~~Memory | |
|
|
Internet sam w sobie nie jest ani dobry, ani zły. Wszystko zależy od człowieka, jaki zrobi z niego użytek, do jakich celów go wykorzysta. Po tym można poznać, czy piszący jest człowiekiem, czy jedynie osobnikiem człekokształtnym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Kłestrzyn | |
|
|
A kto rozstrzelał Inkę? UPA? Ta dzielna dziewczyna zginęła z okrzykiem: Niech żyje wolna Polska.
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT A kto rozstrzelał Inkę? UPA? Ta dzielna dziewczyna zginęła z okrzykiem: Niech żyje wolna Polska. Coś się tak tej Inki czepił? Zginęła - trudno, a co mają powiedzieć mieszkańcy podlubelskiej miejscowości Wierzchowiny w liczbie 194 (45 mężczyznm reszta to kobiety i dzieci) - przy użyciu pałek, noży, siekier i innych ciekawych urządzeń. Jedynym powodem rzezi była domniemana lub faktyczna narodowość ukraińska. Nie chce mi się więcej szukać ciekawych przykładów, ale jest ich sporo. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
Coś się tak tej Inki czepił? Zginęła - trudno, a co mają powiedzieć mieszkańcy podlubelskiej miejscowości Wierzchowiny w liczbie 194 (45 mężczyznm reszta to kobiety i dzieci) - przy użyciu pałek, noży, siekier i innych ciekawych urządzeń. Jedynym powodem rzezi była domniemana lub faktyczna narodowość ukraińska. Nie chce mi się więcej szukać ciekawych przykładów, ale jest ich sporo.[/cytat]
A powyższego czynu patriotycznego - zwykłego ludobójstwa - dokonał oddział NSZ "Szarego". Umknęło mi to we wcześniejszym wpisie - za nieścisłość przepraszam. |
|
|
~~Historia | |
|
|
CYTAT Coś się tak tej Inki czepił? Zginęła - trudno, a co mają powiedzieć mieszkańcy podlubelskiej miejscowości Wierzchowiny w liczbie 194 (45 mężczyznm reszta to kobiety i dzieci) - przy użyciu pałek, noży, siekier i innych ciekawych urządzeń. Jedynym powodem rzezi była domniemana lub faktyczna narodowość ukraińska. Nie chce mi się więcej szukać ciekawych przykładów, ale jest ich sporo. A powyższego czynu patriotycznego - zwykłego ludobójstwa - dokonał oddział NSZ \"Szarego\". Umknęło mi to we wcześniejszym wpisie - za nieścisłość przepraszam.[/cytat] Gen. Antoni Heda "Szary", wielki polski patriota. Ktoś usiłuje szargać Jego pamięć. Komunistyczne konwulsje uaktywniają się na tym forum. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
Gen. Antoni Heda \"Szary\", wielki polski patriota. Ktoś usiłuje szargać Jego pamięć. Komunistyczne konwulsje uaktywniają się na tym forum.[/cytat]
Jaaasne, w poprzednim ustroju Dzierżyński też był patriotą do '53 roku. Mordercy zawsze nimi będą - polska prawica też ma masę grzechów na sumieniu. Nie trafiłeś na tępych ludzi, więc swoją propagandę zostaw dla siebie. wszystkie siły polityczne w Polsce są sobie równe - także pod względem czarnych kart w historii. |
|
|
~~Precz z komuną | |
|
|
CYTAT Gen. Antoni Heda \\\"Szary\\\", wielki polski patriota. Ktoś usiłuje szargać Jego pamięć. Komunistyczne konwulsje uaktywniają się na tym forum. Jaaasne, w poprzednim ustroju Dzierżyński też był patriotą do \'53 roku. Mordercy zawsze nimi będą - polska prawica też ma masę grzechów na sumieniu. Nie trafiłeś na tępych ludzi, więc swoją propagandę zostaw dla siebie. wszystkie siły polityczne w Polsce są sobie równe - także pod względem czarnych kart w historii.[/cytat] Komuna czuwa i jeszcze próbuje warczeć i gryźć, choć już nie może strzelać. Ale i te zdarte zęby jej niedługo wypadną. Jakieś resztki wykonują tu jeszcze klasowe i proletariackie zadania. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
Komuna czuwa i jeszcze próbuje warczeć i gryźć, choć już nie może strzelać. Ale i te zdarte zęby jej niedługo wypadną. Jakieś resztki wykonują tu jeszcze klasowe i proletariackie zadania.[/cytat]
Przecież to Ty używasz słownictwa rewolucji Towarzyszu z PiS czy skądkolwiek indziej |
|
|
|
|
|
hate jeszcze raz ostzregam, zadarłeś z wyznawcami "jedynie słusznego wyznania" w katolandzie a teraz zadzierasz z "prawdziwymi Polakami - patriotami", chyba Cię rozstrzelają za te bluźnierstwa w lesie w bliżej nieokreślonym miejscu by nikt nie mógł odnaleźć mogiły.
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT hate jeszcze raz ostzregam, zadarłeś z wyznawcami \"jedynie słusznego wyznania\" w katolandzie a teraz zadzierasz z \"prawdziwymi Polakami - patriotami\", chyba Cię rozstrzelają za te bluźnierstwa w lesie w bliżej nieokreślonym miejscu by nikt nie mógł odnaleźć mogiły. Wiesz, jeden już mi groził - zaprosiłem na spotkanie w cztery oczy i się nie pojawił Chyba nie uzbierał paru koleżków coby sobie z biednym jednym inaczej myślącym poradzić Więc mówię - głupota i wstecznictwo do domu Zaś myślący always charge, never back!! |
|
|
|
|
|
W większości podzielam Twoje spojrzenie na otaczającą nas rzeczywistość, chociaż nie w każdej sprawie, w tym temacie i pokrewnych przyznaję Ci rację.
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT W większości podzielam Twoje spojrzenie na otaczającą nas rzeczywistość, chociaż nie w każdej sprawie, w tym temacie i pokrewnych przyznaję Ci rację. I oto chodzi - ilu ludzi, tyle spojrzeń Gorzej jak ktoś powiela schemat, "bo tata kazali" Pozdrowienia. |
|
|