|
|
|
witam szukam osoby lub instytucji która zajmuje się doradztwem sprawie funduszy unijnych pisania wniosków w Stalowej lub Nisku.Czy wiecie kto i jakie ceny może jest firma która wypełnia wnioski za darmo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dużo jest takich osób w Stalowej.
Nikt ci za darmo z takich ludzi w niczym nie pomoże "bo to jest ich praca" Za samo wytłumaczenie gdzie można pozyskać fundusze w zależności od zamierzanego celu i kosztów inwestycji biorą sobie chyba minimum 100zł a równie dobrze możesz to znaleźć wszystko w Google jak dobrze poszukasz Zresztą teraz Z unii coraz ciężej jest dostać pieniążki np. na nowo powstałą firmę jeżeli nie spełnia takich warunków jak: innowacyjność, ekologiczność i takie typu pierdoły Mógłbym ci doradzić gdzie pytać tylko musiałbyś powiedzieć jaką kwotę byś chciał pozyskać i na jaką inwestycje. bo rozbieżności są duże - od 40 000 nawet do 2mln |
|
|
|
|
Bzdury piszesz!!
Naciągnąć Cię chce. Sam byłem niedawno na szkoleniu ze środków unijnych związanych z "kapitałem ludzkim" i było "BEZPŁATNE"!!! Specjalnie powstały instytucje, które zajmują się szkoleniem w tych sprawach, pomocą i wsparciem. Zanim wydasz jakąkolwiek złotówkę to przemyśl to kilka razy bo jeśli nie jesteś w stanie na podstawie takich szkoleń sam/sama sobie poradzić co czy przetrwasz w unijnej dżungli? strony godne polecenia to te rządowe z EFS lub POKL przykład szkolenia: " Zarządzanie realizacją projektów w Programie Operacyjnym Kapitał Ludzki Data: 2010.02.24 - 2010.02.24 Miejsce szkolenia: Tarnobrzeg" wpisz w wyszukiwarkę efs Tarnobrzeg i Ci wyskoczy taka strona. Ludzi nie idźcie na łatwiznę myślisz że jak zapłacisz to dostaniesz ? Powodzenia |
|
|
|
|
na początek :www.taurida.pl
|
|
|
|
|
taurida to w Tarnobrzegu a ja szukam doradztwa w Stalowej Woli poza tym miałam kontakt z biurem mieszane uczucia proszę dalej o podpowiedzi.
|
|
|
|
|
CYTAT taurida to w Tarnobrzegu a ja szukam doradztwa w Stalowej Woli poza tym miałam kontakt z biurem mieszane uczucia proszę dalej o podpowiedzi. Kancelaria "PARAGRAF" - ul. Hutnicza 13 w Stalowej Woli - obok Urzędu Skarbowego - tam jest fajna dziewczyna, która zajmuje się pozyskiwaniem środków unijnych. Telefon 15 642 64 33. |
|
|
|
|
Moj brat ma taka firme w stalowej woli zajmuje sie doradztwem w funduszach unijnych i niezle mu to idzie duzo jego wnioskow dostaje znaczne dofinansowania. Firma miesci sie w Metalowcu nazywa sie dge bruksels na 6 pietrze tel do niego 609 880 901
|
|
|
|
|
CYTAT Bzdury piszesz!! Naciągnąć Cię chce. Sam byłem niedawno na szkoleniu ze środków unijnych związanych z \"kapitałem ludzkim\" i było \"BEZPŁATNE\"!!! Specjalnie powstały instytucje, które zajmują się szkoleniem w tych sprawach, pomocą i wsparciem. Zanim wydasz jakąkolwiek złotówkę to przemyśl to kilka razy bo jeśli nie jesteś w stanie na podstawie takich szkoleń sam/sama sobie poradzić co czy przetrwasz w unijnej dżungli? strony godne polecenia to te rządowe z EFS lub POKL przykład szkolenia: \" Zarządzanie realizacją projektów w Programie Operacyjnym Kapitał Ludzki Data: 2010.02.24 - 2010.02.24 Miejsce szkolenia: Tarnobrzeg\" wpisz w wyszukiwarkę efs Tarnobrzeg i Ci wyskoczy taka strona. Ludzi nie idźcie na łatwiznę myślisz że jak zapłacisz to dostaniesz ? Powodzenia Burek dam ci jedna rade. Zastanów się 10 razy niczym cokolwiek napiszesz. Nikt tu nie chce nikogo oszukiwać. A sam dobrze chyba wiesz ze z takiego szkolenia wiele nie wyniesiesz " oczywiście chodzi o pozyskanie funduszy" Bo tu jest wiedza praktyczna potrzebna. Widzisz są w mieście kancelarie co się tym zajmują. Każda z takich osób ma jakąś swoja renomę wyrobioną przez zadowolonych klientów. Ale jeszcze w życiu nie spotkałem się z kimś kto wniosek taki napisze za free. |
|
|
|
|
CYTAT Nikt tu nie chce nikogo oszukiwać. Oszukiwać a naciągnąć to różnica! Nie twierdzę, że nie ma takich biur, które zajmują się takimi sprawami. Wynieść z takiego szkolenia można bardzo dużo wystarczy chcieć. Nie tylko szkolenia są możliwe ale również konsultacje i jakieś tam wsparcie. Zresztą takie instytucje (o których pisałem wcześniej) same realizują projekty unijne w powyższym, które z założenia nie mogą być płatne. Zadzwoń i zapytaj. To powinno uciąć całą tę dyskusję. www.tarnobrzeg.roefs.pl/ Biuro Tarnobrzeg ale może mają jakąś filie w Stalowej. PS nie jestem pracownikiem żadnego z takich biur a Ty? |
|