|
|
|
Nazwany Polskim Dexterem
Oglądaliście ostatni superwizjer z hrabią Zbigniewem Lubienieckim - zabił ponad setkę sowieckich żołnierzy Bardzo smutny życiorys, warto posłuchać człowieka. http://www.onet.tv/zabijal-jako-dziecko,6222073,1,klip.html# kupię jego pamiętniki. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Może da ci do myślenia zniesienie kary śmierci w większości krajów cywilizowanych.
A zatem film był o dewiancie i mordercy. Co tu podziwiać? Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zresztą mając tytuł szlachecki powinien być mądry i wykształcony.
Jeżeli był mądry i wykształcony, to po prostu swołocz Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
Człowiek owszem mądry i z tytułem szlacheckim , akie były kiedyś czasy . Jak Ty nie biłeś to inni Ciebie bili już nie bądźmy takimi poprawnymi obywatelami patrzmy na realia . Człowiek opowiada dużo krwawej prawy o sowietach ( jego babcie ukrzyżowali , następnie zrzucono zwłoki i jeżdżono po nich końmi) myślę że nie jeden jeszcze taki się znajdzie , bo to jest : " takie uczucie które będzie powracać powracać powracać"
Zbigniew Lubieniecki - bohater tragiczny . |
|
|
|
|
CYTAT Może da ci do myślenia zniesienie kary śmierci w większości krajów cywilizowanych. nie, nie da mi do myślenia, jeśli chodzi o kare śmierci to nie jestem "cywilizowany" mordercą mógłbyś go nazwać jeśli by zabijał ludność cywilną, on mówił tylko o żołnierzach, tak jak napisała Karim takie czasy, do tego jego rodzina strasznie doświadczona przez sowietów i ostatnie, nie napisałem, że trzeba podziwiać, tylko że warto poznać, bo warto. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|