NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3
Sprawa Damiana M., jak to Prezydenta pracownik udziela się na różnych forach
~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:11  
ciekawi mnie w czym sie objawia zwlaszcza to chamstwo. moglbys rozwinac watek?? ale tylko chamstwa bo co do klamst lub nie to kazdy pewnie i tak ma swoje zdanie na ten temat.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:11  

~~Wyborca
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:58  
Szlezak to zakompleksiony czlowieczek.Owszem wygadany przeciez skonczyl historie. Ale w tej chwili po prostu sie zagubil.Ludzie przejrzeli troche na oczy zrozumieli ze ich oklamywal np. z dziura budzetowa ze sciaganymi pieniedzmi itd.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 19:49  
no wiesz ja sie nie czuje zeby mnie oklamywal z jednego prostego powodu umiech wszyscy politycy klamia i obiecuja gruszki na wierzbie wiec nie jest to dziwne, ze czasami nie udaje im sie z tego wywiazac. (przyklad plynie z góry jak 3 miliony mieszkan PiSowcow)
Wracajac jednak do tematu to i tak nie rozwiazuje to mojej ciekawosci na temat rzekomego chamstwa na stronie sip-u opiasnego w poprzednim poscie.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 20:17  
Ja widzę tylko post o chamskiej propagandzie i z tym się zgadzam np. co robi sekretarka w Urzędzie o 20.

~~piotr
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 21:35  
tak żałosne jak przeczytałem na jego stronie tą propagande, i do ludzi niepełnosprawnych jeździ- wzruszające i jaki on oszczędny po noc do Niemiec jechał żeby zaoszczędzić na paliwie bo mniejszy ruch - popłakałem się. taki dobry jest, tak dba o wszystkich. Tylko olewał wszystkich, miesiąc do niego czekałem żeby się z nim spotkać, zawsze sekretarka przesuwała spotkanie o tydzień bo nie miał czasu.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 21:41  
To o Stalinie Wł. Borniewski
"Będziemy jak mur granitowy trwali,
jak towarzysze radzieccy
jak STALIN"
pasuje do tego co usta słodsze miał od malinumiech)

~~mam to w dupie
ff
Wysłany: 28 Paź 2006r. 01:11  
Damian Marczak...prawie czlowiek z zasadami. Prawie robi wielka roznice.

~~Tańczący z plagiatami
ff
Wysłany: 31 Paź 2006r. 08:48  
Damian Marczak w niektórych postach zwany D.M. (nie mylisc z "inicjałami" znanego popowego zespołu Depeche Mode) słodkousty przyboczny Szlęzaka czyni swe powinnosci z bezprzykładną pasją i zacięciem. Słowa które dobywają się z krtani jego są niczem nektar na smutek, bezsprzecznie ratują od depresji i czynów samobójczych środowisko stalowowolskich gejów....

~~
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 19:25  
łysy to chłop śląski w d... szeroki w barach wąski, spoko wszyscy się zmieszcząhttp://www.stalowe.info/emots/pliki/good.gif

~~
ff
Wysłany: 3 Lis 2006r. 08:44  
/

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 14:29  
Szlęzak tych wazeliniarzy wogóle nie szanuje a oni i tak swoje

~~Wyborca
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 18:13  
A kiedy i kogo on szanowal?Czlowiek ktory mowi pyblicznie ze jest;du...nie urzednik;,ze musi przestac pic bo mu lekarz zabronil,ze go kolezanka zbila po glowie lopatka w piaskownicy itd.obraza urzad ktory piastuje i obraza mieszkancow Miasta.

~~platformers
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 23:59  
Podoba mi się ta Wasza obustronna miłość. Tylko tak dalej i mam nadzieję, że wygra najlepszy kandydat (czyt.Zarzeczny)

~~karol
ff
Wysłany: 6 Lis 2006r. 01:11  
Zarzeczny??????Podziwiam zwolenników Pana Zarzecznego!!!!Ten człowiek wogóle nie panuje nad tym co sie dzieje w Jego szkołach!!!!A co dopiero byłoby gdyby miał rządzić miastem!!!DRAMAT!!! I myśle że nauczyciele pracujący u Pana Dyrektora popierają moja opinię!!!Pozdrawiam i zachęcam do głosowania!!!!

~~obiektyw
ff
Wysłany: 6 Lis 2006r. 20:59  
Jak tak mówisz P."Karol" to napewno jesteś nauczycielem z tej szkoły.Nie ładnie!
Po co wogóle tam pracujesz??-przenieś się do innej szkoły w której bedziesz miec lepiej a nie pajacuj na forum!!

~~
ff
Wysłany: 6 Lis 2006r. 21:36  
pewnie to prywatna szkoła więc Karol zwolnij się

~~karol
ff
Wysłany: 6 Lis 2006r. 23:34  
Prosze Państwa byłem uczniem liceum samorządowego i nic wiecej.Troche obserwacji i taki jest mój pogląd.Chyb amogę mieć swoje zdanie prawda????Dziekuje

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 17:23  
a może to Damian M. zadzwonił?

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 17:24  
nie, nie on dla niego telefon i jego obsługa to za bardzo skomplikowane

~~Kk
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 17:29  
Obojetnie ktory ale to szczyt dranstwa do ktorego Szlezak byl zawsze zdolny.Ale krzywda ludzka zawsze powraca do sprawcy i uderza ze zdwojona moca Nie teraz to w przyszlosci.Nie jestem zwolennikiem Kotulskiego ale gleboko w to wierze,

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 18:19  
a może to był Dawid Dziama??
brakuje mu pomysłówna kampanie i może takie psikusy żeby się pokazaćw mediach???

« 1 2 3

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »