~~janosik | |
|
|
Cy starostą stalowowolskim powinien zająć się prokurator, ja uważam że tak, a oto fakty.
Wiesiu Siembida, który z nadania posła Bladka został starostą stalowowolskim. Zaangażował firme żony do sprzątania siedziby starosty, jak by tego było mało jako właściciel firmy przewozowej wynajmującej autobusy i zatrudniający kierowców emerytów świadczy bez przetargu usługi komunikacyjne, tzn. z nadania obsługuje wszystkie wycieczki w szkołach podstawowych i gimnazjach naszego powiatu, oto jak nasz wspaniałomyślny starosta zarabia potrzykroć. Jakby było mało 7 czerwcz urządził sobie igrzyska na koszt podatników, z pompą otwiera swoje nowe biuro gdzie chce posadzić swoją tłustą dupe, tylko ja się pytam dlaczego za nasze pieniądze i czy temu gościowi ciągle mało i mało. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ten już trzeci raz puszcza na forum ten sam temat. Już ci pisałem durniu bez szkoły - skoro uważasz, że prokurator powinien się tym zająć to zamelduj to w prokuraturze, a nie chesz wywoływać kolejne darcie mordy na forum.
|
|
|
|
|
I trzeci raz ta sama literówka na początku posta. Nie potrafi niczego napisać normalnie tylko klika ctrl-c ctrl-v
|
|