|
|
|
witam poszukuje sklepu w ktorym dostane uzywane lusterko do opla vecrty A.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jedź na barce, obok szklarni jest szrocik powinieneś coś dopasować, nie zapominaj jednak, że to angliki i trzeba sobie "szkła" pozamieniać
Errare humanum est. |
|
|
|
|
no nieźle sie porobiło używane .. a może używany olej silnikowy z małym przebiegiem hehe
|
|
|
|
|
Do vectry A nie potrzeba nowego lusterka,uwierz mi andreas,a z tym olejem to bym nie wpadł,tylko ty tak robisz chyba
|
|
|
|
|
szrociarze za części używane życzą sobie więcej jak za nowe w sklepie, wykorzystując niewiedzę ludzi kupujących u nich, ja miałem sytację potrzebowałem reflektor do auta to na szrocie za niskiem (miejscowość na k..) koleś zażyczył sobie 180 zł a za nowy w sklepie zapłaciłem 160. Dlatego po co kupować używane jak taniej można dostać nowe - ale neistety większość z nas ma takie podejście z góry zakładając że w sklepie jest znacznie drożej, a tak naprawdę jest zupełnie odwrotnie.
|
|
|
|
|
dlatego jak coś szukam to sprawdzam wszystko co się da,przeważnie na allegro jest najtaniej,ale nie zawsze.Dlatego warto szukać i pytać, a to nie kosztuje,a efekty są.
|
|
|
|
|
Która strona cię interesuje?
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
hehe szrot made in krzeszow. Pozdrawiam tam kupujacych i samego wlasciciela.
Dzwonie i pytam o spryskiwacze (same dysze) a kolo mowi ze spoko ma takie bo akurat maska mu lezy. Pytam ile ceni za dwie sztuki a on mi mowi ze "niedrogo panie bardzo malo", pytam to ile to jest "to malo", a on do mnie ze 50 za dwie sztuki. Heh pojechalem do ASO i nowki sztuki zapakowane za 22zl/szt. Przyklad prozaiczny ale odzwierciedla szrociownie. Zastanowcie sie zanim wydacie pieniadze na uzywane buble. |
|