|
|
|
hej jesli wiesz moze gdzie szukaja ludzi do pracy napisz:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wstań od komputera i przejdź się po Stalowej. Wiem że szukają w galerii Fraca, Tesco i Na Okulickiego....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
W tesco w którymś odzieżowym widziałem ostatnio
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
widziałam ogłoszenie na sklepie z zabawkami w Centrum- ze poszukują sprzedawcy .także odłóż myszkę,zostaw klawiaturę i leć szybko na rozmowe
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
CYTAT .... i Na Okulickiego.... a może dokładniej gdzie ?? |
|
|
|
|
ponawiam pokładałam w tesco w zabawkowym juz nie było gdzie jeszcze??
|
|
|
|
|
może Medyk w przychodni nr 6 zatrudni kogoś do dbania o porządek, bo dzisiaj było tam fatalnie brudno, piach na schodach można było zbierać garściami, a przecież przychodzą tu chore osoby z astmą, kaszlem itd.
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT .... i Na Okulickiego.... a może dokładniej gdzie ?? W galerii City Park "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dziś byłem w City na samym wejściu kartka wisi ... szukają kelnerki do Kleopatry ... do sklepu House`a sprzedawców ... to tak na szybko co mi się w oczy rzuciło
|
|
|
|
|
Mam wrażenie że w Stalowej Są tylko ogłoszenia na sprzedawców.....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
tak na sprzedawcow tylko nie ktore juz na sklepowych wystawach wisza wiecej niz miesiac ,dziwne czyzby chetnych nie było_
|
|
|
|
|
CYTAT tak na sprzedawcow tylko nie ktore juz na sklepowych wystawach wisza wiecej niz miesiac ,dziwne czyzby chetnych nie było_ Sama szukam pracy i teraz już rozumiem dlaczego tak długo wisza : wikszość pracodawców chce osobę młodą,ładną,wykształconą,pogodną i doświadczpną a osoby młode mają z reguły większe wymagania a te starsze i brzydsze,które by tą pracę przyjęły, nie mają szans. |
|
|
|
|
CYTAT może Medyk w przychodni nr 6 zatrudni kogoś do dbania o porządek, bo dzisiaj było tam fatalnie brudno, piach na schodach można było zbierać garściami, a przecież przychodzą tu chore osoby z astmą, kaszlem itd. Przecież medyk 6 ma kilka sprzątaczek ?? |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Co do kleopatry i house'a to tam ogloszenie wisi co jakis czas a wiadomo jak sa czesto ogloszenia o nabór pracowników to albo firma jest niesolidna albo pracownicy sa najgorszymi gamoniami. Ja stawiam na to 1 Tutaj sa oferty z biur pracy Wpisujeta co chceta i szukata oo http://www.psz.praca.gov.pl
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Co do kleopatry i house\'a to tam ogloszenie wisi co jakis czas a wiadomo jak sa czesto ogloszenia o nabór pracowników to albo firma jest niesolidna albo pracownicy sa najgorszymi gamoniami. Ja stawiam na to 1 Tutaj sa oferty z biur pracy Wpisujeta co chceta i szukata oo http://www.psz.praca.gov.pl Czy ja wiem czy firma niesolidna, dlaczego? Mają dużą rotację poprostu, a to im się bardziej opłaca. Dostajesz umowę podpisywaną z miesiąca na miesiąc, nie płacą ZUSu,bo nie muszą. Im to jest bardzo na rękę. A co do wypowiedzi MEWY Przeciez to jasne, że w sklepach odzieżowych muszą pracować osoby z miłą aparycją, w końcu jakby nie patrzeć są wizytówką sklepu. Nie wyobrażam sobie jak ktoś niezadbany, bez stylu, mógłby mi doradzać w sklepie. A to że pracodawcy zwracają dużą uwagę do prezencji to już wiemy od dawna i to żadną nowością nie jest. Ludzie ładni sprawiają wrażenie sympatyczniejszych i mądrzejszych. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ja wiem czy firma niesolidna, dlaczego? Mają dużą rotację poprostu, a to im się bardziej opłaca. Dostajesz umowę podpisywaną z miesiąca na miesiąc To raczej świadczy o tym ze nie jest solidna, bo nie dba o swój personel. |
|
|
|
|
Dokładnie tak ... Gdyby firma była solidna to by personel był stały ... I to nie tylko dotyczy Kleopatry czy House`a ... Wystarczy spojrzeć na inne lokale czy sklepy najczęściej te z ciuchami choć Media Expert też bardzo często zmienia obsługę ...
|
|
|
|
|
z kleopatrą jest tak, że ogłoszenie wisi 10 mies. w roku;) biorą ludzi na kilka dni na okres próbny -oczywiscie za free, a po kilku dniach wymieniają na inne i tyle. wiem bo sama sie na to nabrałam
|
|
|
|
|
EKO - KOMPLEX na ul przyszowskiej poszukuje sortowaczy surowców wtórnych koło aluteca pojdziesz a raczej napewno przyjmą zarobki w granicach 1000 zł
|
|