|
|
|
Czy orientuje sie ktos gdzie sa jakies zapisy na zbior owocow zagranice.
Znalazlem pewne ogloszenie na Dianie i wysylam meila do nich i okazuje sie ze jest jakas oplata rejestracyjna wydaje mi sie ze to jakis przekret Koszt rejestracji wynosi 200zł (Państwa pieniążki są przeznaczone na koszty, jakie ponosimy przy rejestracji; telefony do Niemiec, faxy, tusze, ksero i wyjazdy w celu pozyskania nowych ofert dla Państwa Po zaksięgowaniu się pieniędzy na koncie zostajecie Państwo zarejestrowani u pracodawcy niemieckiego.Znajomość języka nie jest wymagana. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o odpowiedzi tylko zdecydowane na wyjazd osoby co o tym myslicie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mogę tylko napisać, żebyście uważali na oszustów, a Kobiety żeby uważały gdzie jeżdżą, bo zboczeńców i handlarzy kobiet jest sporo.
Wiesz.. firma powinna udostępnić swój nip, regon bądź krs. Wiem że nip możesz sprawdzić w urzędzie miasta lub gminy odpowiednim dla danej firmy czy ta firma istnieje, czy nie jest w jakiejś upadłości czy nie robi ludzi w balona. |
|
|
|
|
Posrednictwo pracy jest kolo PUP w Stalowej Woli, to budynek gdzie SPOLEM ma swoja siedzibe... wchodzi sie po schodkach i prosto na gore..niestety nie mam namiarow, ale bylam tam i sama sie pytalam o prace i to sa wlasnie wyjazdy na zbiory za granice..takze tego...
|
|
|
|
|
Coz wiecej moge napisac..przede wszystkim, ze babka okropna! Wielka Pani! Przyszlam sie dowiedziec co i jak, to zamiast skupic sie na rozmowie ze mna, to sobie cos tam pisala hahahaha szoook!
Ale niewazne..Wysyla ludzi na zbiory do Niemiec i Belgii, praca na akord i niby tylko przyjmuje ludzi sprawdzonych... co juz kiedys byli gdzies, bo trzeba jakas norme wyrobic.. tez jest chyba odstepne dla niej [chyba 300 zl], no ale najlepiej samemu o wszystko spytac i sie przejsc tam.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czy orientuje sie ktos gdzie sa jakies zapisy na zbior owocow zagranice.
Znalazlem pewne ogloszenie na Dianie i wysylam meila do nich i okazuje sie ze jest jakas oplata rejestracyjna wydaje mi sie ze to jakis przekret Koszt rejestracji wynosi 200zł (Państwa pieniążki są przeznaczone na koszty, jakie ponosimy przy rejestracji; telefony do Niemiec, faxy, tusze, ksero i wyjazdy w celu pozyskania nowych ofert dla Państwa Po zaksięgowaniu się pieniędzy na koncie zostajecie Państwo zarejestrowani u pracodawcy niemieckiego.Znajomość języka nie jest wymagana. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o odpowiedzi tylko zdecydowane na wyjazd osoby co o tym myslicie Nigdy nie decyduj sie na prace w firmie w której jeszcze jej nie podjąłeś a juz kaza ci płacić tak samo jest z osobami które biorą za to kaśe że ci załatwią pozatym jezeli szukasz pracy na zbiorach to je jezdze do belgi na truskawki jest fajnie i nie trzeba nic płacić |
|
|
|
|
a mowa o tych kosztach tuszach kserach matko jak ja byłam 1 raz w belgi to załatwiania jest 5 min wyrabiają ci tylko karte a koszt jaki na to ponosisz to kwestia wyrobienia 3 zdjęć masakra jak l;udzie naciągają szok
|
|