~~ | |
|
|
ciekawi mnie w czym sie objawia zwlaszcza to chamstwo. moglbys rozwinac watek?? ale tylko chamstwa bo co do klamst lub nie to kazdy pewnie i tak ma swoje zdanie na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Szlezak to zakompleksiony czlowieczek.Owszem wygadany przeciez skonczyl historie. Ale w tej chwili po prostu sie zagubil.Ludzie przejrzeli troche na oczy zrozumieli ze ich oklamywal np. z dziura budzetowa ze sciaganymi pieniedzmi itd.
|
|
|
~~ | |
|
|
no wiesz ja sie nie czuje zeby mnie oklamywal z jednego prostego powodu wszyscy politycy klamia i obiecuja gruszki na wierzbie wiec nie jest to dziwne, ze czasami nie udaje im sie z tego wywiazac. (przyklad plynie z góry jak 3 miliony mieszkan PiSowcow)
Wracajac jednak do tematu to i tak nie rozwiazuje to mojej ciekawosci na temat rzekomego chamstwa na stronie sip-u opiasnego w poprzednim poscie. |
|
|
~~ | |
|
|
Ja widzę tylko post o chamskiej propagandzie i z tym się zgadzam np. co robi sekretarka w Urzędzie o 20.
|
|
|
~~piotr | |
|
|
tak żałosne jak przeczytałem na jego stronie tą propagande, i do ludzi niepełnosprawnych jeździ- wzruszające i jaki on oszczędny po noc do Niemiec jechał żeby zaoszczędzić na paliwie bo mniejszy ruch - popłakałem się. taki dobry jest, tak dba o wszystkich. Tylko olewał wszystkich, miesiąc do niego czekałem żeby się z nim spotkać, zawsze sekretarka przesuwała spotkanie o tydzień bo nie miał czasu.
|
|
|
~~ | |
|
|
To o Stalinie Wł. Borniewski
"Będziemy jak mur granitowy trwali, jak towarzysze radzieccy jak STALIN" pasuje do tego co usta słodsze miał od malin) |
|
|
~~mam to w dupie | |
|
|
Damian Marczak...prawie czlowiek z zasadami. Prawie robi wielka roznice.
|
|
|
~~Tańczący z plagiatami | |
|
|
Damian Marczak w niektórych postach zwany D.M. (nie mylisc z "inicjałami" znanego popowego zespołu Depeche Mode) słodkousty przyboczny Szlęzaka czyni swe powinnosci z bezprzykładną pasją i zacięciem. Słowa które dobywają się z krtani jego są niczem nektar na smutek, bezsprzecznie ratują od depresji i czynów samobójczych środowisko stalowowolskich gejów....
|
|
|
~~ | |
|
|
łysy to chłop śląski w d... szeroki w barach wąski, spoko wszyscy się zmieszcząhttp://www.stalowe.info/emots/pliki/good.gif
|
|
|
~~ | |
|
|
/
|
|
|
~~ | |
|
|
Szlęzak tych wazeliniarzy wogóle nie szanuje a oni i tak swoje
|
|
|
~~Wyborca | |
|
|
A kiedy i kogo on szanowal?Czlowiek ktory mowi pyblicznie ze jest;du...nie urzednik;,ze musi przestac pic bo mu lekarz zabronil,ze go kolezanka zbila po glowie lopatka w piaskownicy itd.obraza urzad ktory piastuje i obraza mieszkancow Miasta.
|
|
|
~~platformers | |
|
|
Podoba mi się ta Wasza obustronna miłość. Tylko tak dalej i mam nadzieję, że wygra najlepszy kandydat (czyt.Zarzeczny)
|
|
|
~~karol | |
|
|
Zarzeczny??????Podziwiam zwolenników Pana Zarzecznego!!!!Ten człowiek wogóle nie panuje nad tym co sie dzieje w Jego szkołach!!!!A co dopiero byłoby gdyby miał rządzić miastem!!!DRAMAT!!! I myśle że nauczyciele pracujący u Pana Dyrektora popierają moja opinię!!!Pozdrawiam i zachęcam do głosowania!!!!
|
|
|
~~obiektyw | |
|
|
Jak tak mówisz P."Karol" to napewno jesteś nauczycielem z tej szkoły.Nie ładnie!
Po co wogóle tam pracujesz??-przenieś się do innej szkoły w której bedziesz miec lepiej a nie pajacuj na forum!! |
|
|
~~ | |
|
|
pewnie to prywatna szkoła więc Karol zwolnij się
|
|
|
~~karol | |
|
|
Prosze Państwa byłem uczniem liceum samorządowego i nic wiecej.Troche obserwacji i taki jest mój pogląd.Chyb amogę mieć swoje zdanie prawda????Dziekuje
|
|
|
~~ | |
|
|
a może to Damian M. zadzwonił?
|
|
|
~~ | |
|
|
nie, nie on dla niego telefon i jego obsługa to za bardzo skomplikowane
|
|
|
~~Kk | |
|
|
Obojetnie ktory ale to szczyt dranstwa do ktorego Szlezak byl zawsze zdolny.Ale krzywda ludzka zawsze powraca do sprawcy i uderza ze zdwojona moca Nie teraz to w przyszlosci.Nie jestem zwolennikiem Kotulskiego ale gleboko w to wierze,
|
|
|
~~ | |
|
|
a może to był Dawid Dziama??
brakuje mu pomysłówna kampanie i może takie psikusy żeby się pokazaćw mediach??? |
|
|