NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Z dedykacją dla Pani Rehorwskiej,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Sty 2010r. 14:32  
CYTAT
Szkoda mi tych durni broniacych Żydów.
Mam nadziej ze kiedy ktos wreszcie zrowna Jerozolime rowno z ziemia. I bedzie tych karaluchow znacznie mniej.

Szkoda ze Hitler nie dokonczyl tej roboty ktora rozpoczal to wtedy wszedzie na swiecie byloby lepiej.

Wow, a ja mam nadzieję, że to buractwo (mariuszek) będzie akurat w Jerozolimie na wycieczce. Człowieku ty masz 1/4 rozumu pijanego konia. Tyle żeby nie wejśc w słup. Choć wynika z twojej wypowiedzi, że parę tych słupów zaliczyłeś. Jeżeli nie ma efektu, proponuję ci betonowy słup. Jeszcze gdzieś znajdziesz

A a propos hitlera, za późno się urodziłeś i stąd twoje frustracje

Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :)
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Sty 2010r. 14:32  

Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2010r. 17:45  
Cienkocienty ja nie pytam jakim narodem są żydzi bo wiem,a wiem to na podstawie obserwacji(faktów),historii i w

przeciwieństwie do Ciebie nie tyko patrzę ale też i widzę, a Ty tylko patrzysz.Jeśli już coś widzisz to tylko to co

inni chcą żebyś widział.Chcesz więcej dowodów jakimi mega nietolerancyjnym,rasistowskim i rządnymi pieniędzy

narodem są żydzi to zobacz filmik poniżej i staraj się to dostrzec w końcu. Miał to być kawal zrobiony dla picu a

co wyszło, ano wyszło "żydło z worka".Domaga się rekompensaty za rzekomy stan przedzawałowy wywołany żartem(na

końcu audycji),jakie to żydowskie-na wszystkim zrobić biznes .
http://www.youtube.com/watch?v=v6wYseTQqWM&feature=player_embedded

Nawet jak przyjeżdżają do nieswojego kraju ba dzisiaj każdy kraj jest ich , w końcu mają wszędzie obstawione
kluczowe stanowiska państwowe, to czują się jak u siebie.Agresywni ,konfliktowi potrafią z pięściami skakać do bicia.
To tak się reaguje na transparent potępiający zbrodnicze działania na Palestyńczykach,chcą aby cały świat ich uważał za naród najbardziej poszkodowany i prześladowany ,a sami zachowują się i robią holokaust na ziemiach Palestyny i to na oczach całego świata.Hipokryci do kwadratu.

http://www.youtube.com/watch?v=XE2XTIsbDMA

Naród bandytów który jest przekonany że Bóg ich wybrał do zarządzania tym światem,a co najgorsze sukcesywnie im się
to udaje.Nawet oficjalnie się do tego przyznają ze mają taki zamiar.Ta wypowiedź miała być sarkazmem nawiązującym
do tego o co większość świat ich posądza ,a wyszło smutne przyznanie się do prawdy.
Ich bóg dzisiaj nie nazywa się Jahwe a mamona.

Żydzi maja to do siebie w przeciwieństwie do Polaków,że potrafią działać razem dla wspólnego interesu.Kiedyś gdy
przyjeżdżali do nowego kraju i zjawiał się jakiś biedak to robili zrzutkę aby nowy mógł się odnaleźć i założyć jakiś
swój biznesik.Polacy natomiast skaczą sobie do gardła ,plując jadem i zazdrością nie szanując się jako naród
i to jest naszą największą bolączką.Jednoczyć się potrafimy jedynie w obliczu jakiegoś ogólnokrajowego
nieszczęścia.Polacy są tolerancyjnym krajem, jak cała Europa połapała się jakim niewdzięcznym narodem są pejsaci i wypędzała ich ze swojego podwórka przeczuwając co się świeci, to właśnie Polacy przez swoja gościnność, przyjeli
ich na swoją ziemie ,czego skutki odczuwamy po dziś dzień.Jednak niektórzy nie chcą tego przyjąć do swojej
świadomości.Jak podają źródła historyczne 70% przedwojennej populacji żydów przypadało właśnie na Polskę i nie
wszyscy ulotnili się z Polski przez komin.Pozmieniali nazwiska na rdzennie polskie i czuja się jak u siebie.

PS.Cienkocienki jak chcesz zwiększyć swój współczynnik percepcji ,radzę oglądać mniej TVNu i porzucić czytanie
wyborczej, może coś ci się bardziej rozjaśni w ogólnym światopoglądz

http://www.youtube.com/watch?v=ZwNOup9BggE&feature=related

punkt 5 regulaminu - następnym razem usuwam - anulka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2010r. 18:09  
heheh dobry filmik Battlefieldhttp://www.youtube.com/watch?v=v6wYseTQqWM&feature=player_embedded
IQ nie pozwoliło ci wyciągnąć wniosku że ci Żydzi z filmiku są zacofanymi i nietolerancyjnymi dupkami (tak jak ty).
Ich córka to laska z jajami (i uwaga) też jest Żydówkągood
Uważm że jesteś zbyt głupi żeby z tobą polemizować i na tym kończę. cool

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2010r. 19:19  
Cienkocienki no co ty nie powiesz że ta dziewczyna też jest żydówką ,jakbyś mi nie napisał to bym się chyba nie skapnął ,no normalnie mnie oświeciłeś teraz.Koleś ty sie nazywasz żal.pl To że ta rodzina tak się zachowuje to wcale nie jest odosobniony przykład tylko przekrój tego społeczeństwa co wyraźnie napisałem na początku ostatniego postu ale jak zwykle nie dotarało bo najwidoczniej przekracza to zakres twojej inteligencji.Masz racje nie wdawaj się w dyskusje więcej jak brak ci a jakichkolwiek argumentów poza oklepanymi inwektywami.

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »