~~Edzio | |
|
|
Heja, wszystkich chętnych zapraszam na pochód Pierwszo-Majowy. Zbiórka 1 Maja (wiadomo :-)) o godzinie 9:00 koło szkoły nr 2 (przynajmniej koło dawnej szkoły nr 2 - na ul. Mickiewicza). Jest już około 150 osób chętnych. Zapraszam wszystkich - będą darmowe kiełbaski i PIWO!!! *. Koniec pochodu na skrzyżowaniu ulic J.P. II i Popiełuszki. ZAPRASZAMY wszystkich chętnych.
*-jak dopisze pogoda i znajdzie się sponsor |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
jaja sobie robisz?
|
|
|
~~RTY | |
|
|
A na co komu piwsko. Szkodliwe to i tyle. Lepiej pić wodę mineralną.
|
|
|
~~Barwinek | |
|
|
Raz sierpem, raz młotem, przegonić cerwoną hołote :boksuj:
Bagnet na broń, bolszewika goń, goń, goń....:zły: |
|
|
~~ | |
|
|
piwo to nie alkohol ;)
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Ale to ma być tylko takie sentymenalne (Ci co oglądali symetrię wiedzą o co chodzi ;) ) spotkanie a nie jakaś manifestacja. Ot takie spotkanie przy piwie (może być przy wodzie) i kiełbaskach *, i przemarsz chodnikiem, a nie ulicami (na to potrzeba zgody kogośtam). Do Barwinka - Twoja ksywka przypomina mi pewnego gościa, który będąc po zawodówce ("cerwoną hołote" by się zgadzało) został kierownikiem czegośtam w Hucie za głośne klaskanie na zebraniach związkowych, następnie dopchał się do fotela radnego, ale może to tylko zbieg okoliczności.
* jak dopisze pogoda i znajdzie się sponsor ;) |
|
|
~~ | |
|
|
A koło slepu SPOŁEM na J.P II od godziny 11,00 będzie piknik darmowe kasznki a grila degustacja chleba i wyrobów piekarni
|
|
|
~~ | |
|
|
Edzio chodzi Ci o Barwińskiego?
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Ja tego nie powiedziałem Wszelkie podobieństwo do kogokolwiek było zamie... przepraszam, NIEzamierzone ;-)
A tak z ciekawości, przyszedł ktoś na pochód? Ja niestety nie mogłem być. Ale na kaszankę o 11 spróbuję przyjść |
|
|
~~siwy | |
|
|
byłem, było cudownie. wspaniała impreza itp. dzis chodzmy razem pod dom kultury, pobawimy razem
|
|
|