~~monika | |
|
|
Z tego co wiem ta pani z centrum 4 nie ma jeszcze zabiegow na twarz, wiec skad takie przypuszczenie ze nie umie oczyszczac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ocż | |
|
|
lepiej nie zasmiecać organizmu złym pożywieniem - nie bedzie rownież co oczyszczać-a jak to zrobić, mówi wiedza dra JK.
|
|
|
~~ja22 | |
|
|
Moniko - kosmetyczka nie ma zabiegów na twarz? To czym się zajmuje?
|
|
|
|
|
|
Moje Drogie Panie nie zapominajmy, że Pani Basia to kosmetolog po studiach pracuje z lekarzem, który przyjeżdża specjalnie z Rzeszowa na wizyty. To doświadczona osoba pracująca w swojej branży 20 lat. Można chodzić do kosmetyczek, ale kosmetolog to inna sprawa. Ja jestem tej świadomości dojeżdzam z Tarnobrzega i jestem zadowolonaz usług Sary. Oczywiście czasami są moemnty, ze w gabinecie ejst pełno osób i Pani Basia jest zabiegana, ale zawsze mogę się cieszyć jakaś promocją i nie zostawiam tysiąców za zabiegi. Pzt działa naprawdę drogimi kosmetykami i myślę, że nie ejst w tym oszczędna. w Kazdym badz arzie polecam ;)
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]A ja nie polecam. Pani czyściła mi twarz, i podchodziła wciąż do osoby leżącej na zabiegu odchudzającym, sprawdzając, czy wszystko w porządku. Wciąż odbierała telefon, po czym wracała do czyszczenia twarzy. Dermatolog miał co robić przez pół roku. Uważam, że w takich salonach najważniejsza jest higiena. bardzo dziwne, bo rzeczywiscie w tym roki, kiedy zsotal dodany komentarz Pani Basia nie oferowala uslug na cialo dopiero po rozbudowaniu gabinetu takie zabiegi zostaly udostepnione wiec w zeszlym roku. Z tego co widac pisze tu jakas pani kosmetyczka, ktora zle 'slyszala'. to jest nadzwyczaj smieszne, ze sa takie zawistne osoby |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]A ja nie polecam. Pani czyściła mi twarz, i podchodziła wciąż do osoby leżącej na zabiegu odchudzającym, sprawdzając, czy wszystko w porządku. Wciąż odbierała telefon, po czym wracała do czyszczenia twarzy. Dermatolog miał co robić przez pół roku. Uważam, że w takich salonach najważniejsza jest higiena. bardzo dziwne, bo rzeczywiscie w tym roki, kiedy zsotal dodany komentarz Pani Basia nie oferowala uslug na cialo dopiero po rozbudowaniu gabinetu takie zabiegi zostaly udostepnione wiec w zeszlym roku. Z tego co widac pisze tu jakas pani kosmetyczka, ktora zle 'slyszala'. to jest nadzwyczaj smieszne, ze sa takie zawistne osoby |
|
|
|
|
|