~~olalala | |
|
|
proszę o informacje o ginekologach ze stalowej woli którzy mają usg w gabinecie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ZUZIA | |
|
|
Z TEGO CO WIEM TO W STALOWCE CIEZKO O TAKI GABINET. ALE MICAŁ ROBI COS TAKIEG NA ODDZIALE W SZPITALU, KOSZT BADANIA CHYBA COS KOLO 40-50 ZL, Z FAKTURĄ WYSTAWIONĄ PRZEZ SZPITAL.
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
pani Lorkowska,Poniatowskiego 80.wejście od strony podwórka obok wejścia na zaplecze Avanti.
|
|
|
~~kulka | |
|
|
Najlepiej przedzwonić i popytać tu są dane teleadresowe: http://stalowa-wola.cityinfo.pl/kategoria.php?id=187
|
|
|
~~aaa | |
|
|
polecam w nisku Wioletta Janusz- Burek
przyjmuje prywatnie ale tez panstwowo w przychodni K na wolnosci 54 tam w kazdy czwartek 7.25-15 |
|
|
~~ | |
|
|
ten pan na białych, kolo apteki, od strony al.JPII
|
|
|
~~as | |
|
|
CYTAT Wioletta Janusz- Burek to wioletta ? czy janusz burek ? |
|
|
~~as | |
|
|
a moze wioletta i janusz burek ?
|
|
|
~~calimaniac | |
|
|
Ja nie jestem ginekologiem, ale USB jak najbardziej mam, i to nie jedno!
|
|
|
~~ssa | |
|
|
2.0 ?
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Wioletta Janusz- Burek to wioletta ? czy janusz burek ? NO TO JUŻ NIE WIEM> BUREK CZY JANUSZ? |
|
|
~~Mikol | |
|
|
A może BUREK i JANUSZ na zmianę
|
|
|
~~~~ | |
|
|
z tego co się orientuję w Stalowej to godny polecenia jest Micał i Zeman (przyjmuje na os. Ogrody w Stalowej Woli)
|
|
|
~~ewa | |
|
|
|
|
|
~~ewelina | |
|
|
mnie bardzo spodobało sie u pana Zemana
wszystko na miejscu |
|
|
~~aga | |
|
|
Usg ma w gabinecie Adamczyk
|
|
|
~~Ja! | |
|
|
Polecam doktora Paśkę, białe domy koło poradni alergologicznej, wejście od strony Katedry. Robiłam tam usg i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
~~asz | |
|
|
a głęboko zagląda?
|
|
|
~~ | |
|
|
a gdzie jest USG transvaginalne?!
|
|
|
~~ | |
|
|
szukaj raczej nie tego co ma usg, ale tego, który potrafi coś z niego przeczytać. Jeden matoł u znajomej rozpoznał w 3 miesięcznej ciąży raka macicy. Dobrze, ze przed operacją w klinice jeszcze raz jej zrobili usg, bo mieliby lekkie zdziwienie chyba
|
|
|
~~ | |
|
|
Wiecie coś o doktorze Sręcie z Rzeszowa?
|
|
|
~~s | |
|
|
Wiecie coś o doktorze Sręcie z Rzeszowa? ten dr nazywa się Skręt!!!!!!!!!!!Świetny specjalista pomógł mojej koleżance,zjeżdzają sie do niego kobiety ze wszystkich stron.Ciężko umówić się na wizytę,i podobno czeka się w kolejce już bez bielizny,więc warto pojechać w spódnicy :zawstydzony: zeby nie siedzieć z gołym pupskiem!!!!!!!!Ale jest znakomity!
|
|
|
~~ | |
|
|
a w Stalowej kto jest najlepszy?
|
|
|
~~555 | |
|
|
W Stalowej najlepszy jest dr Zajączkowski
|
|
|
~~kasia@ | |
|
|
CYTAT Wiecie coś o doktorze Sręcie z Rzeszowa? nie polecam. u wszystkuich stwierdza niepłodnosc, ja tez jestem nieplodna i dwojke dzieci....chyba niepokalane poczecie hahahah |
|
|