~~123 | |
|
|
Kto ma informacje na temat pożaru bloku około godziny 4 w nocy wiem że ewakuowano 50 osób...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kaja | |
|
|
Który to blok? Na jakim osiedlu?
|
|
|
~~bess | |
|
|
w Tvn24 informacja leci w pasku i tyle wiadomo
|
|
|
~~loo | |
|
|
Pożar w bloku w Stalowej Woli - ewakuacja mieszkańców
Trzy osoby z objawami podtrucia tlenkiem węgla przewieziono do szpitala, w wyniku pożaru w jednym z bloków w Stalowej Woli. Pożar wybuchł po czwartej nad ranem. Ze względu na duże zadymienie budynku ewakuowano 50 osób. Jak informuje kapitan Marcin Betleja z państwowej straży pożarnej w Rzeszowie w mieszkaniu w którym wybuchł pożar nikogo nie było. Strażakom szybko udało się ugasić ogień. Ze wstępnych oględzin wynika, że ewakuowani mieszkańcy już wkrótce będą mogli wrócić do swoich mieszkań. |
|
|
~~aza | |
|
|
Poniatowskiego 15
|
|
|
~~sydek | |
|
|
ma ktos fotki?
|
|
|
~~M,onika11 | |
|
|
CYTAT ma ktos fotki? półtorej roku temu sprzedałam to mieszkanie- i niech nikt nie mówi że to była wina instalacji- całą instalację wymienialiśmy
|
|
|
~~do moniki | |
|
|
ludzie nie maja na co zgonic to glupoty gadaja ...
|
|
|
~~Monika | |
|
|
CYTAT ma ktos fotki? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080613/POWIAT0303/247609538&ciacho=1
|
|
|
~~Monika11 | |
|
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080613/POWIAT0303/247609538&ciacho=1 to okienko było do kuchni-kurcze aż mi łezka poleciała moje stare mieszkanie
|
|
|
~~igrek | |
|
|
wspolczujemy:(
|
|
|
~~Monika11 | |
|
|
niby tam już nie mieszkam-ale ile my pracy włożyliśmy w to mieszkanie-było po generalnym remoncie jak je sprzedawaliśmy-nawet płytek nie widać tam gdzie ten gościu stoi- a tak nie dawno w styczniu właśnie sąsiad się powiesił zza ściany obok- miał tylko 17 lat- teraz ten pożar - co to się dzieje
|
|
|
~~ada | |
|
|
to znamy już cala historie,
|
|
|
~~elektryk | |
|
|
zawsze jak pożar to najłatwiej zwalić winę na instalację elektryczną, że zwarcie czy temu podobne. a tymczasem w większości przypadków przyczyna jest zupełnie inna.
|
|
|
~~fireman | |
|
|
Przyczyna pożaru na dzień dzisiejszy nie jest znana!!! Dochodzenie w tej sprawie prowadzi Policja!!!
|
|
|
~~Monika11 | |
|
|
Wczoraj na Stelli był program i wypowiadała się matka tej dziewczyny co jej kupili mieszkani że syn przyjechał bo gdzieś tam studiuje-nastawił czajnik elektryczny i poszedł się kąpać.No i niby dlatego i z poparzeniami rąk trafił do szp[itala-dobrze ze to tylko mieszkanie i nie było ofiar w ludziach
|
|
|