|
|
|
Zależy nam na czasie. Jak ktoś ma jakieś namiary to bardzo będziemy wdzięczni.
@ |
|
|
|
|
@ |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to jak to??
macie ustalony termin a nauk nie?? myślę, że przy dobrym stanie portfela załatwicie w każdej parafii. no chyba, że rzeczywiście chcecie się czegoś nauczyć Errare humanum est. |
|
|
|
|
Skoro ślub ma być 22maja,to masz dużo czasu aby na te nauki chodzić.Wystarczą chęci aby co niedzielę poświęcić godzinkę w sali przy kościele na Porębach o 14-ej albo o 17-ej przy Bazylice.A jak nie chce Ci się chodzić to nie bierz ślubu kościelnego.Ot cała filozofia.
|
|
|
|
|
U Kapucynów są prowadzone nauki 2 dniowe (sobota, niedziela). O termin najbliższych nauk trzeba się pytać w kancelarii (tak na 90% - 6-7.03.2010)
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
CYTAT Skoro ślub ma być 22maja,to masz dużo czasu aby na te nauki chodzić.Wystarczą chęci aby co niedzielę poświęcić godzinkę w sali przy kościele na Porębach o 14-ej albo o 17-ej przy Bazylice.A jak nie chce Ci się chodzić to nie bierz ślubu kościelnego.Ot cała filozofia. Tam to przedewszystkim trzeba mieć zdrowie! Lepiej dowiedzieć się jak to wygląda w klasztorze, przedstawić jasno sytuacjie i pewnie znajdziecie jakiś kompromis. Wiem ze w innych miastach organizowali kursy weekondowe, po kilka godzin dziennie. |
|
|
|
|
jedź do proboszcza do Domostawy. Powiedz że masz, problem z naukami ale masz wielką chec odbyc nauki tylko czasu brakuje i załatwisz wszystko.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W klasztorze miejsc już nie ma do czerwca, bo siostra cioteczna chciała iść. Ja też mam ślub 22 maja, ale nauki robiliśmy w klasztorze w listopadzie, a teraz zostaje Ci tylko przejść się do jakiejś parafii (najlepiej o swojej) i zapytać co i jak.
|
|
|
|
|
dzwoń 112, lub 997 - oni ci dadzą nauki....
|
|