~~Anka | |
|
|
Mieszkam niedaleko ale nie wiedziałam że Włosi pizzerię zlikwidowali. Ja również od dawna tam nie chodziłam z powodu jak wyżej. Na początku bardzo mi pizza smakowała. Potem nie dało się tam wysiedzieć. A już jak widziałam jak Włosi razem z blokersami razem się gościli to już było dno dno dno dno dno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~zbyś | |
|
|
ja też miałem kiedyś działalność czyli gastronomie i powiem ci Aniu tak ,że jak włoch się zorientował,gdzie wpakował swój biznes - chodzi o te cholerne poręby i wsadził tam kupe kasy to co miał zrobić trzeba żyć z ludzmi którzy mieszkają na dzielnicy dobrze jeżeli chcesz proswerować jeżeli będziesz walczyć też żyć ci nie dadzą .,
|
|
|
~~kama | |
|
|
Co racja to racja.U nas na Porębach nigdy żadna knajpa długo nie była. Blokole rozpieprzą wszystko.
Najpierw się cieszą jak rozpieprzają a potem narzekają że nie mają gdzie pójść. A potem jakiś następny naiwny coś otworzy, wtopi i zaraz likwiduje bo mu rozpieprzą. |
|
|
~~MAX MAX | |
|
|
BO KNAJPY SĄ DLA FAJNYCH CHŁOPAKÓW A NIE DLA CIENIASÓW I BURAKÓW.
A na innych osiedlach są od lat knajpy w tych samych miejscach i jakoś nikt nie likwiduje. ALE PORĘBIAKI MAJĄ BLISKO OBSRANE KRZAKI. |
|
|
|
|
|
Co do "Al Padlina" - Pepe chciał za dużo - na co mu była druga sala ? Ruchu nie miał, poniedziałek zamknięte - jaja sobie robił - aa i wicznie pił, pracownikom płacił taką stawke, że cały czas była rotacja.
Wiem o nim dużo, za dużo. Ciesze się, że interes zamknięty ale on powróci - to wiem z innego źródła - a szkoda. Czarny kot jest już na porębach kilka lat więc nie jest źle. |
|
~~kama | |
|
|
Niestety też wiem z pewnego źródła że Czarny Kot się likwiduje.
|
|
|
~~Darcio | |
|
|
CYTAT Co do \"Al Padlina\" - Pepe chciał za dużo - na co mu była druga sala ? Ruchu nie miał, poniedziałek zamknięte - jaja sobie robił - aa i wicznie pił, pracownikom płacił taką stawke, że cały czas była rotacja. Wiem o nim dużo, za dużo. Ciesze się, że interes zamknięty ale on powróci - to wiem z innego źródła - a szkoda. Czarny kot jest już na porębach kilka lat więc nie jest źle. No tak to wygląda. Jak pracowałem w Nisku i on tam pracował w pizzerii to wiecznie go można było zobaczyć na dwóch gazach. Niestety u siebie robił to samo. |
|
|
|
|
|
sprawę zbadam.
Kama - Ty z Niska jesteś?:] |
|
~~heniek | |
|
|
najlepsza pizza jest w weronie
|
|
|
~~smakosz ii | |
|
|
włosi mieli paskudną pizze
|
|
|
|
|
|
No wszędzie są zaj...te! Szczególnie RUSTICA 2, gdzie ostatnio zaczęli ładować włosy łonowe!!! Pewnie jakiś debil się onanizował do sosu czosnkowego!!! Po 12 latach stałej klienteli rezygnuję.... Pawiany!!!
|
|
|
|
|
A teraz Pepe otworzył pizzerie w nisku wszyscy podobno chwała pizze ja niewiem bo jeszcze nie byłam
|
|