NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Komunikacja »
ul. Kolejowa w Nisku,
ff
Wysłany: 21 Lut 2010r. 21:45  
Jechalem dzis ulica Kolejowa w nisku to jest wogole droga??? dziura na dziurze trzeba slalomem jechac. jechal ktos z Was ta ulica w ostatnim czsie?zapytanie?co

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Lut 2010r. 21:45  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2010r. 22:37  
na górce, okulickiego nie lepsza...takie dziurska jak w serze...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 01:25  
POniatowskiego od "Avanti" do obwodnicy - o tym szkoda mówić...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 07:53  
jeszcze jakieś 150m pod burgerem jedna z naszych wizytówek, fajna dziura też jest na wysokości biedronki w rozwadowie w strone centrum, ogólnie zima doprawiła nasze drogi, a aleje od górki do skrzyżowania z KEN to garb na garbie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 08:48  
Do "Józef69" szkoda kolego ,że nie zrobiłeś zdjęć tego osławionego odcinka drogi.Ja też miałem przyjemność przejechać się tym co nazywają drogą i o zgrozo.Tego nawet się opisać nie da, w jaki sposób władza dba o stan nawierzchni dróg w mieście.
Za co ci włodarze biorą pieniądze, w Nisku tak lub podobnie wygląda większość ulic.Po za głównymi drogami reszta powinna być zbudowana od nowa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 11:01  
no ja nie wiem za co oni biora te pieniadze lada chwila powinni zasypac te doly na kolejowej bo mozna kolo urwac w zyciu takiej drogi nie widzialem a z drugiej strony co to za technologie do dup. ze po troszke wiekszych mrozach niz zwykle drogi nie mowie tylko o kolejowej dziurawia sie jak ser szwajcarski. Za co ja place te podatki na infrastrukture mam to daleko w d.... Jak juro zobacze te dziury nie zasypane to przejde sie tam i zrobie te zdjecia pokaze Wam. pozdrowienia dla burmistsza i starosty za doprowadzenie do takiego stanu tej ulicygood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 11:03  
jak macie jakies zdjecia to wklejajcie posmiejemy sie z tego.good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 12:17  
Bo k**a, Wy RST jeździć nie umiecie! Sracie w gacie jak nastoletni yankes we Wietnamie.
Po to dali ograniczenie do 30 km/h żebyście mieli czas owe niedoskonałości omijać. Potraktujcie to jak granie w tetris czy coś umiech
Ps. Kierowcy RNI z dumą mogą powiedzieć że dla nich takie przeszkody to błachostka ...pomimo braku kierowicy.

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 18:34  
Dzisiaj widziałem ulicę Kolejową w Nisku i byłem wstrząśnięty jej stanem. To jest niesłychany skandal w jakich warunkach muszą kierowcy po niej jeździć. Zarządca tej ulicy wypłaci majątek na odszkodowanie dla właścicieli aut jeżdżących po niej. Przypominam że ta droga pełni rolę obwodnicy omijającej centrum miasta. Jaką wizytówkę pokazuje kierowcom jeżdżącym przez Nisko?

DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lut 2010r. 18:46  
ludzie nic się nie przejmujcie!!
niemieckie drogi po obecnej zimie niczym nie różnią się od polskichsmiech2 zawsze się z nas śmiali a sami lepiej nie mająsmiech2smiech2
jedynie co autostrady i drogi ekspresowe jakoś się trzymają choć na autostradach betonowych białe linie "wymiotło" w 70%smiech2smiech2smiech2 głowa do góry nie tylko u nas ch*jniasmiech2

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lut 2010r. 20:39  
ta ul. obwodnica - kolejowa, to tragedia, prawie jak na marsie...tam powinni testować najlepsze samochody terenowe.
A co do jazdy, to RNI / RST na równi musza jeździć slalomem po dziurach, zarówno w stw, jak i rn

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Komunikacja »