|
|
|
ile zarabia mgr historii konserwujący kominy? Ano 20 000 tysia na rączkę by żyło się lepiej.
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ile zarabia mgr historii konserwujący kominy? Ano 20 000 tysia na rączkę by żyło się lepiej. Domyślam się że chodzi ci o Premiera???? To ile powinien zarabiać premier???? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
średnią krajową, to może wtedy bym na niego zagłosował.
Fakt naród go wybrał i naród buli. Niby co takiego nasz mosci premier robi by tyle zarabiac? Wystarczy być wybranym? |
|
|
|
|
Józek gdyby to nie szło z moich podatków to mógłby zarabiać nawet i 50 tysia na miesiąc. Za gadanie typu zrobimy to zrobimy tamto tylko jak wygramy kolejne wybory to dla mnie powinien zarabiać 1000 brutto.
A ty andrzejek chyba jesteś najszczesliwszym człowiekiem na forum, powiedz za co tak bronisz PO? Bo ja mogę ich jedynie pochwalic za odsuniecie pis od władzy reszta to porażka Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
I zagłosujesz tylko na takiego co będzie tyle zarabiał???
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Józek gdyby to nie szło z moich podatków to mógłby zarabiać nawet i 50 tysia na miesiąc. Za gadanie typu zrobimy to zrobimy tamto tylko jak wygramy kolejne wybory to dla mnie powinien zarabiać 1000 brutto. A ty andrzejek chyba jesteś najszczesliwszym człowiekiem na forum, powiedz za co tak bronisz PO? Bo ja mogę ich jedynie pochwalic za odsuniecie pis od władzy reszta to porażka A w którym momencie to ja tak wychwalam PO. Po prostu nie lubię takiego biadolenia. To dobrze określił poprzedni trener reprezentacji "Polskie piekiełko". "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja też nie lubię ale niestety ludziom trzeba przypominać i wykładac kawę na ławę a nie tylko lukrować naszą jedynie POprawna partię. Ja za każdych rządw dawałem sobie rade i pewnie dam tylko nie lubie jak g... owija się w złotko
|
|
|
|
CYTAT Ja też nie lubię ale niestety ludziom trzeba przypominać i wykładac kawę na ławę a nie tylko lukrować naszą jedynie POprawna partię. Ja za każdych rządw dawałem sobie rade i pewnie dam tylko nie lubie jak g... owija się w złotko A co ty się masz za taki autorytet??? Chcesz mówić ludziom co dobre a co złe to startuj w wyborach. Ale musisz je jeszcze wygrać....... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nie znasz mnie andrzejku więc nie oceniaj mnie. Powiedz lepiej kto wg ciebie jest autorytetem? Tylko konkretnie a nie lanie wody jak ty to lubisz robić
|
|
|
|
Mówienie prawdy jakbys nie wiedział jest politycznym samobójstwem. Twoja mizerna wiedza której dałes nieraz dowód w swoich wypowiedziach opiera się na strzępkach wiedzy zasłyszanej to tu to tam.
|
|
|
|
Brak słów....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
i argumentów
|
|
|
|
A ile zarabia prezydent RP? Ten to już kompletnie nic nie robi!
|
|
|
|
|
Dopóki bedzie takie podejście jak wyżej zaprezentowane, dopóty Polska bedzię małym, przaśnym, zakompleksionym krajem .. Tworzycie obraz narodu dokladnie taki jakim jesteśmy ... Zazdrość, zazdrość, po stokroć zazdrość przez was przemawia ... ;]
|
|
|
|
|
a ile zarabia prezydent?? Ten tez nic nie robi a w sumie jesczze mniej jak premier. A heniek spod szóstki ten to złodziej bo ma lepsze auto jak ja ..... A Tak.. spod ósemki dorabia pewnie na lewo bo skąd by miała takie ciuchy. Polska
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|