~~rambo | |
|
|
ludzie gdzie wtym mieście jest najlepsza pizza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~``` | |
|
|
na Poniatowskiego między KEN a kościołem iglo jest taki przybytek "Pod Orzechem" w szyldzie stoi jak byk że to pizzeria. Ale kiedy bym tam nie zajechał wiecznie "sie skonczyla"
Wiec chyba rozchodzi sie jak swieze buleczki ps. A tak na serio to polecam "Zielony Młyn" w Nisku naprzeciwko Torry, tam gdzie sklep Groszek, tlko ze wejscie od strony bloków. Niech sie stalowowolska pizza chowa. polecam. |
|
|
~~Andrzej | |
|
|
DIABLOOOOOOOOO
|
|
|
~~źą co właśnie wrócił pjany ddomq!! | |
|
|
KŁATROOO, i nie wołajou dowoduw![u][/i]
|
|
|
~~Ja też wróciłem kompletnie pijany do domq | |
|
|
Poprzednik ma rację, kłatr0 tylko i wyłącznie, wielki plus że nie wołają dowodóff jak się pi//o kupuję. Pozdróffki
|
|
|
~~a to jeszcze ja | |
|
|
no, bo patrze na twuj nick założycielu tematu, Monia to TY!?
|
|
|
~~ziom | |
|
|
tylko i wyłącznie zielony młyn w nisku,super żarcie i nie tylko pizza,kebab z frytkami jest the best,polecam
|
|
|
~~rambo | |
|
|
to nie monia
|
|
|
|
|
|
Pizza w Stalowej... hmmm Diablo bije wszystkie, choć w Quatro też jest w porządku...
a w Nisku Iguana i Zielony Młyn... pozdrawiam |
|
~~marcia | |
|
|
verona i quatro
|
|
|
~~misio 666 | |
|
|
ja tam wole placuchy z RUSTICI ale tej na okulickiego
|
|
|
|
|
|
Ostatnio jadłem pizze w RUSTICE na Okulickiego i była całkiem niezła. Ale słyszałem żę połowa pizzeri w okolicy na jednym cateringu leci Nie wiem ile jest w tym prawdy.
Teraz moze byc inczej, ale kiedys najlepsza pizza była w ósemce. Był ktoś ostatnio? |
|
~~ | |
|
|
Verona
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
gratka z Ósemki,capriciosa z Rustici na białych,ze szpinakiem z diablo...nie mam wybranej...
|
|
|
~~yaster | |
|
|
ostatnio byłem w ósemce i pizza była naprwdę przyzwoita w rustice 2 też
|
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w 8 bylem w piatek polecam gratke ...aczkolwiek w piatek dostalem nie dopieczona ... ciasto troche surowe jeszcze bylo a pozatym mieli troche klopotow z pradem i co chwile swiatlo gaslo
|
|