NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
praca, hej jesli widziales gdzies w sklepie np
ff
Wysłany: 19 Lut 2010r. 23:16  
hej jesli wiesz moze gdzie szukaja ludzi do pracy napisz:-)uśmiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Lut 2010r. 23:16  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 20 Lut 2010r. 14:48  
Wstań od komputera i przejdź się po Stalowej. Wiem że szukają w galerii Fraca, Tesco i Na Okulickiego....

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lut 2010r. 16:28  
W tesco w którymś odzieżowym widziałem ostatnio

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lut 2010r. 19:08  
widziałam ogłoszenie na sklepie z zabawkami w Centrum- ze poszukują sprzedawcy .także odłóż myszkę,zostaw klawiaturę i leć szybko na rozmowe good

pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2010r. 00:38  
CYTAT
.... i Na Okulickiego....

a może dokładniej gdzie ?? co

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lut 2010r. 21:47  
ponawiam pokładałam w tesco w zabawkowym juz nie było gdzie jeszcze??:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lut 2010r. 21:52  
może Medyk w przychodni nr 6 zatrudni kogoś do dbania o porządek, bo dzisiaj było tam fatalnie brudno, piach na schodach można było zbierać garściami, a przecież przychodzą tu chore osoby z astmą, kaszlem itd. placze

@@@
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 09:01  
CYTAT
CYTAT
.... i Na Okulickiego....

a może dokładniej gdzie ?? co

W galerii City Park

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 11:26  
Dziś byłem w City na samym wejściu kartka wisi ... szukają kelnerki do Kleopatry ... do sklepu House`a sprzedawców ... to tak na szybko co mi się w oczy rzuciło

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 12:07  
Mam wrażenie że w Stalowej Są tylko ogłoszenia na sprzedawców.....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 12:30  
tak na sprzedawcow tylko nie ktore juz na sklepowych wystawach wisza wiecej niz miesiac ,dziwne czyzby chetnych nie byłoumiech_

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 19:01  
CYTAT
tak na sprzedawcow tylko nie ktore juz na sklepowych wystawach wisza wiecej niz miesiac ,dziwne czyzby chetnych nie byłoumiech_

Sama szukam pracy i teraz już rozumiem dlaczego tak długo wisza : wikszość pracodawców chce osobę młodą,ładną,wykształconą,pogodną i doświadczpną a osoby młode mają z reguły większe wymagania a te starsze i brzydsze,które by tą pracę przyjęły, nie mają szans.sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 19:02  
CYTAT
może Medyk w przychodni nr 6 zatrudni kogoś do dbania o porządek, bo dzisiaj było tam fatalnie brudno, piach na schodach można było zbierać garściami, a przecież przychodzą tu chore osoby z astmą, kaszlem itd. placze

Przecież medyk 6 ma kilka sprzątaczek ??

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 26 Lut 2010r. 06:40  
Co do kleopatry i house'a to tam ogloszenie wisi co jakis czas a wiadomo jezyk jak sa czesto ogloszenia o nabór pracowników to albo firma jest niesolidna albo pracownicy sa najgorszymi gamoniami. Ja stawiam na to 1 umiech Tutaj sa oferty z biur pracy umiech Wpisujeta co chceta i szukata smiech2 oo http://www.psz.praca.gov.pl

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2010r. 08:34  
CYTAT
Co do kleopatry i house\'a to tam ogloszenie wisi co jakis czas a wiadomo jezyk jak sa czesto ogloszenia o nabór pracowników to albo firma jest niesolidna albo pracownicy sa najgorszymi gamoniami. Ja stawiam na to 1 umiech Tutaj sa oferty z biur pracy umiech Wpisujeta co chceta i szukata smiech2 oo http://www.psz.praca.gov.pl

Czy ja wiem czy firma niesolidna, dlaczego? Mają dużą rotację poprostu, a to im się bardziej opłaca.
Dostajesz umowę podpisywaną z miesiąca na miesiąc, nie płacą ZUSu,bo nie muszą. Im to jest bardzo na rękę.

A co do wypowiedzi MEWY

Przeciez to jasne, że w sklepach odzieżowych muszą pracować osoby z miłą aparycją, w końcu jakby nie patrzeć są wizytówką sklepu. Nie wyobrażam sobie jak ktoś niezadbany, bez stylu, mógłby mi doradzać w sklepie.

A to że pracodawcy zwracają dużą uwagę do prezencji to już wiemy od dawna i to żadną nowością nie jest. Ludzie ładni sprawiają wrażenie sympatyczniejszych i mądrzejszych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2010r. 10:38  
CYTAT

Czy ja wiem czy firma niesolidna, dlaczego? Mają dużą rotację poprostu, a to im się bardziej opłaca.
Dostajesz umowę podpisywaną z miesiąca na miesiąc

To raczej świadczy o tym ze nie jest solidna, bo nie dba o swój personel.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2010r. 11:05  
Dokładnie tak ... Gdyby firma była solidna to by personel był stały ... I to nie tylko dotyczy Kleopatry czy House`a ... Wystarczy spojrzeć na inne lokale czy sklepy najczęściej te z ciuchami choć Media Expert też bardzo często zmienia obsługę ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2010r. 19:02  
z kleopatrą jest tak, że ogłoszenie wisi 10 mies. w roku;) biorą ludzi na kilka dni na okres próbny -oczywiscie za free, a po kilku dniach wymieniają na inne i tyle. wiem bo sama sie na to nabrałam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2010r. 19:24  
EKO - KOMPLEX na ul przyszowskiej poszukuje sortowaczy surowców wtórnych koło aluteca pojdziesz a raczej napewno przyjmą zarobki w granicach 1000 zł

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »