|
|
|
Witam nie jedzie ktoś do warszawy??
mam do przesłania małą przesyłkę która waży ponad 20 kilo. Nie chce m isie tego wieźć do opeku w Tarnobrzegu wolałbym komuś dać część i kasę. Paczuszka ma wymiary 40x30x30 max waży 22 kilo kawał złomu. Byleby przed sobotą przyszłą to było. jak coś prosze o kontakt "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ale w opeku jeśli chcesz nadać przesyłkę to kurier odbiera ją od Ciebie z domu czy skąd tam chcesz-nie musisz jej nigdzie zawozić
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
A widzialas roznice w cenie wysylki ? Z domu do 20 kilo ponoc zabierają. pozatym wolałbym to nadac przez kogoś
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no widziałam - fakt tanio tak bardzo to nie jest - a z domu ostatnio 30kg nadawałam i odebrali. Ale na pewno taniej wyjdzie jak ktoś ją weźmie przy okazji tam jadąc tylko czy dostarczy.....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
jak nie znajde nikogo sam sie przejade ale mi sie nei chce. Wartosc przesyłki 60 zł a paliwo 150
|
|
|
|
zamow kuriera np. DHL, kurier sam odbierze od Ciebie paczke
|
|
|
|
|
Super. mimo wszystko jakby ktoś ejchał prosze o kontakt
|
|
|
|
CYTAT Witam nie jedzie ktoś do warszawy?? mam do przesłania małą przesyłkę która waży ponad 20 kilo. Nie chce m isie tego wieźć do opeku w Tarnobrzegu wolałbym komuś dać część i kasę. Paczuszka ma wymiary 40x30x30 max waży 22 kilo kawał złomu. Byleby przed sobotą przyszłą to było. jak coś prosze o kontakt ja jade we wtorek do warszawy . ile dajesz i co tam jest do przewiezienia i gdzie trzeba to zawiesc ?? moj meil to ; grin52_(at)_poczta.onet.pl |
|
|
|
|
spoko kolega już się z toba skontaktuje bo to w jego gestii wszystko załatwić. Dzieki.
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
O ile sie orientuje mozesz rowniez podac paczke busem albo autokarem jakims jadacym do wawki To juz ile zaplacisz i czy wezma dobra wola kierowcy
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|