~~Super | |
|
|
Byliście na spotkaniu z profesorem? Było super!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~blee | |
|
|
Spuściłeś się ??? :ysz:
|
|
|
~~Exe | |
|
|
CYTAT Spuściłeś się ??? :ysz: To nie jest dyskusja. Wstyd,że jakiś podlotek zachowuje się wulgarnie i ordynarnie, bo jeszcze mu matka nie spuściła ostrego lania. A przydałoby się i to bardzo. Brak wychowania i elementarnej kultury i wrażliwości to jedno. A drugie - kompletny brak umiejętności rozmawiania i argumentowania. Na wulgarnym pluciu daleko się nie zajedzie. |
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Byliście na spotkaniu z profesorem? Było super!!! Musiało być super, takie spotkanie po latach z peerelowskim dyplomatą i współpracownikiem służby bezpieczeństwa o pseudonimie Tadeusz Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~~blee | |
|
|
Dzięki ~Exe za komplement ale nie jestem juz podlotkiem tylko facetem po 40-stce. :haha: Sądzę, że mój komentarz był adekwatny do poprzedniego, cytuję: \"Byliście na spotkaniu z profesorem? Było super!!!\". Czy nie uważasz, że dostosowałem się do poziomu tego błyskotliwego opisu wydarzenia? Oglądałem sporo wystepów tego żydożercy w TV Trwam i uważam, że taki zachwyt dla jego wypocin może byc wynikiem tylko ślepego uwielbienia połączonego z ekstazą co może doprowadzić w końcu np. do wytrysku :blee:
|
|
|
~~Baldisso | |
|
|
CYTAT Dzięki ~Exe za komplement ale nie jestem juz podlotkiem tylko facetem po 40-stce. :haha: Sądzę, że mój komentarz był adekwatny do poprzedniego, cytuję: \\\"Byliście na spotkaniu z profesorem? Było super!!!\\\". Czy nie uważasz, że dostosowałem się do poziomu tego błyskotliwego opisu wydarzenia? Oglądałem sporo wystepów tego żydożercy w TV Trwam i uważam, że taki zachwyt dla jego wypocin może byc wynikiem tylko ślepego uwielbienia połączonego z ekstazą co może doprowadzić w końcu np. do wytrysku :blee: Niechaj poziom i kulturę tego, co widać powyżej, ocenią sami czytelnicy. Komentarz zbyteczny. |
|
|