~~qwer | |
|
|
Tania i szybka metoda, stosowana we wszystkich krajach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Anwender | |
|
|
Tak, ale WARA od dzielnic mieszkalnych. :zły:
|
|
|
~~asf | |
|
|
tam nie ma żadnych terenów mieszkalnych, tam jest cmentarz i las
|
|
|
~~nieboszczyk | |
|
|
POPIERAM w 100%
|
|
|
~~:)) | |
|
|
super nareszcie ktos pomyslal. Bardzo popieram krematoruim. A rzeczywiscie tam nic mieszkalnego nie ma. O czym wy wogole mowicie
|
|
|
~~Anwener | |
|
|
Przeczytajcie jeszcze raz artykuł. Krematorium chcą zbudować tuż przy świątyni - nie od strony lasu lub ulicy KEN. W pobliżu mieszkają ludzie, którzy chcą oddychać czystym powietrzem (!).
|
|
|
~~tomi | |
|
|
do Anwender po pierwsze o jaki ty mówisz czystym powietrzu ??
- to przemysł tak na truje i tym musi się miasto zająć po drugie z skąd wiesz że działalność krematorium niesie ze sobą zanieczyszczenie powietrza?? podaj jakieś przykłady z innych miast / państw. Potrzebujemy faktów a nie mitów!! i gadania nie bo nie. Pozdrawiam |
|
|
~~Jogi | |
|
|
Bylem w krematorium w Rudzie Slaskiej i nie mam tam nawet znaku ze istnieje tam jakiekolwiek krematorium, nawet nie ma specyficnzego zapachu powietrza.
|
|
|
|
|
|
TAK
Mieszkam na Siedlanowskiego i jestem 100% za!!!! Taka instytucja powinna powstać. Mam nadzieję z niej w przyszłości skorzystać ;) |
|
~~traffka | |
|
|
oczywiście,że tak,nie życzę sobie gnicia w ziemi brrrr
|
|
|
~~kosa | |
|
|
Większość wypowiedzi można podsumować tak: Memento mori.
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jestem za!! jak najbardziej! zyskają na tym wszyscy nie tylko memento!!!
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ja też jestem ZA krematorium, popieram koncepcję budowy takiego obiektu w Stalowej Woli.
Ciekawe jakie to zanieczyszczenie środowiska wg.Awender powoduje nowoczesne krematorium, bo raczej mniejsze niż tradycyjny pochówek gdzie rozkładające sie ciało zatruwa ziemię pomimo murowanej piwniczki grobowca, a i smród rozkładającego się ciała też jest raczej nie przyjemny. Na całym cywilizowanym świecie krematoria powstają nawet w centrum miast i nikt nie narzeka na zanieczyszczenie bo rzeczywistości przy zastosowaniu filtrów go nie ma, spaliny samochodów i kominy domków jednorodzinnych bardziej nas trują a jakoś nikt nie protestuje by właściciele domków nas nie truli. KREMATORIUM - TAK |
|
~~JACO | |
|
|
pamietam jak kiedys na moim osiedlu był problem stacji paliw, ludzie którzy najgłośniej krzyczeli NIE, teraz lataja tam co noc po hot dogi, piwko , czy bułeczke jak juz żabke zamkną. A więc,pozwólmy sie rozwijać miaSTU.
|
|
|
~~L.Z | |
|
|
Tak,tak,tak!
|
|
|
~~lajdg | |
|
|
CYTAT A więc,pozwólmy sie rozwijać miaSTU. I jak najszybciej do grobu - ot sposób myślenia przeciętnego mieszkańca Stalowej Woli. Ba, żeby nie powiedzieć - mieszkańca Polski. %LOL% :boksuj:Stacja paliw (jeśli nie jest zlokalizowana tuż przy budynkach mieszkalnych) raczej nie emituje do środowiska szkodliwych związków. Jest jednak zagrożenie wybuchu. Was to by się przydało włożyć żywcem do pieca w krematorium! |
|
|
~~+++++++ | |
|
|
juz dawno powinno w stalowej krematorium powstac,popieram to bardzo dobry pomysł,tanszy od tradycyjnego,mniej zarazkow, no i miejsca na grob nie trzeba duzo,TAK dla krematorium
|
|
|
~~//............ | |
|
|
tak
|
|
|
~~enter | |
|
|
Tak, osoby które robią burze chcą coś udowodnić, chcą sie pokazać, ale chyba nie znają tematu.
|
|
|
~~yub | |
|
|
CYTAT juz dawno powinno w stalowej krematorium powstac,popieram to bardzo dobry pomysł,tanszy od tradycyjnego,mniej zarazkow, no i miejsca na grob nie trzeba duzo,TAK dla krematorium Zgadzam się. Chętnie skorzystam jak umrę. |
|
|
~~duzyLotek | |
|
|
Dlaczego Wy tylko myślicie o śmierci? Życie już niemiłe?
|
|
|
~~mori | |
|
|
tak,tak,tak
|
|
|
~~Ewa | |
|
|
Tak,tak,tak
|
|
|
~~lilly10 | |
|
|
WIELKIE TTTAAAKKKKKKKKKK
|
|
|
~~Lizi | |
|
|
Nareszcie bardzo mądra decyzja Rady Miasta,gratulacje.
|
|
|