~~anty | |
|
|
PO rządzi, PO radzi, PO nigdy was nie zdradzi. Nigdy!
Czekam kiedy będzie - sztandar wyprowadzić ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
może poczytaj ze zrozumieniem komuszku jak i pisiaki[/cytat]
Fanie PO nie obrażaj mnie na forum. Swoje słownictwo na poziomie trzody zachowaj na swoją rodzinę. Może najpierw Ty się naucz co nieco o umocowaniu ustrojowym samorządu i jego relacjach z administracją rządową a nie wynurzasz się jak każdy rębacz sejmikowy - masz wiedzę jak Kononowicz a kreujesz się na co najmniej profesora. Na poziomie Lecha Kaczyńskiego co prawda, ale jednal profesora. |
|
|
~~hehe | |
|
|
biedna z ciebie czerwona małpa sld=pis
|
|
|
~~hehe | |
|
|
jak znasz ustawę kompetencyjną to możemy pogadać ale z twoich postów wynika że nie ma z kim
|
|
|
~~dffd | |
|
|
antek a ty zwyczajnie głupi jesteś i żal mi ciebie
|
|
|
~~anty | |
|
|
Dziś wasza legenda legła w gruzach. Chodzi o Bolka.
Już nie znam nikogo, kto by chciał głosować na PO, z tych, którzy głosowali wcześniej, bo tych pytam. Nie tylko w St.Woli. Oj, niebawem będzie - sztandar wyprowadzić, platformę zatopić |
|
|
~~fds | |
|
|
zapytaj się lepiej w swojej partii o przeszłość swojego posła miejscowego to wtedy może trochę pokory nabierzesz bo na wiedzę nie ma szans
|
|
|
~~vbv | |
|
|
masz chyba znajomych meneli bo jakieś patologie pytasz
|
|
|
~~anty | |
|
|
CYTAT zapytaj się lepiej w swojej partii o przeszłość swojego posła miejscowego to wtedy może trochę pokory nabierzesz bo na wiedzę nie ma szans Wiedza i PO? Ciekawe. Jeśli wytycznych wam nie da TuskVisionNetwork24 lub Wyborcza, nie wiecie jak się poruszać. Z waszych postów wynika, że jak najszybciej do podstawówki należy wrócić, bo ani ładu ani składu w tych wypowiedziach. Ot, zwykły, wykształciuchowaty bełkot. No i wrodzony monopol na prawdę i nieomylność. Cały świat jest zły, tylko wy najlepsi, najmądrzejsi, no i w sondażach 130%... |
|
|
~~vvbv | |
|
|
jak już pisałem głupi jesteś i szkoda słów a ja w PO nie jestem pisuarze
|
|
|
~~anty | |
|
|
CYTAT jak już pisałem głupi jesteś i szkoda słów a ja w PO nie jestem pisuarze No i właśnie tym mentorskim tonem, jakim tu piszesz od początku zmieniając nicki, pokazujesz swoją mierność. Myślisz, że jak napiszesz głupi, tępy, i jednocześnie napiszesz niezrozumiały bełkot, staniesz się wiarygodny? Popluj jeszcze, popluj, bo jedynie tyle potrafisz, a prawda sama się obroni, ku mojej uciesze. Zawsze tak było, że na brak argumentów szły nazwy, ale co pryszczata, POkraczna młodzież innego potrafi? Oprócz liźnięcia przepisów trzeba je rozumieć i umieć stosować, ale tego już nie uczą, bo myślenie boli. |
|
|
~~gvdfgd | |
|
|
..............
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT biedna z ciebie czerwona małpa sld=pis a PO+PiS = AWS Dziękujemy za cztery udane reformy które zajechały RP do poziomu II RP - polecam lekturę roczników statystycznych z lat tryzdziestych. A Twojego chamstwa szkoda nawet komentować - jesteś chamem i takich jak Ty za uwielbianego przez Ciebie okresu przed PRL lało się po mordach. Dzięki PRLowi wyciągnęli Cię z czworaków a teraz plujesz na ludzi, którzy, jak widać niepotrzebnie, dali Ci wykształcenie i pracę Napisz jeszcze z dwa idiotyczne i nie pozbawione wyzwisk posty i ulżyj swojej biednej główce, bo Cię widzę boli od nienawiści i własnego przekonania o wspaniałym poziomie umysłowym. A ten jest na poziomie pisuaru. End |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT jak znasz ustawę kompetencyjną to możemy pogadać ale z twoich postów wynika że nie ma z kim A jak Ty poznasz całość polskiego systemu prawnego, w tym administracyjnego i cywilnego - bo samorząd nie działa w oparciu tylko o kompetencyjną, ta wylicza enumeratywnie jego kompetencje - to wtedy możemy pogadać. Kompetencyjna wskazuje czym jest samorząd, czym ma się zajmować oraz jakie są jego władze, finansowanie i mienie. Każdą inną dziedzinę regulują ustawy w ramach których samorząd ma działać i nie może sobie nic wymyślać co nie jest prawem przewidziane, a tym bardziej stosować przymusu bez wyraźnego upowąznienia ustawowego. Tym się różni RP od PRL. Za to z Tobą mogą pogadać żuliki osiedlowe, bo ludzie powyżej ich poziomu już nie bardzo. Idź na wino, gdzie Twoje miejsce a nie roztaczasz brednie na forum jak Kołtoń o futbolu w Polsacie. |
|
|
~~uujfj | |
|
|
jakby nie komuna to pewnie wszyscyby na dzrzewach siedzieli, jak w krajach gdzie komuna nic nie dała a apropo walenia w pysk to chętnie mogę się umówić
|
|
|
~~gfdf | |
|
|
a ustawy kompetencyjnej na oczy nie widziałeś bo piszesz brednie poszukaj w internecie a potem coś pisz
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT jakby nie komuna to pewnie wszyscyby na dzrzewach siedzieli, jak w krajach gdzie komuna nic nie dała a apropo walenia w pysk to chętnie mogę się umówić zapraszam - hutnik, pierwszy przystanek dziś o 18ej. Piszesz się? |
|
|
~~cxv | |
|
|
dobra przyjdę cię zmiażczyć bo na jechanie mam za blisko
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT a ustawy kompetencyjnej na oczy nie widziałeś bo piszesz brednie poszukaj w internecie a potem coś pisz Ustaw się nei ogląda, a się je czyta. Poza tym w internet nie jest źródłem prawa - polecam lekture dzienników ustaw. Ale dla Ciebie szukanie czegoś w bibliotece jest za ciężkie, prawda ? |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT dobra przyjdę cię zmiażczyć bo na jechanie mam za blisko spoko. Piszę się zmiażdżyć. Wpadniesz z Ozetu czy z osiedla? |
|
|
~~ijjk | |
|
|
zobaczysz weź paru kumpli czerwonych ja też wezmę bo żeby łomot spuścić czerwonym zawsze się znajdą
|
|
|
~~vbc | |
|
|
wyjaśnie ci też prawo cięzkośći
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT zobaczysz weź paru kumpli czerwonych ja też wezmę bo żeby łomot spuścić czerwonym zawsze się znajdą no taaak, typowe u prawicy - samemu nic nie zdziałasz, musisz przyprowadzić ze sobą sforę. Przyjdźcie w ilu chcecie, ja i tak będę sam. |
|
|
~~anty | |
|
|
Nie ma się co z baranem kłócić. Jak shrekowiacy zabulą odszkodowanie za bezprawie to może nauczą się rozumu. Nic tak nie boli jak dostać po kieszeni. Ich legenda Bolek właśnie legła w gruzach. Sztandar wyprowadzić
PS. Wykształciuchu, naucz się ortografii, zanim zabierasz się za pouczanie innych. |
|
|
~~dsf | |
|
|
.....
|
|
|