~~konsument | |
|
|
UROCZYSTE OTWARCIE STAROSTWA POWIATOWEGO I ZABAWA NA MOSiRZE http://www.stalo(...)345.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~tutu | |
|
|
a to niespodzianka;d;d;d
|
|
|
~~1234 | |
|
|
To przecież za pieniądze podatników, czyli nasze wiec trzeba pójść, piwka się napić, zjeść grila
|
|
|
~~8989 | |
|
|
jak daja to bierz;)
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
Już nie macie się czego czepiać tylko takich głupot. Czepcie sie jeszcze tego że psy sraja na trawie. Nie masz o czym pisać to nie pisz w ogóle.
|
|
|
~~wers | |
|
|
Taki biedny, ten powiat a Simbida robi imprezy
|
|
|
~~ole | |
|
|
CYTAT Już nie macie się czego czepiać tylko takich głupot. Czepcie sie jeszcze tego że psy sraja na trawie. Nie masz o czym pisać to nie pisz w ogóle. Jak by nie było właściciele powinni sprzątać po swoich pupilach!! A jeśli nie to życzę każdemu żeby wdepnął, na każdym spacerze |
|
|
~~easy | |
|
|
tak tak nie mamy sie czego czepiac he bo przeciaz moj portfel nalezy do wszystkich a kto z nas sie na ten poczestunek zalapie to juz losowanko?? bo dla elitki miejsca siedzace rozumiem
|
|
|
~~@$% | |
|
|
Stało się już chyba regułą że, otwarcie czegokolwiek nie za sobą tylko chęć zasycenia brzuchów elit w tym mieście.
Pewnie będzie msza, jakieś przemówienie a potem impreza dla zaproszonych-standard.Potem jak rozsiądą się w swoich nowych biurkach to petent będzie traktowany jak dawniej. Zapomną za czyje to zbudowano i za czyje pili zdrowie.Jednak trzeba im patrzeć na ręce, przyglądać się jak wydają publiczne pieniądze i jak rządzą. |
|
|
~~janosik | |
|
|
Cy starostą stalowowolskim powinien zająć się prokurator, ja uważam że tak, a oto fakty.
Wiesiu Siembida, który z nadania posła Bladka został starostą stalowowolskim. Zaangażował firme żony do sprzątania siedziby starosty, jak by tego było mało jako właściciel firmy przewozowej wynajmującej autobusy i zatrudniający kierowców emerytów świadczy bez przetargu usługi komunikacyjne, tzn. z nadania obsługuje wszystkie wycieczki w szkołach podstawowych i gimnazjach naszego powiatu, oto jak nasz wspaniałomyślny starosta zarabia potrzykroć. Jakby było mało 7 czerwcz urządził sobie igrzyska na koszt podatników, z pompą otwiera swoje nowe biuro gdzie chce posadzić swoją tłustą dupe, tylko ja się pytam dlaczego za nasze pieniądze i czy temu gościowi ciągle mało i mało. |
|
|
~~Ja... . | |
|
|
CYTAT Cy starostą stalowowolskim powinien zająć się prokurator, ja uważam że tak, a oto fakty. Janosik to oprócz tego co czynił również był facetem i o prawdę "skóry" darł. Ty zaś ślinisz się, silisz się i głupoty wypisujesz jak byś nie wiedział, że za publikowanie kłamstw i ubliżanie też można beknąć.
Wiesiu Siembida, który z nadania posła Bladka został starostą stalowowolskim. Zaangażował firme żony do sprzątania siedziby starosty, jak by tego było mało jako właściciel firmy przewozowej wynajmującej autobusy i zatrudniający kierowców emerytów świadczy bez przetargu usługi komunikacyjne, tzn. z nadania obsługuje wszystkie wycieczki w szkołach podstawowych i gimnazjach naszego powiatu, oto jak nasz wspaniałomyślny starosta zarabia potrzykroć. Jakby było mało 7 czerwcz urządził sobie igrzyska na koszt podatników, z pompą otwiera swoje nowe biuro gdzie chce posadzić swoją tłustą dupe, tylko ja się pytam dlaczego za nasze pieniądze i czy temu gościowi ciągle mało i mało. |
|
|
~~boruta | |
|
|
skoro był facetem o \"prawdę\" to go chyba nie znasz, lepiej za kasę
|
|
|