~~Don Pedro | |
|
|
obiektywnie mówiąc to Janusz Kotulski wypadł słabo a merytorycznie jest tragiczny - gdzie ten jego mocny sztab
II tak wygra Szlęzak to się słyszy na mieście Brawo jak będzie dora infrastruktura to będzie nam się żyło lepiej w naszym kochanym mieście. Jak bedzie dobra infrastruktura to będzie coraz wiecej inwestorów. Prawwo panie Szlezak A jeszcze jedno ignorantom i nieukom mówię stanowcze nieeeeeeeeeee Wreszcie czekałem na jakoms sensowną kandydaturę Cieszę się, że pan sie zdecydował na reelekcję gretuluję Oto próbka wpisów na forum faceta o numerze gg 2633992 o imieniu Damian napisanych na różnych forach internetowych. Dla niewtajemniczonych dodam, że facet jest zatrudniony w Urzędzie Miejskim i nazywa się Damian M., zajmuje się promocją To jeden z pracowników ubiegającego się o reelekcję Prezydenta Szlęzaka. Są tam też maile innych. Jaki Pan taki kram tak tylko można podsumować. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Damian M | |
|
|
No i mie macie
|
|
|
~~Damian M | |
|
|
Dla zainteresowanych numer gg jest prawidłowy prosze pisac na wszystko odpisuje
pozdrawiam |
|
|
~~Dawid | |
|
|
;)
|
|
|
~~Dawid | |
|
|
Jak dobrze placa to trzeba dobrze pisac dla szefa.. hahah ;)
Pozdrawiam.. ;) |
|
|
~~mmm&m | |
|
|
panowie no nierobmy sobie zartow
|
|
|
~~ | |
|
|
A ja wiem którym z pracowników, urzędu jest miętek, który się tu udziela
|
|
|
~~ | |
|
|
sorry mientek, tak się podpisuje
|
|
|
~~ | |
|
|
hahahhahah ale ci ludzie od kotulskiego to glupki...
|
|
|
~~ | |
|
|
Damian M. chyba nie jest od kotulskiego a do niego ten tekst bardzo pasuje
|
|
|
~~Iwona | |
|
|
Panowie nie szkoda Wam czasu .Wszyscy bioracy udzial w tej polemice reprezentujecie nie najwyzszy poziom .Zrazacie wyborcow do swoich idoli.
|
|
|
~~ | |
|
|
Damian M moze i nie jest od kotulsiego ale taki durny post o Damianie M to w 90% jestem pewien, ze wystawili ludzie kotulskiego. Tylko oni sa zdolni do takiej glupoty.
|
|
|
~~Remi | |
|
|
Fakt oni maja bardzo duze doswiadczenie w opowiadaniu bajek .Tylko kto im w to teraz uwierzy?Aswoja droga wczasie pracy powinno sie pracowac a nie zabawiac na lamach forum ,ale..jaki pan taki kram
|
|
|
~~Damian M | |
|
|
Fakt w czsie pracy nie ale w domu po pracy
Naprawdę nie wiem o co tym przykrym panom chodzi Dziwny sposób na leczenie swoich kompleksów |
|
|
~~przedsiębiorca:)) | |
|
|
A czy urzędujący prezydent wie kim jest Damian M?????Bo ja wiem!!! "Tak robić,żeby sie nie narobić"!!! I Pan Damian wie,że ja wiem!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Jęli występowanie pod psełdonimem i wazeliniarstwo, dupowchodzenie nie jest naganne to gratuluję inteligencji. Chamie powinieneś przeprosić i tyle a nie świrować jarząbka.
|
|
|
~~Gość | |
|
|
Cóż jak widać wszyscy już chyba poznali się na Damianie M. Bulterier Szlęzaka, do zadań specjalnych, wszczególności do szerzenia na wszelkich możliwych forach niedoszłych zasług swojego pracodawcy, a także negatywnych informacji o rywalach w boju o fotel prezydenta.
Powiem tylko tyle, jakikolwiek dialog z D.M. jest bezprzedmiotowy, realne spojrzenie w/w niestety skrzywione ekstremalnie. Wszelkie cechy wykazują podobieństwo, a wręcz klon Kurskiego. |
|
|
~~Albin | |
|
|
Troch kultury panowie .Wzajemne ublizanie sobie nie zjedna zwolennikow ani Szlezakowi ani Kotulskiemu.Jestem pewny
|
|
|
~~opty | |
|
|
i tak wygra Sagatowska
|
|
|
~~Piotr | |
|
|
Cos mi sie wydaje ze raczej nie.
|
|
|
~~Kotulski | |
|
|
Dziama do roboty trzeba mi umyć samochód a nie. Zbyszkowi po fjki skoczyć prędziutko
|
|
|
|
|
|
Hehehe dobre
Czujne Oko |
|
~~Karol | |
|
|
Prostactwo,Zaznaczam ze J.K. nie jest moim kandydatem.
|
|
|
~~Karol | |
|
|
Prostactwo,Zaznaczam ze J.K. nie jest moim kandydatem.
|
|
|
~~Dawid | |
|
|
Juz nie dlugo.. ;-)
|
|
|