|
|
|
wybiera się ktoś 13.03.2010 na testy do policji do Legionowa ?
można by bylo razem pojechac, zawsze to nizsze koszty by były. kontakt domnie GG 4242764 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlaczego jedziesz do Legionowa? Tez w tym startowalam i bylam w Katowicach? A dokumenty skladales w Zaczerniu?
|
|
|
|
|
mozna sobie wybrać gdzie chcesz jechać na testy do legionowa albo katowice. dokumenty w zaczerniu sie sklada.
a tobie jak poszło przyjeli cie? |
|
|
|
|
witam,
nie jestem pewnien czy kogoś znajdziej, do Legionowa są wcześniejsze terminy bo w marcu do Katowic kwietniowe, 17.04 napewno i chyba 24.04, i 3 razy dziennie od 8.00 do 14:00 |
|
|
|
|
Ja sie wybieram , ale za jakies 2 lata
|
|
|
|
|
jakie są wymagania do policji poza testami??
|
|
|
|
|
CYTAT jakie są wymagania do policji poza testami?? dobry wech ? tak strzelam :] |
|
|
|
|
CYTAT dobry wech ? tak strzelam :] Czyżbyś chciał zostać wtyczką w zorganizowanej grupie p... Zmysł węchu się przydaje na pewno... |
|
|
|
|
CYTAT jakie są wymagania do policji poza testami?? Brak godności i szacunku do samego siebie |
|
|
|
|
Widzę, że dużo jest kandydatów na burków. Nie ma to jak iść na łatwiznę i pracować dla legalnej mafii
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jaki sens jest iść do policji??
zarobki małe, brak szacunku wśród ludzi ich niechęć do ciebie, zagrożenia itd najprościej chyba sytuację wyraża piosenka "nie masz ambicji pracujesz ***** w policji!!" Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że dużo jest kandydatów na burków. Nie ma to jak iść na łatwiznę i pracować dla legalnej mafii A jest mafia legalna lub nielegalna ? |
|
|
|
|
CYTAT Brak godności i szacunku do samego siebie Rozumiem pir, że jak ci ktoś ukradnie samochód, wyrucha cię czy spuści wp*erdol tobie albo komuś z rodziny to nie polecisz z płaczem na policję? Chyba nie będziesz szukał pomocy u kogoś kto wywołuje u ciebie obrzydzenie, nie upadniesz tak nisko, nie będziesz liczył na takich nieudaczników i przestępstwa nawet nie zgłosisz no bo po co w takiej sytuacji? CYTAT jaki sens jest iść do policji?? zarobki małe, brak szacunku wśród ludzi ich niechęć do ciebie, zagrożenia itd Których ludzi? Tych od małolatów i wyrośniętych niedorozwojów od JP? Czy tych którzy mając (pewnie słuszny) uraz do milicji nie widzą żadnej różnicy, bo mentalnie zatrzymali się w PRLu? Jager z którymi się utożsamiasz? Niedawno przez przypadek zobaczyłem zaświadczenie o zarobkach policjanta z 6-letnim stażem pracującego w prewencji - po uwzględnieniu różnych dodatków służbowych itp. wyszło 2,5tys. netto średniej pensji z ostatnich 3 miesięcy. Jasne, że to nie są kokosy, ale jest naprawdę dużo ludzi, którzy zarabiają mniej i jakoś muszą się utrzymywać. W takiej Warszawie to jest mało, ale np. w Stalowej to całkiem przyzwoita (nie dobra) zapłata, niestety ja tyle nie zarabiam, ale to trochę inna para kaloszy. CYTAT najprościej chyba sytuację wyraża piosenka "nie masz ambicji pracujesz ***** w policji!!" Była taka przyśpiewka kiboli, którzy niesłusznie prześladowani przez policję za to, że nie mogą bezkarnie demolować stadionów i wagonów w drodze powrotnej z wyjazdowego meczu i odstraszać zwykłych kibiców, wspiąwszy się na wyżyny artystycznej kreatywności wymyślili coś takiego. Fajnie, że ci się podoba. Oczywiście, że trafiają się głąby w policji (sam niestety miałem z jednym do czynienia na szczęście była z nim świeżo upieczona policjantka, która była dużo bardziej pojętna od tego "wygi"), tylko w jakim zawodzie ich nie ma? W tak szanowanym w Polsce wojsku może? Znam jednego z niżańskiej jednostki, o niczym innym niż o pogodzie nie chciałbym z nim gadać bo było by ciężko. I żeby było jasne: policjantem nie jestem i w rodzinie też nikogo w policji nie mam, więc nie bronię siebie i kolegów. |
|
|
|
|
echelon z tymi zarobkami to wyskoczyłeś jak filip z konopii
ponad 2 kółka to chyba brutto acha napisałeś ze po 6 latach a przez 5 je*biesz na ulicy za 1500, perspektyw żadnych no chyba ze masz plecy lub włazisz w dupska i awansujesz. inną kwestią jest jeszcze się tam dostać. Errare humanum est. |
|
|
|
|
Jager wiem co widziałem, ale w tej kwestii kłócić się nie będę, bo to był przypadek jednego policjanta. Podstawa dla startujących teraz to jest chyba 1750 + służbowe dodatki. Każdy kto idzie do policji musi mieć świadomość, że nie wszystkich po 3 latach biorą do kryminalnych żeby rozbijali mafie, decyduje zapotrzebowanie do każdej komórki i odpowiednie umiejętności (albo plecy, ale tak jest wszędzie w budżetówce); każdy musi wiedzieć jak wygląda ta robota, z czym się wiąże i na co się decyduje.
A co do plecaków przy przyjmowaniu to nie ma ich tak wielu, coś tam o tym wiem; zdecydowana większość dostaje się normalnie choć oczywiście niektórzy skracają sobie drogę. Ale jak już napisałem, kolesiostwo jest wszędzie więc chyba nie powinno dziwić, że i w policji, nie można ich też tak idealizować i oczekiwać, że będą bez zmazy i skazy, bo to już naiwność. Mnie najbardziej dziwi ta całkowita i bezmyślna pogarda do tej formacji. Zaraz się pewnie odezwą różni pokrzywdzeni i udręczeni dający sobą przykład na to jak bardzo policja jest be bo ich zgarnęła jak spokojnie dewasotwali sobie nikomu niepotrzebny np. przystanek i skandujący hasło "jestem pojebany na 100%", ale powtarzam - bezmyślna. |
|
|
|
|
kolesiostwo jest wszędzie ale w policji nie powinno tego być.
powinni być przyjmowani ludzie z selekcji tak jak ci co niektórzy, jak to ująłeś. zdrowi psychicznie i fizycznie. ta bezmyślna pogarda do tej formacji, wynika z tego że niektórzy uważają że jak są w policji to są panami świata i nadużywają swoich uprawnień. ja jeżeli miałbym wybrać poszedł bym do straży pożarnej. Errare humanum est. |
|
|
|
|
ha ha- juz łatwiej dostać sie do policji niz do straży pożarnej
|
|
|
|
|
bylem kilka razy zatrzymywany przez policje stalowowolska czy to z piwem na ulicy, czy za nawracanie autem na ciaglej, za przekroczenie predkosci, odwiedzalem rowniez komende z ranca by sie alkomatem przebadac i z naduzyciami sie nie spotkalem ;] wrecz przeciwnie, mozna zazartowac i zagadac :] mandatu nie dostalem, nikt mnie na izbe nie chcial ciagnac zawsze bylo to upomnienie z usmiechem :]
a z tym wechem to tylko zart :] |
|
|
|
|
jak nie masz plecow..
to sie nie dostaniesz... objeją Cię nawet na ostatnim etapie.. CHyba że.... im zapłaciś Cennik 10 000,00 zł |
|
|
|
|
Delikatnie mówiąc, mocno mijasz się z prawdą .
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jakie są wymagania do policji poza testami?? Brak godności i szacunku do samego siebie CYTAT Widzę, że dużo jest kandydatów na burków. Nie ma to jak iść na łatwiznę i pracować dla legalnej mafii CYTAT "nie masz ambicji pracujesz ***** w policji!!" Skąd w ludziach tyle jadu do Policji, jakaś moda na wypisywanie CHWDP ? Jak dla mnie jest to odpowiedzialny zawód i nie dla mięczaków. Nie spotkałem się z sytuacją w której to policjant udawałby wielkiego pana i cholera wie jakiegoś tam macho tylko dlatego że nosi mundur. A znam ich kilku, między innymi z sąsiedztwa. |
|
|
|
|
Widzę Gniewnyr, że nie miałeś tak naprawde do czynienia z policją. Kiedyś przejechałem się na nich, zostałem oskarżony przez policjanta o popełnienie przestępstwa którego nie zrobiłem nie było nawet żadnych dowodów, ale i tak w sądzie uwierzono policjantowi. Wiadomo policja prokuratura i sąd to jest jedna mafia i nigdy już nie zaufam tym instytucjom i nigdy nie chce już mieć z nimi do czynienia dla mnie to są zakłamani ludzie i tyle.
|
|
|
|
|
Witam, mam pytanie, odnośnie testu wiedzy do policji. Czy istnieje jakaś baza pytań na dany rok na podstawie której można się przygotować?
|
|
|
|
|
Cześć, musisz poszperać na necie, bo mają ludzie do sprzedania pytania z zeszłych lat. Na dany rok nic nie ma
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT jakie są wymagania do policji poza testami?? Wypadało by pisać poprawnie z dużej litery etc. Jak widze powyżej to tragedia jest jednym słowem. Później wypisze taki polycjant mandat np. ZA NIEMANIE ŚWIATEŁ. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|