~~POLSKA | |
|
|
Jutro tzn. sroda wyjezdzamy na mecz do austri samochodem w cztery osoby jesli ktos równiez jedzie autem to niech pisze to bysmy pojechali w jednej kolumnie bylo by lepiej i atmosfera.Jak cos to piszcie My startujemy okolo pierwszej w nocy ze srody na czwartek.Nara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~falco | |
|
|
Do Austri? Nie ma takiego kraju. Powodzenia w poszukiwaniach.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Do Austri? Nie ma takiego kraju. Powodzenia w poszukiwaniach. nie ma jak o literowke sie przydupcyc :] humor na tydzien poprawiony ;D iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~falco | |
|
|
Nie prz... się do literówki ale do tego całego kibicowania. Właściwie to, co dzieje się na boisku jest drugorzędne. Najważniejsze, by była imprezka. Tak jak na Stali - ognie, koszulki, flagi itp. a meczu to właściwie może nie być. Kibice tak są upojeni swoim powerem i alkoholem, że piłkarze przeszkadzają im w tym, aby to kibole byli najważniejszymi bohaterami widowiska. Nigdzie w życiu nie mogą zaistnieć, tylko tam na trybunach, więc robią co mogą, żeby choć wzmianka była w mediach jacy to są wspaniali. Są to goście, którzy zwykle nie wiedzą gdzie jadą.
|
|
|
~~cycu krk | |
|
|
specjalista się odezwał ;)
|
|
|
|
|
|
mysle ze ostro nadinterpretowales ;D przeciez ani ten post nie jest agresywny nigdzie nie napisali ze jada dawac w palnik czy lac w ryj ;]wyraznie zaznaczyli ze jada na mecz. na mistrzostwach europy kibole spotykaja sie na miescie ;)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~POLSKA | |
|
|
CYTAT Do Austri? Nie ma takiego kraju. Powodzenia w poszukiwaniach. Słuchaj człowieku jeżeli chcesz sie czepiac to nie tu taj> CZytaj post chodzi o wyjazd do austri i nie wazne jak sie pisze moge napisac grynlandia a kumaci wiedza o jaki mecz chodzi ale jesli chodzi o ciebie i wielu podobnych to reprezentacje widziales chyba na fifie.Jezeli nie jedziecie to nie komentujcie bo tu chodzi tylko i wylacznie o wyjazd.Pozdrowienia dla kibiców!!!! PRECZ Z INTERNETOWYMI NAPINACZAMI (KAPUCYNY):co?: |
|
|
~~falco | |
|
|
Też jestem kibicem, kiedyś grałem zawodowo. Zawsze zastanawiałem się jak można grać na takiej Legii. Przecież tam, niezależnie od tego co się dzieje na boisku kibole jadą z tym prymitywnym dopingiem swoje. W ogóle, kibole dopingują tak samo Małysza, siatkówkę, piłkę nożną, Kubicę. W Budapeszcie już pukano się w czoło, kiedy nasi chcieli być głośniejsi od bolidów Formuły 1.
I to tylko nasi. A jeśli bym chciał jechać na mistrzostwa Europy to jechałbym do Austrii. |
|
|
~~falco | |
|
|
Akurat to o czym piszę jest udowodnione na portalu "Wyborczej" - Czym polski kibic różni się od holenderskiego.
|
|
|
~~szaleniec | |
|
|
udowodnione na portalu Wyborczej...
hahaha to już się sam podsumowałeś nie trzeba komentować tego co napisałeś ;) Fakt ostatnio udowodnił, że za niedługo na świecie będą zmutowane biedronki, które będą jeść ludzi. |
|
|
~~edek | |
|
|
CYTAT Jutro tzn. sroda wyjezdzamy na mecz do austri samochodem w cztery osoby jesli ktos równiez jedzie autem to niech pisze to bysmy pojechali w jednej kolumnie bylo by lepiej i atmosfera.Jak cos to piszcie My startujemy okolo pierwszej w nocy ze srody na czwartek.Nara Jakim autem jedziecie? Bo nie wiem, czy razem przypadkiem nie jedziemy? |
|
|
|
|
|
W tym co pisze ~falco trochę racji jest niestety
|
|
~~falco | |
|
|
Dlaczego niestety? Naszym w Klagenfurcie pomysłów na doping starczyło na 30 minut. Co kogo na mistrzostwach Europy obchodzi, że trzeba je... PZPN?
|
|
|
~~cycu | |
|
|
Bo trzeba go jebac ;)
Argumentów na owe jebanie naszego ukochanego związku jest cała masa. Cyrk z korupcja, cyrk z karami dla klubów, cyrk z wyborami w zwiazku, cyrk z biletami na euro, kosmiczne ceny biletów na mecze towarzyskie, finał PP na remontowanym stadionie w Bełchatowie... etc A kolega jesli chce prowadzic krucjate anty-kibicowska to forum i łamy gazety wyborczej sa dla kolegii otwarte... |
|
|
~~kulka | |
|
|
My jedziemy też ok pierwszej dzisiaj w nocy. Skąd jedziecie, czym i którędy?? Byśmy się podpięli też może.
|
|
|
~~stalowka | |
|
|
|
|
|
~~kulka | |
|
|
Planujemy wyjechać ok. godziny 1 w nocy z parkingu TESCO. Jedziemy na Rzeszów-Barwinek-Presov-Zilina-Bratysława-Wiedeń.
|
|
|
~~kozak | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brawo, brawo. Błysnąłeś teraz jak prawdziwy kozak buraczany
|
|
~~falco | |
|
|
i wszystko jasne.. j...ć cały świat..wszyscy przeciwko nam...Polska krajem siłowni! Tylko tam się naprawdę rozwiniesz!
|
|
|
~~kibic stw | |
|
|
ale wy jesteście ograniczeni, jechać na mecz do Austri samochodem. ja jak biały człowiek pojechałem sobie samolotem hie hie
|
|
|
~~kulka | |
|
|
CYTAT ale wy jesteście ograniczeni, jechać na mecz do Austri samochodem. ja jak biały człowiek pojechałem sobie samolotem hie hie a Ty za to rozwinięty... pojechałem....samolotem... ciekawe którą drogą :blee: |
|
|