~~Kasia | |
|
|
Podpowiedzcie mi gdzie można posiedzieć na pizzy i przy piwku. Zawsze chodziliśmy do Rusticy 2, jednak mamy dość tego lokalu. Pizza owszem dobra ale obsługa do kitu. Przez godzinę można siedzieć i nie obsłużą. Lokal też się już obskurny zrobił. Według mnie to remont koniecznie potrzebny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Droga Kasiu, chyba kpisz.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
Kasiu, skarć się!
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~qba | |
|
|
Nie wiem jak jest w rustice. Ja przesiadywałem w Quattro, pizza wypas, piwko jest i zakaz palenia (w lokalu) co mi bardzo odpowiada. Obsługa dobra, lokal też w porządku.
|
|
|
~~jkoj | |
|
|
a ja lubię Avanti
|
|
|
~~Joanna | |
|
|
Cóż, NA pizzy to chyba można posiedzieć wszędzie, tylko po co? A najsmaczniejsza jest w Avanti.
|
|
|
|
|
|
ja tam polecam u Włocha w jubilacie. najlepsza w miescie, na dodatek na kawałki i nie trzeba czekac.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
~~heh | |
|
|
CYTAT ja tam polecam u Włocha w jubilacie. najlepsza w miescie, na dodatek na kawałki i nie trzeba czekac. tak i na dodatek zimna i jest w niej litr tluszczu |
|
|
~~ewcia | |
|
|
CYTAT Podpowiedzcie mi gdzie można posiedzieć na pizzy i przy piwku. Zawsze chodziliśmy do Rusticy 2, jednak mamy dość tego lokalu. Pizza owszem dobra ale obsługa do kitu. Przez godzinę można siedzieć i nie obsłużą. Lokal też się już obskurny zrobił. Według mnie to remont koniecznie potrzebny.
|
|
|
~~ewa | |
|
|
bardzo dobre sa pizze w Nisku w Zielonym Mlynie polecam wszystkim mozna naprawde wspania;le
|
|
|
~~pizza | |
|
|
juz lepiej w iguanie w nisku kolo PCK
|
|
|
~~Monia | |
|
|
Kasiu ja na twoim miejscu pizze zamienił na rower bo juz ci troche brzuch zaczyna wisieć i wioche robisz nosząc te przykrótkie bluzki . Każdy wie ze juz rustica ci sie nie podoba bo przyłapali cie jak zlizujesz ketchup z innych talerzy i dostałaś głośne upomnienie .
|
|
|
~~Imigrant | |
|
|
Verona... Fajny lokal... Calkiem Mila Obsluga... Ale nie wiem czy jeszcze dziala... Bo jestem na obczyznie
|
|
|
~~....... | |
|
|
A co myślicie o Diablo?? Mi pizza od nich bardzo smakuje.
|
|
|
~~....... | |
|
|
A co myślicie o Diablo?? Mi pizza od nich bardzo smakuje.
|
|
|
~~asas | |
|
|
Polecam jednak wybrać się do Niska, do \"Zielonego Młyna\" byłem 2x i po prostu ich pizza miażdży te nasze stalowowolskie. Verona, Rustica czy Ósemka nie ma szans. Niestety kolesie nie dowożą do stalówki, a wielka szkoda. Piwko tez jest...
|
|
|
~~Impulsant | |
|
|
Ojj mylisz sie dowoza do stalowej na Os. Hutnik (www.zielonymlyn.net)
|
|
|
~~tomek | |
|
|
dla mnie najlepsza jest w da grasso!!!!!!
|
|
|
~~radarek | |
|
|
Pizza z Da Grasso smakowala mi na poczatku, pozniej sie cos zepsulo, takie jest moje zdanie. A jesli mialbym cos polecic to w Quattro jest super pizza z majonezem, w avanti maja dobre tez oczywiscie Rustica a do Niska musze sie wybrac
|
|
|
~~iwka77 | |
|
|
a ja polecam zupełną nowość AL PADRINO w Al JP2 koło szkoły 12 nie pamiętam wprawdzie jak smakuje ta pizza ale Włosi oryginalni świeży i w primo gatunku.No ale żeby to docenić trzeba się wybrać bez faceta.VENI VIDI VICI !
|
|
|
~~ll2 | |
|
|
Verona (najkrócej się czeka na pizze)
|
|
|
~he | |
|
|
CYTAT Verona (najkrócej się czeka na pizze) i pieczarki niedopieczone, a feeeeeeee |
|
|
~~Kasia | |
|
|
CYTAT Kasiu ja na twoim miejscu pizze zamienił na rower bo juz ci troche brzuch zaczyna wisieć i wioche robisz nosząc te przykrótkie bluzki . Każdy wie ze juz rustica ci sie nie podoba bo przyłapali cie jak zlizujesz ketchup z innych talerzy i dostałaś głośne upomnienie . Skoro mogę zjeść pizze to świadczy o tym że nie jesetm otyła, ponieważ nie dopuściłabym się do takiego stanu. Mogę pozwolić sobie na wszelkie przyjemności, po prostu taka figura |
|
|
~~MR_Detox | |
|
|
CYTAT a ja polecam zupełną nowość AL PADRINO w Al JP2 koło szkoły 12 nie pamiętam wprawdzie jak smakuje ta pizza ale Włosi oryginalni świeży i w primo gatunku.No ale żeby to docenić trzeba się wybrać bez faceta.VENI VIDI VICI ! Lepsza niż pod jubilatem??? I pytanie mają sosy, czy też klasycznie tylko zioła i oliwa??? |
|
|
~~Pawulon | |
|
|
Pizza w Rustice 2 OK ! Obsluga moim zdaniem sie nie wyrabia lub tez slabo jest zorganizowana. Lokal jest straszny zeby nie powiedziec obskurny. Nie wiem czy jest drugi taki w miescie.
Wlasciciel niech pomysli o remoncie - Generalnym! |
|
|