~~~`` | |
|
|
gdzie w Stalowej Woli można przebić sobie język, czy to boli i gdzie to robią najlepiej??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
zrób to profesjonalnie , bo możesz smak stracić
|
|
|
|
|
|
generalnie smak sie traci w co 3 takim zabiegu - choc nie zawsze na zawsze
|
|
~~ | |
|
|
ja to robie za darmo i nic nie boli-garaz gwóżdż i młotek -ZAPRASZAM
|
|
|
~~3macz | |
|
|
włosy sobie na czerwono jeszcze pomaluj
|
|
|
~~ | |
|
|
Czego to ludzie nie wymyślą jeszcze sobie pipke przebij.
|
|
|
~~ | |
|
|
przebicice jezyk jako tako nie boli bo dostajesz znieczulenie tylkopuzniej przez tydzien czasu jest problem z jedzeniem mozesz tylko papki jeszcz co do tracenia smau nic takiego ni moze sie dazyc poczytaj dokaldniej o tym na necie ja przekłuwałem jezyk u kosmetyczki na krzywej płaciłem 60 lub 80zł juz nie pamietam tego dokładnie bo to rok temy było i kup sobie nowa szczotekcze do zebow jezeli w ogole myjesz zemby i do tego jakis płyn do płukania ust
|
|
|
~~ | |
|
|
A sutek boli???
Jak mam 14 lat to muszę mieć zgode rodziców???? |
|
|
~~ | |
|
|
tak
|
|
|
~~ | |
|
|
Wadź ten język do maszynki do mielenia mięsa.
|
|
|
~~ | |
|
|
GDZIE MOŻNA KUPIĆ KOLCZYKI??? W KTÓRYM SĄ SKLEPIE?
|
|
|
~~ | |
|
|
na krzywej dobrze robia i tanio
|
|
|
~~agaaaa | |
|
|
a jak chciałabym przebić we własnym zakresie to gdzi można kupić same?
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
tylko Krzywa,kolegę bolało mnie nie,fachowo
|
|
|
|
|
|
W Stalowej? NIGDZIE.
Ja przebijałam i jak mi przebiły? Krzywo Chodzi mi u Krzywej... Moim zdaniem brak profesjonalizmu... Pierwsza Pani w krótkich włosach przebiła mi na szybko i nawet o wiek się zapomniała spytać i już podczas odkażania sobie przypomniała i nawet mojej odp. nie słuchała. Niesympatyczna! Druga Pani w długich włosach miła i pozytywna... Niestety nie zmienia to fakty że spaprały robotę. Zapłaciłam 60 zł. Co do kolczyków to nie kupujcie podróbek za 5 zł tylko na sprawdzonych źródłach np. WildCat ! A jeśli chcecie to zrobić same to po przebiciu zakupcie z Tytanu lub Bioplast'u. Co do ból... to indywidualna rzecz... Ciebie może boleć, tamtą nie... Pozdrawiam |
|