~~uzyszkodnik | |
|
|
1. Działa Wam GG, poczta, IRC, FTP bądź inne usługi?
a) nie - podpisz się pod tym postem b) tak - patrz pkt 2 2. Czy wchodzi Wam strona: http://loken.pl? a) tak - podpisz się pod postem, jeśli masz net w Stelli b) nie - masz net w TPSA (?) jeśli nie, podpisz się też |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~anka | |
|
|
Mi nie dziala skype, kurnik, zamulony net jakis,moze po burzy??
|
|
|
~~lesio | |
|
|
mam Dianę i wszystko chodzi ale ten loken nie działa...
|
|
|
~~Grześ | |
|
|
Potwierdzam stella po burzy zaliczyła chyba jakąś awarie mam takie same problemy jak opisane wyżej :(
|
|
|
~~użyszkodnik | |
|
|
U niektórych abonentów Stelli wszystko działa. Dziwne... W każdym razie na pewno wejdziecie na ftp://ftp.loken.pl oraz odbierzecie pocztę ze szkolnego serwera. Prawda? Mimo tego, że Kurnik, IRC, poczta w innych serwisach, ftp://ftp.mozilla.org, etc. nie załaduje się.
Oby jutro naprawili te niedogodności jak najszybciej. |
|
|
~~użyszkodnik | |
|
|
~anka: GG też nie działa? czy tylko Skype?
|
|
|
~~anka | |
|
|
Hm gg tez nie dziala, i poczta na interii tez nie, do kitu
|
|
|
~~Yoncek | |
|
|
Poczta na interii działa ale przez stronę, nie przez klienta (pingi na smtp.wp.pl nie idą). Gg nie działa, reszty komunikatorów nie sprawdzałem. Ogólnie wkurza mnie sytuacja, kiedy coś się pieprzy z internetem w Stelli (chociaż trzeba uczciwie przyznać, że nie zdarza się to często) a nie można się do nich dodzwonić (bo niby gdzie mam dzwonić w godzinach popołudniowo-wieczornych, na jaki numer?) ani dowiedzieć, co się dzieje.
|
|
|
~~Yoncek | |
|
|
Już właśnie miałem iść spać (3:06AM) a wszystko zaczęło działać Już chyba ok... do następnej burzy
|
|
|
~~użyszkodnik | |
|
|
Dyspozycyjność to obecnie pożądana cecha u pracowników. Tylko czy naprawdę ktoś naprawił problem w nocy? Chciało się im?
|
|
|
~~lol | |
|
|
swiatlowod nabral swiatla i sie naprawilo;d;d
|
|
|