no niech i by w bokserkach...dla mężczyzn już jest dość atrakcji typu striptizy,prasa itd a dla kobiet jednak jest tego tak mało,że ze świecą szukać by trza było Anulka super pomysł na biznes i ciekawe czy jest podobny zakład w Polsce bo jak nie to Stalowa była by pierwsza i ktoś szukał kiedyś dobrego pomysłu na biznes |
|
|
|
|
CYTAT dlaczego od razu malpowac? to, ze powstala nowa pizzeria biesiadowo to od razu ze zmalpowali od quattro, avanti albo rusticy....? To, ze jedna fyzjerka robi pasemka baleage czy jak to sie psize nie znaczy ze druga oferujac ta sama usluge od niej malpuje pinia w du***e bylas go*** widzialas, nie zachwalaj sobie tak tego quattro bo rewelacji tam nie ma, a biesiadowo to ten sam wlasciciel co da grasso wiec jak cos wczesniej napiszesz to sie troche dowiedz |
|
|
|
|
CYTAT dlaczego od razu malpowac? to, ze powstala nowa pizzeria biesiadowo to od razu ze zmalpowali od quattro, avanti albo rusticy....? To, ze jedna fyzjerka robi pasemka baleage czy jak to sie psize nie znaczy ze druga oferujac ta sama usluge od niej malpuje Twemu przedmówcy pewnie chodziło o to, że taki właśnie salon powstał w Jastrzębiu Zdroju. Było głośno w mediach o tym Także zgadzam sie co do małpowania. Szkoda, ze samemu nikt nie wpadnie na jakiś oryginalny pomysł |
|
|
|
|
ta np nie strzyzenie w bikini tylko strzyzenie bikini ^^ oddzielna sala dla pan panow lub koedukacyjne ;]
|
|
|
|
|
no tak.....bo niektórzy panowie może by chcieli być strzyżeni przez fryzjerów
|
|
|
|
Ależ oczywiście,to dobra myśl!Sądze że taki zakłd koedukacyjny byłby o.k. Nie tak dawno na forum kolega pytał o pomysł na biznes !!!
A jeżeli chodzi o małpowanie to bzdura - dlaczego wobec tego małpujesz z sąsiada czy kumpla kupując auto a nie bryczkę czy helikopter?? Każdy biznes to pewnego rodzaju ryzyko i sądze że zminimalizuje je ktoś kto ma jako-taką alternatywę w postaci np.jeszcze 2 czy 3 standardowych zakładów fryzjerskich.Myśle ze nasze społeczeństwo stalowowolskie może być zbyt pruderyjne na "nowoczesność". Mam nadzieję że się mylę i na wiosnę będę klijentem takiego salonu nawet koedukacyjnego. |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A wszystko zapoczatkował ten Pan:
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
a nawiązując do bikini, czy któraś z koleżanek (koledzy też może mają takie informacje ;) ) orientuje się w którym salonie kosmetycznym wykonują depilację bikini, nie okolic tylko całego. Czyli tzw. brazylijską
z góry dziękuję za info |
|
|
|
|
podobno brazylijke robia w metamorfozie, oj bedzie bolalo
|
|
|
|
|
czy fajne strzyżenie w bikini
dla Panów moze i tak ale swojego bym napewno nie puściła ale to co pokazywali w TV ,no sory ,ale jak ma przyjsc do fryzjera mama z dzieckiem? to chyba nie wypada, zeby ich obslugiwała PANI z nocnej zmiany |
|
|
|
|
CYTAT Ależ oczywiście,to dobra myśl!Sądze że taki zakłd koedukacyjny byłby o.k. Nie tak dawno na forum kolega pytał o pomysł na biznes !!! A jeżeli chodzi o małpowanie to bzdura - dlaczego wobec tego małpujesz z sąsiada czy kumpla kupując auto a nie bryczkę czy helikopter?? Każdy biznes to pewnego rodzaju ryzyko i sądze że zminimalizuje je ktoś kto ma jako-taką alternatywę w postaci np.jeszcze 2 czy 3 standardowych zakładów fryzjerskich.Myśle ze nasze społeczeństwo stalowowolskie może być zbyt pruderyjne na \"nowoczesność\". Mam nadzieję że się mylę i na wiosnę będę klijentem takiego salonu nawet koedukacyjnego. ja Cie chetnie moge wydepilowac;-) |
|
|
|
|
Też wymysły. To brakuje żyletek w kioskach? Samemu można sobie cipę czy kutasa ogolić, jeśli kogoś to podnieca. A nie zaraz do fryzjera.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Też wymysły. To brakuje żyletek w kioskach? Samemu można sobie cipę czy kutasa ogolić, jeśli kogoś to podnieca. A nie zaraz do fryzjera. zwyzka formy tekst jak za dawnych lat ^^ |
|
|
|
|
ppoae ..........mylisz pojęcia Czytaj ze zrozumieniem!
Ja podejmuję temat strzyżenia nie bikini paniS: Jest naprawde dużo i dobrych salonów fryzjerskich do których można pójść z dzieckiem w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
totalny bez sens...
Do fryzjera idę żeby ściąć włosy. Na disco lub do Domu Publicznego idę żeby popatrzeć na dziewczyny. Taka sama promocja jak w kwiaciarni gdzie dostawało się loda do bukietu... Co ma piernik do wiatraka? No ale chwyt jest chwytem, trzeba jakoś klienta przyciągnąć NON SERVIAM |
|
|
|
|
Hm, no coz, nie bede krytykowal pomyslu samego w sobie bo widac ktos w niego wierzy.
Wiem na pewno ze raczej nie chcialbym ogladac jakiejs seksownej pani w kepach moich klakow na sobie Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT totalny bez sens... Do fryzjera idę żeby ściąć włosy. Na disco lub do Domu Publicznego idę żeby popatrzeć na dziewczyny. Taka sama promocja jak w kwiaciarni gdzie dostawało się loda do bukietu... Co ma piernik do wiatraka? No ale chwyt jest chwytem, trzeba jakoś klienta przyciągnąć Pewnie masz rację ale jest dużo osób,które lubią eksperymentować (zdrowo).Mam prawie pewność że nawet z czystej ciekawości tam pójdziesz. |
|
|
|
|
co to jest brazylijska depilacja????? to o czym mysle? to gdzie ten fryzjer przyjmuje wlasnie dzis sie wybieralem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT dlaczego od razu malpowac? to, ze powstala nowa pizzeria biesiadowo to od razu ze zmalpowali od quattro, avanti albo rusticy....? To, ze jedna fyzjerka robi pasemka baleage czy jak to sie psize nie znaczy ze druga oferujac ta sama usluge od niej malpuje CYTAT pinia w du***e bylas go*** widzialas, nie zachwalaj sobie tak tego quattro bo rewelacji tam nie ma, a biesiadowo to ten sam wlasciciel co da grasso wiec jak cos wczesniej napiszesz to sie troche dowiedz A gdzie ja tu kochany wychwalam quattro to tylko porownanie takie mi przyszlo pierwsze na mysl.. a ze biesiadowo ma tego samego wlasciciela co da grasso wiem i juz nie rob ze mnie takiej zacofanej tekstami typu ze w d*** byłam... nie wiem moze Ty w jakiejs ziemniance mieszkasz czy co ze tak Cie cisnie od razu |
|