|
|
|
Nie myślcie, że czas poboru i kwalifikacji wojskowej minął. Nic bardziej mylnego właśnie dostałam wezwanie właśnie do stawienia sie osobiscie celem kwalifikacji wojskowej. Zaznaczam, z jestem kobieta i studiuje na ostatnim roku studiow a tu prosze jakaz mila niepodzianka
jezeli nie wierzycie zajrzyjcie na stronke mswia: http://www.mswia(...)oku.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie za bardzo rozumiem co Cie tak dziwi, przecież idziesz tylko na kwalifikacje a nie na służbę .
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
wiesz, jestem kobieta, a w zwiazku z powyzszym nawet kwalifikacja mnie przeraza mam juz kilka kolezanek skoszarowanych i uwierz mi, nie chce dolaczyc do tego jakze zacnego grona
|
|
|
|
|
i nie musisz , służba wojskowa nie jest juz obowiązkowa to tylko kwalifikacje , jak nie chcesz iść do woja to nie idziesz.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
oto dlaczego kobiety nie powinny isc do wojska :]
http://www.youtu(...)embedded |
|
|
|
|
komentarz zbędny
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a co takiego studiujesz??
być może twój fach, będzie przydatny w armii Errare humanum est. |
|
|
|
|
studiuje zarzadzanie w ochronie zdrowia, teoretycznie kierunek paramedyczny, ale praktycznie nijak ma sie do sluzby wojskowej i watpie w to, zebym mogla im sie w jakikolwiek sposob przydac aczkolwiek w takiej komisji lekarskiej moglabym byc;)
|
|
|
|
|
Kierunki paramedyczne są jak najbardziej mile widziane w wojsku a co do kwalifikacji wojskowej nie należy się tego obawiać zwykła formalność dla osób które nie posiadają jeszcze wyznaczonej kategorii zdrowia .
|
|