~~1234 | |
|
|
mobing w zakladach pracy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~where | |
|
|
gdzie?
|
|
|
~~stahlshmidt | |
|
|
aluminium - mobbing na calego z tego co wiem kilka wydzialow HSW - mobbing na calego
|
|
|
~~ats | |
|
|
Takiego mobbibgu jaki prowadził nasz były dyrektor PSYCHO-techniczny to chyba nikt nie przebije . Aż dziw że go jaszcze nikt po sądach nie przeczołgał .
|
|
|
~~**** | |
|
|
Klasyczny mobing spotyka się w szkołach.
Dyrekorzy strachem wymuszają posłuszeństwo i uległośc nauczycieli. |
|
|
|
|
|
niby jaki mobbing w HSW aluminium ? hhahahahah z tego co mi wiadomo tam jest samo wolka a stresuje sie dyrektora alkoholika
! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~nauczycielka | |
|
|
CYTAT Klasyczny mobing spotyka się w szkołach. Dyrekorzy strachem wymuszają posłuszeństwo i uległośc nauczycieli. I tu masz zupełną rację. Tak jest przynajmniej w mojej szkole :( |
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT CYTAT Klasyczny mobing spotyka się w szkołach. Dyrekorzy strachem wymuszają posłuszeństwo i uległośc nauczycieli. I tu masz zupełną rację. Tak jest przynajmniej w mojej szkole :( hahaha ale mnie rozsmieszacie gdzie ty uczysz? Jak ci sie dyrektor nie podoba zmien szkole !! |
|
|
~~atf 2020 | |
|
|
chcesz wiedziec co to mobing ? zatrudnij się w ATS S&M
|
|
|
~~&&& | |
|
|
haha- nie masz pojęcia co dzieje się w szkołach. Trzeba tam pracowac, żeby wiedziec.
|
|
|
~~123 | |
|
|
Zmieniac szkołę może uczeń ale nie nauczyciel.
|
|
|
~~ona | |
|
|
ja pracuje w biurze podatkowym i mój szef dopuscza się mobbingu, ma duże biuro i zero wiedzy dlatego wyzywa nas . :blee:
|
|
|
~~boss | |
|
|
CYTAT ja pracuje w biurze podatkowym i mój szef dopuscza się mobbingu, ma duże biuro i zero wiedzy dlatego wyzywa nas . :blee: JAKI TAM MOBBING , ZWYKŁY OPIERDOL ... |
|
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT CYTAT ja pracuje w biurze podatkowym i mój szef dopuscza się mobbingu, ma duże biuro i zero wiedzy dlatego wyzywa nas . :blee: JAKI TAM MOBBING , ZWYKŁY OPIERDOL ... nie opierd... jesli ktos uzywa slow glupia lub ona sie do niczego nie nadaj-i to oczyisie ne do osoby ktorej to dotyczy (bo tu szef musialby miec troche odwagi osobistej a takowej nie posiada)tylko do innych pracowikow. Wiec nie piernicz ze jest to ....To zwykly mobbing. A widocznie jestes wlascicielem tego biura skoro takie farmazony piszesz |
|
|